criss_suzana
Shinobi (D-rank mission)
Chakra: 10
20.00 ryo
View Inventory
Send Money to criss_suzana
|
|
« on: September 08, 2007, 04:41:51 PM » |
|
Well...eu ascult mult muzik hip-hop si rapp....dar si putzin rock....dak vreti detalii despre genul hip-hop sau rapp....cantareti sau ce muzik noua gen hip-hop a mai aparut..Ask me... :cool:I love hip-hop....insa nu ma imbrac kum ar trebui stilului pt k nu-mi sta bn ....am incerkat odata si arat funny :roll:A da si dak vreti sa ma intrebati cum se afirma acest stil...cum vrei sa te imbraci gen hip-hop puteti sa ma intrebatzi...:))))Ma pricep la asta
|
|
|
|
andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U
Sennin
Chakra: 1007
97.00 ryo
View Inventory
Send Money to andemon
Nici prea personal...
|
|
« Reply #1 on: September 08, 2007, 08:41:28 PM » |
|
de gen asc: DMX, eminem, d 12...si cam atat. in general imi plac versurile i amuzante dar si q nteles mai...profund. de pe la noi: parazitii si la familia rulz.
|
|
|
|
|
andemon
A N B U
Sennin
97.00 ryo
View Inventory
Send Money to andemon
Nici prea personal...
|
|
« Reply #3 on: September 09, 2007, 11:44:48 AM » |
|
nu numai cum canta...imi place stilul lui puya de a fi nepasator si totusi de a spune ce are de spus...mai ales impotriva unor fitze de ****** cum ar fi BUG.
|
|
|
|
Aleera
nya nya, not for you :P
Fanclub Yu-Gi-Oh!
Hidden-nin
Chakra: 78
55.00 ryo
View Inventory
Send Money to Aleera
nyhappy ^_^
|
|
« Reply #4 on: September 09, 2007, 02:37:13 PM » |
|
formatii imi place eminem, d12, samy deluxe, 50 cent, si tot asa e frumos acest gen de muzica si versurile lor sunt mai diferite fata de altele.
|
|
|
|
andemon
A N B U
Sennin
97.00 ryo
View Inventory
Send Money to andemon
Nici prea personal...
|
|
« Reply #5 on: September 09, 2007, 03:17:53 PM » |
|
pai la noi in bz, azi canta cheloo si ombladon si freaka la noi...pe ei ii ascult k de obicei fac caterinca mai mult decat canta.
|
|
|
|
criss_suzana
Shinobi (D-rank mission)
20.00 ryo
View Inventory
|
|
« Reply #6 on: September 13, 2007, 11:37:34 PM » |
|
Da,stilul hip-hop este un gen care vrea sa se destainuie...care e impotriva regulilor stricte...care se bazeaza pe comportamentul putzin agresiv:D ...street dance..kam aja as putea spune
|
|
|
|
LaDy_D3viL
Pr!ntzesa C!up3rcutzel0r o_0
Hidden-nin
Chakra: 26
15.00 ryo
View Inventory
Send Money to LaDy_D3viL
^__^
|
|
« Reply #7 on: September 14, 2007, 07:33:11 PM » |
|
Hip-Hop? Nu prea ascult in general, dar daca e o melodie la care imi plac versurile sau ritmul, de ce nu... Cred ca printre cei care ii mai ascult din cand in cand si printre cei care i-am ascultat sunt: 50 Cent, Eminem, Samy Deluxe, DMX (am o melodie preferata de la ei)
|
|
|
|
andemon
A N B U
Sennin
97.00 ryo
View Inventory
Send Money to andemon
Nici prea personal...
|
|
« Reply #8 on: September 15, 2007, 08:56:09 PM » |
|
dmx, eminem si obie trice-go to sleep...preferata mea.
|
|
|
|
xXxA-LiL-BuTtErFlYxX
DiE...DiE...
Tensai nin (B-rank mission)
Chakra: 5
0.00 ryo
View Inventory
Send Money to xXxA-LiL-BuTtErFlYxX
mdaa....pliktiseala ..ma omoara.. :-|
|
|
« Reply #9 on: September 19, 2007, 09:56:50 AM » |
|
formatziile straine ..hmm ..nu prea ..dar in general prefer :fort minor .. dn tzara : cheloo , ombladon , la familia , veritasaga , racla , dagga , cenzuraH , poste , raparta , mecena si CR ..trupa orashului meu :) in muzica asta ma regasesc... alta nu imi place .. cu toate k rock-ul nu mi se pare cv anormal .. iar knd vine vorba de haine ..stil hip-hop ..cv larg ..in altcv nu ma simt bine ..
|
|
« Last Edit: November 02, 2007, 12:23:44 AM by xXxA-LiL-BuTtErFlYxX »
|
|
FaCI paRtE dN DeCoR .. DeCoRuLL ..NU cONTeaZA..
|
|
|
andemon
A N B U
Sennin
97.00 ryo
View Inventory
Send Money to andemon
Nici prea personal...
|
|
« Reply #10 on: September 19, 2007, 09:47:20 PM » |
|
lol...cred k am si eu pantaloni mai largi...in fine, ai formatii bune pe acolo
|
|
|
|
criss_suzana
Shinobi (D-rank mission)
20.00 ryo
View Inventory
|
|
« Reply #11 on: October 28, 2007, 07:25:48 PM » |
|
pai eu nu prea ma imbrac stil hip-hop......desi ador felul de a te imbraka hip-hop......m'as imbraka da nu'mi sta bn...
|
|
|
|
tatakai
Jounin (B-rank mission)
Chakra: 57
47.00 ryo
View Inventory
Send Money to tatakai
|
|
« Reply #12 on: December 10, 2007, 10:22:33 PM » |
|
Pai ascult atat rapp strain cat si autotohton iar preferatii mei sunt: Parazitii, La Familia, Snoop Dogg, Dr.Dre,DMX, Bubba Sparxxx, Boyz N Da Hood, Ying Yang Twins si Paul Wall si cam atat dar ascult cam tot ce tine de acest gen. Cat despre imbracamintea rapp pot sa zic, ca doar asta am acasa pe langa pijama
|
|
|
|
anarazell
ho know i have boobz??
Hidden-nin
Chakra: 105
OfflineFlag:
8.00 ryo
View Inventory
Send Money to anarazell
i like candy ^_^
|
|
« Reply #13 on: December 10, 2007, 11:27:14 PM » |
|
qweeeeeeeeeeee vbd hip hop si nu pomeniti d 2pac?? ... hai sa va spun cv c nuj sigur.... punk este o ramura a hip hopului descoperit in 1600 in garajele din detroit, este o varianta mult mai agresiva decat hip hopu dar au un stramos comun: velvet underground anyway: me love eminem(nu vreti sa stiti act d obsedata am fost d el pana aku 2 ani...am dat si 200 d E p un tricou adus din canada k era d la slim shady) imi place 2pac, obie,dmx and d-12...din romania......pei am f multi tov din breasla care cata super tare...imi place cheloo si ombladon, puya(k e vecinu meu) si sisu, imi place veritasaga(q care mam intalnit intamplator si nuj cn e si c canta....defapt k canta) imi place arssura(desi aku sia kam luat fizte d vedeta), raju(aaa...e o pove cam veche d prin generala)....aaaa...a inceput sami plaka si connect-r, si pacha man...nici numi mai vin in minte ....anywey d 3 ani d rep si hip hop...mam cam pliktisit d gen...
|
|
|
|
adicrst
.::Fondator AF::.
Legendary Sannin
Elite Jounin (S-rank mission)
Chakra: 445
90.00 ryo
View Inventory
Send Money to adicrst
Don't make me use the eye !
|
|
« Reply #14 on: December 10, 2007, 11:29:03 PM » |
|
Sper ca va dati seama ca rapul este un fel de manele romanesti pt ei. Adica tot incultura este. "WHERE IS YOU GOING AT, I AIN'T KNOW NOTHING", va suna bine ? Atat doar ca multi asculta si nu-si dau seama
|
*cadou de la Aleera*
|
|
|
|