Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News : Va rugam sa ne acordati cateva secunde si sa votati pentru situl animefan in animetop list 50. Va multumim ! October 13, 2007, 05:43:03 PM
AnimeFan | Jocuri | Jocuri | Topic: Guilty Gear
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages 1 2
Author
Topic: Guilty Gear  (Read 43 times)
Yazoo
Redeemer
Missing-nin

Chakra: 174

Devils Never Cry!

« Reply #15 on: August 13, 2007, 11:06:13 AM »

asa e..in general in ggxx, dak prinzi o lovitura buna, poti sa il tii pe ala in aer timp de inca vreo cateva lovituri...si kiar k millia e noob chara.

Atata imi trebe cu Venom sau cu Sol, o lovitura si cel putin 2/3 din viata adeversarului s-au dus.
Am jucat mult impotriva lui Millia pentru ca este favorita unui prieten, si m-am obisnuit cu stilul ei. Doar spam-ul de 15-16 lovituri cu parul ma mai incomodeaza. Lovitura aia e chiar aiurea. Parca ar fi combo-ul de picioare a lui Chun Li din Street Fighter sau de maini a lui Honda. Apesi repetat un buton, wow.
Am mai zis-o, Testament este prea tare.

andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U
Special Jounin (S-rank mission)

Chakra: 526

Nici prea personal...

« Reply #16 on: August 14, 2007, 12:32:59 PM »

dintre cei mai hidden imi place de Kliff Undersn....vechiul camarad al lui Sol....are si el un infinite q dragonul ala.
si vreau sa joc jocul in kre apare holy order Sol: Guilty Gear XX Accent Core

Yazoo
Redeemer
Missing-nin

Chakra: 174

Devils Never Cry!

« Reply #17 on: August 14, 2007, 12:37:16 PM »

si vreau sa joc jocul in kre apare holy order Sol: Guilty Gear XX Accent Core

Ala fiind continuarea? Scuze, nu mai sunt la curent cu noutatile in materie de jocul asta.
Insa HOS apare si in GGXX Slash pentru PS2. And the guy kicks ass. Este noul boss, dupa I-No, dar este valabil si ca personaj jucabil. Insa il prefer pe Sol-original in schimb. Atat pentru look, cat si pentru miscari. Cele noi ale lui HOS nu pot sa zic ca-mi plac prea mult.

Pages 1 2
AnimeFan | Jocuri | Jocuri | Topic: Guilty Gear « previous next »
Jump to:  

Director Web Romania - Utilis.ro - Voteaza-ne