Jiraya
Heil Stalin
ANBU (S-rank mission)
Chakra: 34
215.00 ryo
View Inventory
Send Money to Jiraya
Cand o sa fiu mare, vreau sa fiu Michael Scofield!
|
|
« Reply #15 on: September 12, 2007, 01:15:23 PM » |
|
aha... bine... pana acuma din ce s'a postat pe aici am observat urmatoarele:
1. sunteti turci... in nici un caz romani daca nu sunteti in stare sa va dati seama ca DACA e sinonim cu CE AR FII SA... 2. sunteti cu zaharelu'... sa va vad eu pe voi cand sare aqua pe voi si zice "imi bag p*la in mata... sugi p*la, date'n p*la mea" sau alte afirmatii de tigan... pentru ca da, trebuie sa fii tigan ca sa zici altei persoana "date'n p*la mea", si nu mai comentati ca "eu sunt ofensat"... daca lu sasuke pe care l'am facut nebun in gluma... (vorba vine.. da'o dracu'), si a postat sa imi dea ban sau warn... atunci ce sa mai zic de asta... sincer, lasati'o dracului... ca daca sunt altii in rahat incepeti "aa... pai eu nu faceam asa... eu nu postam, eu nu il dadeam in gat, il injuram PM si gata..." ei bine, eu nu sunt omu cavernei ca sa ma comport ca un tigan si sa il injur pe PM de 700000000000000 de ori doar ca sa ma razbun si sa ma descarc... si referitor ca nu postati... lasati'o dracu... daca ma apuc eu sa va injur acuma pe PM, pariati cu mine ca o sa fie inca 10 topicuri noi pe putin? 3. nu va mai dati mari smecheri... sunteti oameni ca si mine... nu sunteti cu nimic mai speciali, si va garantez... voi l'ati fi reclamat din prima, nu ati fi asteptat cateva zile ca mine
that is all... mai ganditi'va la cuvintele voastre inainte sa le scoateti din gura... si un sfat: ganditi cu capu, nu cu c*ru
|