Welcome,
Guest
. Please
login
or
register
.
Did you miss your
activation email?
1 Hour
1 Day
1 Week
1 Month
Forever
Login with username, password and session length
Home
Forum
Help
Search
Calendar
Login
Register
News
: De-acum puteti urmari AMV-uri online pe siteul animefan. Vizionare placuta !
October 19, 2007, 03:28:44 AM
AnimeFan
|
Jocuri
|
Jocuri
| Topic:
Guilty Gear
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
« previous
next »
Topic Tools
Search this topic
Pages
1
2
Author
Topic: Guilty Gear (Read 44 times)
Yazoo
Redeemer
Missing-nin
Chakra: 175
Devils Never Cry!
Guilty Gear
«
on:
August 12, 2007, 12:44:45 AM »
Probabil multa lume a auzit de jocul asta. Gen -2D fighting-, este probabil unul dintre cele mai bune jocuri de lupte pe care am pus vreodata mana. Atat ca gameplay, la care jocul exceleaza, cat si personaje, poveste, OST , care din nou e rupere, grafica. Ce mai, un joc aproape perfect ai putea zice.
Cred ca faptul care atrage cel mai mult la acest joc (de fapt, aceste jocuri ar fi mai corect), este gameplay-ul exploziv si nemai intalnit; nu degeaba cei de la SNK vor sa se indrepte in directia asta cu viitorul KoFXII. Apoi ar fi personajele foarte bine create, cu bg-uri interesante si miscari unice. Iar daca mai punem la socoteala ce-a mai buna grafica 2D pe care am vazut-o pana acum, un OST care te face sa salivezi la fiecare nota muzicala (fanii metal si rock probabil sunt in extaz), ar face din GG, unul dintre cele mai bune jocuri de batai existente, in ciuda unei povesti un pic mai diluate (careia ii lipseste intensitatea povestii din KoF).
Personaje preferate: Sol (like DUH!), Chipp, Venom (I know he's gay, so what!?), Slayer, Baiken, Robo-Ky, Axl; majoritatea imi plac. Melodiile preferate: theme song-urile lui Chipp si a lui Venom. Area preferata: ce-a distrusa de Holy Order Sol.
Din pacate GG Isuka a fost un pic cam dezamagitor pentru majoritatea fanilor. Eh, o mai dau si eu cu stangul in dreptul din cand in cand. Se intampla si la case mai mari.
Deci, cine a mai jucat este rugat sa posteze cateva impresii.
>>
Objection
<<
Kyo
You Must Unite What Has Been Set Asunder
A N B U
Special Jounin (S-rank mission)
Chakra: 165
Gamehamster
Re: Guilty Gear
«
Reply #1 on:
August 12, 2007, 01:04:12 AM »
impresii... hell yeah! soundtrack'urile am reusit sa le scot din joc si sa le fac mp3, si sa le am spre delectarea urechilor mele oricand doresc.
ca personaje preferate... Bine, ar fi I-No, dar la cat de parsiva e o las mai la sfarsit. preferata mea e Millia Rage, rusoaica, frmoasa, teribil de puternica din cauza parului ei. de asemeni, faust e prea comic, mai ales la faza in care, daca nu ghicesti pachetul corect, iti baga bisturiuloiul ala in fung . desigur, ky se afla si el printre primii, ca si sol de altfel... da, povestea este atragatoare, tinde spre ceva unic....
intro-ul m'a facut sa cred ca jocul acesta merita testat. pt cei ce nu stiu, este facut animestyle si are 4 minute si ceva parca... in care sunt prezentate toate personajele intr'o alta forma decat cea prezenta in joc. fiecare personaj are povestea lui, si o alternativa de la poveste. spre exemplu la Eddie, o varianta sfarseste cu lupta dintre el si Venom, iar a doua sfarseste murind din cauza ca i s'a scurs timpul, si a fost devorat de fantoma. cu zappa la fel... este un caz in care il cauta pe faust si il gaseste, si o alta varianta in care isi pierde controlul din cauza celeilalte parti incontrolabile a sa.
ar fi multe de zis legat de jocul asta, dar astept sa posteze si andemon, sa spuna cum si'o fura de la mine in jocul asta
Yazoo
Redeemer
Missing-nin
Devils Never Cry!
«
Reply #2 on:
August 12, 2007, 01:20:29 AM »
Quote from: Kyo on August 12, 2007, 01:04:12 AM
intro-ul m'a facut sa cred ca jocul acesta merita testat. pt cei ce nu stiu, este facut animestyle si are 4 minute si ceva parca... in care sunt prezentate toate personajele intr'o alta forma decat cea prezenta in joc.
Inseamna ca ai jucat GGXX Reload: The Midnight Carnival, care este cel mai popular GG. Acolo este filmuletul acela de care zici, ca o prezentare a povestii din GGX (pe care am avut placerea sa-l joc innainte de GGXX). De aceea nu apar personajele noi din XX. In GGX, boss-ii finali fiind Testament (doamne cum poate sa joace un prieten cu el, nu intelegi nimic) si Dizzy. I had a crush on Dizzy back then. Heh, obisnuiam sa ma uit intruna la filmul acela, chiar si acum il mai am pe comp salvat si il mai vad din cand in cand. Momentan joc GGXX Slash pentru PS2, unde gameplay-ul e cel normal din XX, insa o ai si pe Aba si pe Holy Order Sol ca personaje jucabile.
>>
Objection
<<
Kyo
A N B U
Gamehamster
«
Reply #3 on:
August 12, 2007, 01:24:43 AM »
repet... nu prea am acces la jocurile de PS2... dar tare ma oftic ca nu pot juca cu holy order sol... are multe schimbari de skill?
iar testament ala.... ai putea sa tragi un infinite cu el sa iti linistesti adversarul lejereanu... la fel si cu sol... si cu ky... si cu... I-NO
Yazoo
Redeemer
Missing-nin
Devils Never Cry!
«
Reply #4 on:
August 12, 2007, 01:32:19 AM »
Quote from: Kyo on August 12, 2007, 01:24:43 AM
dar tare ma oftic ca nu pot juca cu holy order sol...
are multe schimbari de skill?
Pai, da, intr-un fel. Skill-urile sunt tot acelea ca la normal-Sol, ca denumira me refer, insa le executa altfel (si nu ma refer la taste, si la cum sunt animate). Cel mai tare este realizat Dragon Install-ul lui. H.O.S. este dragut ca personaj, si destul de dificil ca boss in Slash, insa nu pot sa nu-l prefer mai mult pe Sol original.
Si cu Venom poti sa "violezi" usor oponentul cu bilele de biliard.
>>
Objection
<<
Kyo
A N B U
Gamehamster
«
Reply #5 on:
August 12, 2007, 02:00:23 AM »
deci, stilul de lupta asociat lui venom mi se pare cel mai original stil de lupta pe care l'am intalnit [si sunt al naibii de multe... dar parca toate aveau ceva in comun.... interactiuni fizice ]. bilelel alea de biliard stau suspendate in aer fara voia lor, dar fara sa fie sustinute decat de energia psihica a lui Venom. daca ai stat sa vezi, dm-ul lui venom din Reload, ala de trage cu bile in aer... daca ai fost atent, vei vedea ca trage pe rand cu toate 15 bilele ce se pun pe masa de biliard, sfarsindu'se cu neagra
Yazoo
Redeemer
Missing-nin
Devils Never Cry!
«
Reply #6 on:
August 12, 2007, 02:51:29 PM »
O alta chestie interesanta pa Venom si la bilele lui, este ca scade un pic de viata chiar si prin garda, iar limita de care zici tu, da ceva damage data calumea, chiar si daca e blocata. Cum ar zice Sasori din Naruto, 'de bilele aste te feresti, nu le barezi'.
Insa sunt multe stiluri misto si devastatoare in GGXX, chiar asta il face atat de fain. Si cand sti sa joci calumea cu toate personajele, abia atunci poti sa zici ca joci bine GG.
>>
Objection
<<
Kyo
A N B U
Gamehamster
«
Reply #7 on:
August 12, 2007, 04:10:06 PM »
nu e greu sa inveti cu totii fazele... dar ca personaj enervant, bridget mi s'a parut cel/cea mai enervant/a din toata seria GGXX. pur si simplu nu pot juca bine cu ala/aia! in rest pot spune ca joc bine ggx
andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U
Chakra: 528
Nici prea personal...
«
Reply #8 on:
August 12, 2007, 05:26:28 PM »
bridget e bun..numa k la el nu tin fazele k miscari kre iti ies la nimereala...acolo tre sa le combini.
la fel si la zappa, invoci cainele, sabia, sau armura...
Yazoo
Redeemer
Missing-nin
Devils Never Cry!
«
Reply #9 on:
August 12, 2007, 06:05:43 PM »
Bun, ne-bun, mi-e unu nu-mi place de el.
Sunt alte personaje mult mai faine care merita mai multa atentie decat el. Mai pica cata-odata la random si nu pot sa zic ca-mi place nici stilul lui, nici look-ul, nici personalitatea, nici povestea lui, nimic. Are cateva miscari bunicele insa prea putin pentru a compensa for the lack of manlyness.
>>
Objection
<<
andemon
A N B U
Nici prea personal...
«
Reply #10 on:
August 12, 2007, 06:12:32 PM »
e cam nasol...dar rupi q el....preferatu meu ramane Sol...corrupted flame...si sabia Fuenken e prea tare...
Yazoo
Redeemer
Missing-nin
Devils Never Cry!
«
Reply #11 on:
August 12, 2007, 06:21:36 PM »
Sol a fost primul preferat al meu. Cat poti sa rupi cu el. Miscarile lui sunt atat de fluide si atat de bine merg legate intre ele, chiar si fara intrerupere. Nu degeaba unii il considera imba.
Dar m-am cam plictisit de el de la o vreme (dupa sute de meciuri are acest efect), si in ultima vreme m-am reprofilat pe Venom si Chipp.
>>
Objection
<<
andemon
A N B U
Nici prea personal...
«
Reply #12 on:
August 12, 2007, 06:36:32 PM »
da...ninja chipp imi place si mie...da in afara de el, k chara imi place de jam...e cute, da rupe in bataie....Millia e cam...paroasa pt mine, desi e greu de batut.
Yazoo
Redeemer
Missing-nin
Devils Never Cry!
«
Reply #13 on:
August 12, 2007, 09:20:42 PM »
Quote from: andemon on August 12, 2007, 06:36:32 PM
Millia e cam...paroasa pt mine, desi e greu de batut.
Nu vreau sa-mi sara fanii ei in cap, insa Millia mi se pare un noob-character. Nu iti trebe prea mult skill sa scoti lovituri devastatoare cu ea, si e cred, personajul cu care poti spama cel mai usor. Insa are damage mic pe lovituri si defense. Chiar daca e cam greu de atins, cu cateva lovituri bine plasate o linistesti imediat.
>>
Objection
<<
andemon
A N B U
Nici prea personal...
«
Reply #14 on:
August 13, 2007, 10:58:38 AM »
asa e..in general in ggxx, dak prinzi o lovitura buna, poti sa il tii pe ala in aer timp de inca vreo cateva lovituri...si kiar k millia e noob chara.
in schimb, i love testament...stilul ala bazat pe capcane e genial...pana si pe justice am reusit sa il fac usor jucand precaut q testament.
Pages
1
2
AnimeFan
|
Jocuri
|
Jocuri
| Topic:
Guilty Gear
« previous
next »
Jump to:
Please select a destination:
-----------------------------
AnimeFan Media
=> Media
===> Animefan Media
===> Reportati Linkurile Stricate
===> Cereri Media
=> Revista Animefan
Sectiunea Principala
=> Reguli
=> Anunturi
=> Introduceri
=> Discutii Generale
=> Feedback
=> Quiz
=> Voteaza
Anime/Manga
=> Discutii Generale Despre Animeuri
=> Discutii Generale Despre Manga
=> Serii Anime
===> Alte animeuri
===> . hack//
===> Bleach
===> Death Note
===> Devil May Cry
===> D.Gray-man
===> Dragon Ball
===> History's Strongest Disciple Kenichi
===> Inuyasha
===> Naruto
===> Rurouni Kenshin/Samurai X
===> Yuyu Hakusho
GFX
=> Ajutor GFX
=> Rendere
=> Semnaturi
=> Avataruri
=> AMV-uri
=> Wallpapere
=> Artwork & Fanfiction
=> Foto
Muzica/Filme
=> Muzica din Animeuri
=> Muzica - Generalitati
=> Filme
Jocuri
=> Competitiile AF
=> Jocuri
=> Jocuri pe Forum
=> Provocari
=> Role Play
Fan-Cluburi
=> Discutii generale despre FanCluburi
=> FanClubs
Cereri
=> Cereri
Ichisoarea AF
=> Shinobi Capturati
Print
Advanced search
Page created in 0.288 seconds with 18 queries.