AnimeFan

Muzica/Filme => Muzica - Generalitati => Topic started by: dark_leon on August 10, 2007, 04:06:59 PM

Title: Kelly Clarkson
Post by: dark_leon on August 10, 2007, 04:06:59 PM
ce parere aveti despre aceasta cantareata, este preferata mea, la fel si Avril Lavigne :D , canta bine si stiu muke lucruri despre ea, chiar am facut un articol despre ea la sectiunea muzica la revista fostei scoli la care am fost, tin minte ca a trebuit sa-l fac pe engl si romana, eh ma rog iar ma pierd in amanunte ca de obicei... care e parerea vostra despre ea?

Title: Re: Kelly Clarkson
Post by: he0ky on August 10, 2007, 04:13:34 PM
nam auzit de ea  :|

Post by: sakura on August 10, 2007, 04:17:19 PM
am doar o melodie a la Kelly Clarkson pe comp da imi plac vreo 2 care le-am auzit la tv, una dintre ele fiind because of you ... uhm i'm not a big fan of anyone ... but i guess i like her ^^

Post by: ciresica on August 10, 2007, 06:01:42 PM
singura mel care imi place eshte since you've been gone
restul imi par cam trase de par , prea mult sufera , in schimb imi plac 2-3 clipuri (mai putzin in momentele in care se screme de zici ca sta pe wc constipata de 3 zile :X )

Post by: dark_leon on August 10, 2007, 06:04:33 PM
si  mie imi place melodia Sice U been gone , dar imi plce si noul single Never again , si BreakAway era faina...

Post by: Aleera on August 10, 2007, 06:09:58 PM
prea mult sufera , in schimb imi plac 2-3 clipuri (mai putzin in momentele in care se screme de zici ca sta pe wc constipata de 3 zile :X )
deacord singura melodie care imi place de la ea e behind the hazel eyes(sper ca am scris bine) in rest nici nu vreu sa aud de ea ma cam enerveaza si cand o mai vad la interviuri pe posturi imi repet ca televizorul nare nicio vina