Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News : Va rugam sa ne acordati cateva secunde si sa votati pentru situl animefan in animetop list 50. Va multumim ! December 18, 2007, 05:03:21 PM
AnimeFan | Muzica/Filme | Muzica - Generalitati | Topic: Emisiune de muzica Rock
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages 1 2
Author
Topic: Emisiune de muzica Rock  (Read 84 times)
Archangel
Legendary Sannin
Hunter-nin (A-rank mission)

Chakra: 1633

Evilish

« on: August 08, 2007, 07:38:35 AM »

Da..de shi pare shocant pt fanii rockului din romania, se pare ca printre manelele shi melodiile comerciale s-a strecurat shi o mica emisiune de rock. Cum probabil voi shtiatzi de ea, acest topic nu va va mai mira, in schimb cum eu sunt mai "inapoiat" de felul meu  am aflat de aceasta emisiune abia aseara.
Emisiune se numeshte "Bring the Noise" pe Utv. Mie personal mi-a facut placere sa ascult muzica rock  mai ales ca a fost pe un canal romanesc.
Acum astept sa se infiinteze un post de televiziune  numai de rock  deoarece  de fiecare data cand schimb canalul, la fiecare 2 posturi  pe unul se aude (sau vede in cel mai rau caz) un manelist facand zgomot.
« Last Edit: August 08, 2007, 07:38:49 AM by Archangel » Logged

Maou
~Demon King~
Chuunin (C-rank mission)

Chakra: 10

Sa, yudan sezu ni ikou!

« Reply #1 on: August 08, 2007, 08:11:04 AM »

Well Arch, eu nu stiam de aceasta emisiune... Eu nu ma prea uit pe Utv, asa ca nu aveam cum. Ar fi bine daca ai specifica si ora...
Anyway, daca vrei muzica rock (si nu numai, in special muzica buna, FARA manele) incearca posturile: Classic, VH1 si chiar si MTV Hits (mai putin insa).

Normally, it's not my nature to threaten or kill, but I won't have any pity this time.  I'll send you down a path of evil to make your own hell.
Souls are the only thing that you can't make stronger by trainig. You can only make them darker!

Archangel
Legendary Sannin
Hunter-nin (A-rank mission)

Chakra: 1633

Evilish

« Reply #2 on: August 08, 2007, 08:29:40 AM »

Emisiunea se difuzeaza in fiecare luni de la ora 22:00 shi in reluare martea de la aceeasi ora. Shi nu prind posturile Classic, VH1  iar in general  ma uit la posturile de muzica  f rar...la mine cel mai mult tv-ul merge pe Antena 3, Realitatea shi Cartoon Network xD

Maou
~Demon King~
Chuunin (C-rank mission)

Sa, yudan sezu ni ikou!

« Reply #3 on: August 08, 2007, 08:31:24 AM »

Damn. Sunt posturi chiar foarte bune... Si tv'ul meu era candva numai pe Cartoon Network, dar de cand sunt traduse desenele dau pe acolo foarte rar...
Si multumesc pentru informatie. O sa ma uit sa vad despre ce este vorba.
« Last Edit: August 08, 2007, 08:31:47 AM by Maou » Logged

Normally, it's not my nature to threaten or kill, but I won't have any pity this time.  I'll send you down a path of evil to make your own hell.
Souls are the only thing that you can't make stronger by trainig. You can only make them darker!

-sinedd-
Fan club sasuke .......cel mai bun ninja se arata....Sunt cam dezorientat in world of warcraft
Advertising Staff
Missing-nin

Chakra: 202

Sunt un ninja de elita ...credeti-ma

« Reply #4 on: August 08, 2007, 08:47:34 AM »

Nu stiam ca este aceasta emisiune desi ma uit mereu pe posturile de difuzat muzica MTV si toate astea ....dar nu stiam...am sa ma uit si eu.

andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U
Elite Jounin (S-rank mission)

Chakra: 501

Nici prea personal...

« Reply #5 on: August 08, 2007, 10:54:01 AM »

utv?! frate, knd era rockada pe atomic, sau rock la greu pe radio nostru eu eram de 10 ani!
utv si prezentatorul ala[kre e acelasi k ala de pe atomic] nu se apropie de o emisiune rock....too weak.
mtv mai are topul ala aiurea unde linkin park intra la rock...si tokio bordel la fel.
mai era superock, dar vad k acum au scos-o...cenzura.
dar in romania sunt emisiuni rock de muuult timp, si ERAU de calitate....dar acum, s-a mai slabit.

Akate
Lving like a puppet
Fanclub Kakashi
Jounin (B-rank mission)

Chakra: 56

I don`t cry, I don`t smile, I`m cold like ice

« Reply #6 on: August 08, 2007, 03:06:14 PM »

Eu sunt la fel de inapoiata ca Arch, nu stiam de existenta acestor emisiuni. DCe-i drept eu nu prea deschid televizorul, decat cand sunt documentare interesante pe Discovery, in rest mai putin. M-am uitat mai demult pe MTV la top rock si nu era nimic de calitate, dar am sa incerc sa vad ce dau si astia pe U.

kana_chan
Tensai nin (B-rank mission)

Chakra: 1

« Reply #7 on: September 14, 2007, 10:38:11 AM »

eu cand am fost in constanta la niste neamuri butonam tV-ul si ma gasit mt2 5 zile la rand numai acolo ma uitat e post mtv numai cu muzik rock. acasa nul prind  . acolo aia le prind pe toate. oricum de acolo am auzit niste trupe super. si in legatura cu Utv e misto si emisiunea aia 

DreamsKeeper
d.v.i.k.
Advertising Staff
ANBU (S-rank mission)

Chakra: 222

« Reply #8 on: September 14, 2007, 10:44:06 AM »

a fost si la noi acum 2 ani dar ne simtiti de la cablu a badat prostiile de Otv si DDtv o porcarie nemai pomenita plus au mai scos multe posturi mai ales daca tineti mine VIVA unde erau dupa 12 rock sambata sio dumnica metl heaven metal si house toata ziua

† † †Sancte Deus, defende nos in proelio; contra diaboli esto praesidium.† † †

LaDy_D3viL
...Shut up....
Missing-nin

My life behinde a mask....

« Reply #9 on: September 14, 2007, 10:50:44 AM »

Stati asa! A treia inapoiata!!!! Habar n-aveam ca Utv-ul are si asa ceva... Ma bcur totusi ca s-a gandit si la fanii genului rock... Nu am auzit de emisiune, ce-i drept nu ma prea uit... Daca ar fi sa aleg un program de muzica as alege KissTV si nu stiu de ce ... iar in rest ma uit pe orice program daca gasesc un film care sa-mi placa... Mult televizorul meu nu merge... Seara s-ar putea sa ma mai uit pe Anima(X) la anime-uri.... O sa vizionez si o sa va spun parerea mea de dupa :)

~Best friends are brothers that destiny forgot to give you~

DreamsKeeper
d.v.i.k.
Advertising Staff
ANBU (S-rank mission)

Chakra: 222

« Reply #10 on: September 14, 2007, 10:55:18 AM »

Daca vreti rock, metal,simfonic metal ,haven metal,gotic ....si altele uitativa pe VH1 dupa 12 e NUMAI ROCK.....

† † †Sancte Deus, defende nos in proelio; contra diaboli esto praesidium.† † †

andemon
A N B U

Nici prea personal...

« Reply #11 on: September 15, 2007, 07:54:36 PM »

duh..se cheama vh1 rocks...dureaza juma de ora de luni pana joi si vineri e non stop.
acolo se dau mai mult formatii vechi, dar bune.
vineri se mai dau si formatii de pokemoni dar per total e ok

Maou
~Demon King~
Chuunin (C-rank mission)

Sa, yudan sezu ni ikou!

« Reply #12 on: September 16, 2007, 06:29:13 AM »

duh..se cheama vh1 rocks...dureaza juma de ora de luni pana joi si vineri e non stop.
acolo se dau mai mult formatii vechi, dar bune.
vineri se mai dau si formatii de pokemoni dar per total e ok

Dar sti ca poti sa dai si comanda de ce anume vrei sa asculti?
Eu am dat si mi s-a ales lista de 2 ori.

andemon
A N B U

Nici prea personal...

« Reply #13 on: September 16, 2007, 08:11:44 AM »

lol...misto...ai dat la juke box.
si aia vineri e mai mult de rock: judas priest, guns'n'roses, queen. formatii consacrate.
cei kre voteaza o fac emisiune de rock, si asta e bine, k nu prea am chef sa aud numai 50 pent, feminem, JLO si alte fitze.

Maou
~Demon King~
Chuunin (C-rank mission)

Sa, yudan sezu ni ikou!

« Reply #14 on: September 16, 2007, 10:48:51 AM »

lol...misto...ai dat la juke box.

Dap... Nu ma asteptam sa fiu aleasa dar am fost... Singura problema e ca nu difuzeaza toate melodiie alese. Doar cateva dintre ele, cat pentru o jumatate de ora. Dar ma multumesc si cu atat. Puteti sa incercati si voi. E chiar amuzant... Prima data am trimis cred ca 10 liste ca sa fiu aleasa... Apoi, am nimerit din prima. 
« Last Edit: September 16, 2007, 10:49:30 AM by Maou » Logged

Pages 1 2
AnimeFan | Muzica/Filme | Muzica - Generalitati | Topic: Emisiune de muzica Rock « previous next »
Jump to:  

Director Web Romania - Utilis.ro - Voteaza-ne