andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U
Sennin
Chakra: 1007
97.00 ryo
View Inventory
Send Money to andemon
Nici prea personal...
|
|
« Reply #15 on: December 11, 2007, 07:31:38 PM » |
|
aici te inseli...diferenta e k rap si hip hop sunt o forma de cultura a negrilor...greselile zise de tine sunt perfect constientizate. rapul are origini vechi si bune, iar versurile sunt de buna calitate...si nu despre subiecte triviale k iubita vecinului. hip hop este forma mai gansta a rap-ului...si de aici mai apar erori cum ar fi 50 cent kre kiar e echivalentului unui manelist..si sunt multi altii. dar oameni k tupac, BIG...si kiar mai spre noi: DMX, eminem.....kiar merita respect cel putin pt creatiile lor
|
|
|
|
anarazell
ho know i have boobz??
Hidden-nin
Chakra: 105
OfflineFlag:
8.00 ryo
View Inventory
Send Money to anarazell
i like candy ^_^
|
|
« Reply #16 on: December 11, 2007, 08:42:24 PM » |
|
hai sati zik k poate ani inteles qm tr ... in 1600 negrii cantau hip hop si nu am zis k nu cantau am zis k punk provine din hip hop(la versuri ma refer k el are versuri d hip hop si zdranganea d rock e paretea a doua) hip hopu a creat punk....si nu invers...punk e mai nou k hip hopu dc crezi k a aparut in garajele d la detroit:p? anywey qm ai zis si u 2pac,dmx,big, Eminem merita respect...si sper sa nus e supere cnv p me da 50 d banuti nu merita dekat 2 lei...e un kkt q ochi care se crede c nu e si ar vrea sal copie p snoop si eminem si sa faq cik o combinatie....esuata...
|
|
|
|
andemon
A N B U
Sennin
97.00 ryo
View Inventory
Send Money to andemon
Nici prea personal...
|
|
« Reply #17 on: December 13, 2007, 12:54:17 PM » |
|
hai sati zik k poate ani inteles qm tr ... in 1600 negrii cantau hip hop si nu am zis k nu cantau am zis k punk provine din hip hop(la versuri ma refer k el are versuri d hip hop si zdranganea d rock e paretea a doua) hip hopu a creat punk....si nu invers...punk e mai nou k hip hopu dc crezi k a aparut in garajele d la detroit:p? anywey qm ai zis si u 2pac,dmx,big, Eminem merita respect...si sper sa nus e supere cnv p me da 50 d banuti nu merita dekat 2 lei...e un kkt q ochi care se crede c nu e si ar vrea sal copie p snoop si eminem si sa faq cik o combinatie....esuata...
um...cum poti spune k hip hop a creat punk, knd punk a fost creat in anglia?! get the facts straight....
|
|
|
|
anarazell
ho know i have boobz??
Hidden-nin
Chakra: 105
OfflineFlag:
8.00 ryo
View Inventory
Send Money to anarazell
i like candy ^_^
|
|
« Reply #18 on: December 13, 2007, 06:18:26 PM » |
|
ok....deci cn tia zis k a aparut in anglia tea mintit....dc sa mananc kkt k si eu pana aku 4 luni stiam acelasi lukru dar dupa c am citit"ERA PUNK"am aflat k a aparut in detroit k fiind o muzik d garaj...sincera sa fiu mai bn de 90% dina scultatorii d punk stiu k e originara din londra da uite k nui asa...daka vrei sa te convigi dute in anticariat ia era punk citesteo(are 500 d pg) si p urma o sa te lamuresti:P
|
|
|
|
andemon
A N B U
Sennin
97.00 ryo
View Inventory
Send Money to andemon
Nici prea personal...
|
|
« Reply #19 on: December 14, 2007, 12:50:14 AM » |
|
ah crap....got pwned by a girl...in fine...maine verific, promiss! http://en.wikipedia.org/wiki/Protopunkunu la mana...punkul din SUA si cel din anglia sunt diferite....s-au dezv separat. in al doilea rand, mie nici macar nu imi place punkul american timpuriu si de aia eram aiurit si nu stiam....
|
|
« Last Edit: December 14, 2007, 03:28:42 PM by andemon »
|
|
|
|
|
jupy
Demon Hunter
Fanclub Digimon
ANBU (S-rank mission)
Chakra: 386
30.00 ryo
View Inventory
Send Money to jupy
may the rock be with you
|
|
« Reply #20 on: December 18, 2007, 03:54:43 PM » |
|
anul trecut, pana sa dea rocku'n mene ascultam rapp destul de des... dar acum.... nu prea mai ascult, mau enervat injuraturile.... rocku ramane pe primul loc momentan! rareori mai ascult altceva decat rock k e geniala muzica... daca sunt la o petrecere sau la o nunta etc etc nam ce face trebuie sa ascult ce vor aia; dar daca e sa ascult eu ce vreau ascult rock
|
|
|
|
Rob3rt
PHP Coder & Designer
New promoted Genin (D-rank mission)
Chakra: -53
0.00 ryo
View Inventory
Send Money to Rob3rt
Incerc sa ma gandesc cum ma pot gandi la ce vreau
|
|
« Reply #21 on: January 02, 2008, 11:34:21 PM » |
|
mdea ascult numai si numai rap preferati : La-familia ascult si eminem ,spike- datorita versurile very funy
|
|
|
|
XxXAngelXxX
don't worry..don't cry.. take Ecstazy and fly
Chuunin (C-rank mission)
Chakra: -25
6.00 ryo
View Inventory
Send Money to XxXAngelXxX
|
|
« Reply #22 on: January 08, 2008, 03:47:37 PM » |
|
pai eu nu prea ma imbrac stil hip-hop......desi ador felul de a te imbraka hip-hop......m'as imbraka da nu'mi sta bn...
yo ma imbrac rapp oricum formatzile mele preferate : la-familia, bug mafia, spike,paraziti, ombladon, eminem, mai snt da nu`i mai tzin minte :))
|
|
|
|
hitmanasasin
plictisit....tot timpul plictisit...... Ce sai faci asta-i viatza(:|
Tensai nin (B-rank mission)
Chakra: 35
36.00 ryo
View Inventory
Send Money to hitmanasasin
Justice will prevail.... !! sper
|
|
« Reply #23 on: January 23, 2008, 10:58:38 PM » |
|
eu ascult bug mafia(Starazile) shi OMBLADON (limbaj de cartier shii noapte buna bucuresti)singurele melodii care imi plac in rest numa rocckk alll the day
|
|
|
|
DeeDee
Tensai nin (B-rank mission)
Chakra: 31
72.00 ryo
View Inventory
Send Money to DeeDee
sugar high- Pepsi addict - :D
|
|
« Reply #24 on: March 29, 2008, 01:46:19 AM » |
|
Datorita micutzei si dragutzei de Raluca, sora mea, cu sau fara voie mi-am largit si eu orizontul in acest domeniu.
Parazitii au probleme si sunt de-a dreptul scarbosi. Singura melodie acceptabila este cea in care vorbesc despre cum in viitor internetul va inlocui relatiile sociale...aflu care e si dau edit mai tarziu. BUG mafia - Raluca nu asculta, slava domnului. Imi place melodia "strazile", soundtrack la serialul "baieti buni", pe care am folosit-o si la un AMV. La Familia (mai corect Sisu si Puya sau numai Puya) - injuraturi moderate si puse acolo unde trebuie. N-am nici o treaba, versurile sunt in regula si au un scop. Si apoi vin restul - Nimeni Altul (wow, e chiar tare, si nu e nevoie sa se dea misogin ca sa fie mare rapper), Spike, Nasta, Mecena, Chucho, CTC, Cedry2k, Grasu XXL, K-gula... Sa nu uit de Bitza - cam multi ingeri si demoni prin melodiile lui. Nu prea mai e rap/hip-hop, a dat in emo saracul. Altfel, si versurile lui au substanta. Imi place "Cu armele pregatite".
Concluzie: tot mai bun e rockul...ai de unde alege...
|
The Force is with me!
|
|
|
|