News: Revista Animefan 3 a fost lansata, luati-o cat e calda !!!

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
February 13, 2008, 08:40:17 AM

Login with username, password and session length

Animefan - for all anime fans !
Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: Emisiune de muzica Rock  (Read 94 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U
Sennin

Chakra: 814

100.00 ryo

View Inventory
Send Money to andemon

Nici prea personal...

« Reply #15 on: September 16, 2007, 10:55:38 AM »

acu mai mult timp..pe expiratul MCM era tot o emisiune de rock unde se dadeau formatii la cerere..excluzand evident linkin park si alte formatii kre xcum apareau la TV in afara emisiunii...si superock de pe MTV dadea la cerere, dar acum e doar rock chart. si vad k e de mult in topuri siddharta-my....ceva k am si uitat numele. mel nu e asa tare, dar clipul e jale.
ma simt super knd mai vad pe VH1: nirvana-smells like teen spirit...requested by puncte puncte from romania...de fapt din cate am vazut romanii au gusturi bune fata de alta natii.

Maou
~Demon King~
Chuunin (C-rank mission)

Chakra: 10

0.00 ryo

View Inventory
Send Money to Maou

Sa, yudan sezu ni ikou!

« Reply #16 on: September 16, 2007, 11:05:21 AM »

acu mai mult timp..pe expiratul MCM era tot o emisiune de rock unde se dadeau formatii la cerere..excluzand evident linkin park si alte formatii kre xcum apareau la TV in afara emisiunii...si superock de pe MTV dadea la cerere, dar acum e doar rock chart. si vad k e de mult in topuri siddharta-my....ceva k am si uitat numele. mel nu e asa tare, dar clipul e jale.
ma simt super knd mai vad pe VH1: nirvana-smells like teen spirit...requested by puncte puncte from romania...de fapt din cate am vazut romanii au gusturi bune fata de alta natii.

Ai dreptate. Eu ma uit zilnic la emisiunea asta. Si pot sa spun ca si eu am ales Nirvana  :-' ...
Mereu am ales muzica rock veche si a tinut. Pentru ca trebuie sa recunoastem,  rock'ul vechi e cel mai bun. Sunt melodii din 80 si ceva care se asculta si azi cu cea mai are placere.Dar formatiile din ziua de azi, se duc repede. Asculti o meldoie timp de cateva luni si apoi te plictisesti si uiti de ea. Pe cand, formatiile tari nu se uita niciodata, Bon Jovi de exemplu este una din cele mai tari formatii chiar si in ziua de azi. Si ma mandresc ca sunt fana infocata  .

Normally, it's not my nature to threaten or kill, but I won't have any pity this time.  I'll send you down a path of evil to make your own hell.
Souls are the only thing that you can't make stronger by trainig. You can only make them darker!
andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U
Sennin

Chakra: 814

100.00 ryo

View Inventory
Send Money to andemon

Nici prea personal...

« Reply #17 on: September 16, 2007, 11:07:54 AM »

putin off topic:
oamenii kre au fost la live aid, pt a proteste pt mediu au fost intrebati de reporter de ce au venit.
ei au raspuns: bon jovi!

a fost transmis si live aid, unde pe langa jon si ai lui, au mai fo si formatii de mickey mouse k pussy cat whores, justin fimberlake si tot asa...

Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to: