Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News : Va rugam sa ne acordati cateva secunde si sa votati pentru situl animefan in animetop list 50. Va multumim ! November 03, 2007, 12:26:56 PM
AnimeFan | Muzica/Filme | Muzica - Generalitati | Topic: Kelly Clarkson
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Poll
Question: Iti place kelly?
Da 2 (33.3%)
Nu 1 (16.7%)
asa si asa   2 (33.3%)
nu am auzit de ea 1 (16.7%)
Total Voters: 6

Pages 1
Author
Topic: Kelly Clarkson  (Read 28 times)
dark_leon
Advertising Staff
Hunter-nin (A-rank mission)

Chakra: 180

if you just want run away, I drive you anywere

« on: August 10, 2007, 04:06:59 PM »

ce parere aveti despre aceasta cantareata, este preferata mea, la fel si Avril Lavigne , canta bine si stiu muke lucruri despre ea, chiar am facut un articol despre ea la sectiunea muzica la revista fostei scoli la care am fost, tin minte ca a trebuit sa-l fac pe engl si romana, eh ma rog iar ma pierd in amanunte ca de obicei... care e parerea vostra despre ea?

he0ky
Fanclub Dragon Ball
Hidden-nin

Chakra: 26

Jabberwock

« Reply #1 on: August 10, 2007, 04:13:34 PM »

nam auzit de ea 

sakura
Image is not important! so don't u STARE!
A N B U
Hidden-nin

Chakra: 87

« Reply #2 on: August 10, 2007, 04:17:19 PM »

am doar o melodie a la Kelly Clarkson pe comp da imi plac vreo 2 care le-am auzit la tv, una dintre ele fiind because of you ... uhm i'm not a big fan of anyone ... but i guess i like her ^^

"Taina existentei umane nu sta in a trai, ci a sti pentru ce traiesti." Nicolae Iorga
"yami ni madoi shi aware na kage yo... hito wo kizutsuke toshimetem tsumi ni obore shigyou no tamashii... ippen shin de miru?" - Enma Ai

ciresica
Jounin (B-rank mission)

Chakra: 14

« Reply #3 on: August 10, 2007, 06:01:42 PM »

singura mel care imi place eshte since you've been gone
restul imi par cam trase de par , prea mult sufera , in schimb imi plac 2-3 clipuri (mai putzin in momentele in care se screme de zici ca sta pe wc constipata de 3 zile :X )

....white trash beautiful....

www.TrupaCaramel.ro

dark_leon
Advertising Staff
Hunter-nin (A-rank mission)

Chakra: 180

if you just want run away, I drive you anywere

« Reply #4 on: August 10, 2007, 06:04:33 PM »

si  mie imi place melodia Sice U been gone , dar imi plce si noul single Never again , si BreakAway era faina...

Aleera
Fanclub Yu-Gi-Oh!
Hidden-nin

Chakra: 31

Love him

« Reply #5 on: August 10, 2007, 06:09:58 PM »

prea mult sufera , in schimb imi plac 2-3 clipuri (mai putzin in momentele in care se screme de zici ca sta pe wc constipata de 3 zile :X )
deacord singura melodie care imi place de la ea e behind the hazel eyes(sper ca am scris bine) in rest nici nu vreu sa aud de ea ma cam enerveaza si cand o mai vad la interviuri pe posturi imi repet ca televizorul nare nicio vina

Pages 1
AnimeFan | Muzica/Filme | Muzica - Generalitati | Topic: Kelly Clarkson « previous next »
Jump to:  

Director Web Romania - Utilis.ro - Voteaza-ne