nu cred ca jiraya se baga in chestia asta daca si el jignea la randul lui... intr'adevar face misto de toti, dar intotdeauna face misto pana la limita... si stie knd sa se opreasca...
men, we have a problem here .
edit:
mai du-te ma tu cu incalcarea ta de libertate.
cand ti-am sters eu posturi on topic sau ti-am zis eu ceva in legatura cu asta?
si nu mai zi tu de abuzul de functie ca nu esti in masura.
asta e raspunsul scurt clar si raspicat pe care Aquarius mi l'a dat intr'o reclamatie adresata lui, inainte ca eu sa devin moderator... atunci adusesem dovezi, iar el mi'a plesnit'o cu intrebarea: "Cand?", de parca eu as fi putut sa demonstrez altfel ca el mi'a sters post-urile, din moment ce nu era acolo post-ul meu... Si mi'a mai zis ca nu sunt in masura sa pomenesc de abuz de functie, de parca nu am fost moderator/admin pe alte site-uri romanesti sau internationale...
pt detalii aici:
http://www.animefan.ro/ro/forums/index.php?topic=959.0revenind la problema noastra... nu cred ca mi se pare corect ca un coleg moderator sa aiba o asemenea atitudine si un asemenea limbaj public... nu mai zic de comportament fata de useri...
de cate ori nu ai schimbat tu custom title-urile userilor asa aiurea?
e liber sa faci asta pe forum din cate stiu eu, in schimbul unei taxe in ryo pt a cumpara itemul... ca sa schimbi la loc sts e mok...
pentru mine nu conteaza ca tu ma faci de ras pentru ca pe mine ma stie lumea cine is, dar si pe tine te stie si stie ce poti face.
toata lumea stie cum e jiraya, mai nou am aflat si cum esti tu..... sincer, nu mai presus decat este el... dovada sta acel pm...
faci mishto aiurea de useri nu numai de mine, dovedeti ca esti aici asa numa ca sa faci pe smecheru sau
nu stiu ce-ti inchipui tu.
e forum public, e liber sa spuna ce vrea, atata timp cat pastreaza o anumita limita. plus, nu a fost reclamat decat o sg data pana acum, de sasuke, si problema s'a rezolvat usor, fara ca sa se faca atata tam tam ca in cazul asta.
Si ca sa inchei:
jiraya termina cu "vai sunt abuzat de moderator". a dovedit ca esti un las. atat.
nu cred k este las ca sa reclame ca este agresat verbal de un moderator al unui forum ce vrea sa fie respectat...
Si cum am vrut sa fiu sigur ca actionez bine, am intrebat si un amic de'al meu moderator, care si'a spus parerea. nu e nimic modificat sau falsificat: Quote de la un amic care e total paralel cu AF, yet si'a zis parerea:
hei.. tu stii mai bine cum merg lucrurile pe acolo // dar injura ala ca un birjar // chiar daca e mod trebuia banat // indiferent ca alea sunt pm-uri // e similar cu reclama prin pm, numai ca mult trecut peste limita.
so, i think i made my point.