-sinedd-
Fan club sasuke .......cel mai bun ninja se arata....Sunt cam dezorientat in world of warcraft
Advertising Staff
Missing-nin
Chakra: 198
0.00 ryo
View Inventory
Send Money to -sinedd-
Sunt un ninja de elita ...credeti-ma
|
|
« on: August 07, 2007, 05:58:00 PM » |
|
Mie cel mai mult imi place in engleza.......si traducerea in japoneza...dar nup intalnesti vregvent asta.
|
|
|
|
voltaire
I see dead ppl...
ANBU (S-rank mission)
Chakra: 22
40.00 ryo
View Inventory
Send Money to voltaire
Ma indoiesc de Univers :\
|
|
« Reply #1 on: August 07, 2007, 06:05:40 PM » |
|
Combinatia perfecta: sunet japonez cu sub englez, desi am avut si surprize placute (a se vedea Sunabouzu - Desert Punk; dubbed in engleza - ms he0ky )
|
|
|
|
andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U
Sennin
Chakra: 1000
69.00 ryo
View Inventory
Send Money to andemon
Nici prea personal...
|
|
« Reply #2 on: August 07, 2007, 07:02:46 PM » |
|
dpinde de anime...la yu yu hakusho dubul e super! si amuzant! la dbz e penibil..q p mare! in general prefer varianta originala necenzurata si pura...
|
|
|
|
dark_leon
ideal pierdut in noaptea unei lumi ce nu mai este....
Advertising Staff
ANBU (S-rank mission)
Chakra: 232
23.00 ryo
View Inventory
Send Money to dark_leon
pierduta in noaptea unei vieti de poezie
|
|
« Reply #3 on: August 07, 2007, 08:59:44 PM » |
|
eu prefer in japoneza cu subtitrare in romaneste
|
|
|
|
Kyo
You Must Unite What Has Been Set Asunder
A N B U
Elite Jounin (S-rank mission)
Chakra: 119
116.00 ryo
View Inventory
Send Money to Kyo
Gamehamster
|
|
« Reply #4 on: August 08, 2007, 12:33:59 AM » |
|
daca gasesti vreo SERIE anime subtitrata in romana, si sa fie cunoscuta, sa imi dai si mie. desi eu nu cred...
|
|
|
|
Maou
~Demon King~
Chuunin (C-rank mission)
Chakra: 11
35.00 ryo
View Inventory
Send Money to Maou
Sa, yudan sezu ni ikou!
|
|
« Reply #5 on: August 08, 2007, 01:37:36 AM » |
|
Prefer ca animeul sa fie in japoneza cu subtitrare in engleza... Oricat de mult iubesc eu engleza, mi se pare ciudat sa ma uit la un anime in engleza sau orice alta limba.
|
Normally, it's not my nature to threaten or kill, but I won't have any pity this time. I'll send you down a path of evil to make your own hell. Souls are the only thing that you can't make stronger by trainig. You can only make them darker!
|
|
|
voltaire
I see dead ppl...
ANBU (S-rank mission)
Chakra: 22
40.00 ryo
View Inventory
Send Money to voltaire
Ma indoiesc de Univers :\
|
|
« Reply #6 on: August 08, 2007, 09:08:51 AM » |
|
daca gasesti vreo SERIE anime subtitrata in romana, si sa fie cunoscuta, sa imi dai si mie. desi eu nu cred...
Death Note (Caietul Mortiii ) Avem si noi un grup in Ro care face subs, se misca mai greu, dar misca
|
|
|
|
-sinedd-
Fan club sasuke .......cel mai bun ninja se arata....Sunt cam dezorientat in world of warcraft
Advertising Staff
Missing-nin
Chakra: 198
0.00 ryo
View Inventory
Send Money to -sinedd-
Sunt un ninja de elita ...credeti-ma
|
|
« Reply #7 on: August 08, 2007, 09:23:57 AM » |
|
Intradevar daca gasesti sa ne dai si noua o serie anime in romana chiar vreau dar nu cred.........de data asta ii dau dreptate lui KYO .....KYo noi santem optimisti pe aici.
|
|
« Last Edit: August 08, 2007, 09:24:26 AM by -sinedd- »
|
|
|
|
|
andemon
A N B U
Sennin
69.00 ryo
View Inventory
Send Money to andemon
Nici prea personal...
|
|
« Reply #8 on: August 08, 2007, 11:50:50 AM » |
|
romana?! no thxs! anumite expresii abia pot fi traduse in eng, si nu cred k romana e asa compatibila q jap..desi avem cuvintele: baba, jiji, cioroi si nani in comun...
|
|
|
|
violetpixie
Shinobi (D-rank mission)
Chakra: 3
0.00 ryo
View Inventory
Send Money to violetpixie
|
|
« Reply #9 on: August 11, 2007, 05:36:01 PM » |
|
Eu prefer cu audio japonez si subs in engleza dar si fara subtitrare imi place.Arata mult mai original asa
|
|
|
|
purple_angel
Hunter-nin (A-rank mission)
Chakra: 173
0.00 ryo
View Inventory
Send Money to purple_angel
Katekyo Hitman Reborn!
|
|
« Reply #10 on: August 12, 2007, 02:09:09 PM » |
|
Mie imi place sa fie pe engleza Desert punk e mai cool pe engleza si Naruto. Imi place sa inteleg ce spun mai ales injuraturile Dar unele animeuri ca si Naruto...suna mai bine pe jap Ero-sennin e mai kalumea decat perverted hermit
|
|
|
|
Yazoo
Stop stealing my ryo!
Hidden-nin
Chakra: 312
110.00 ryo
View Inventory
Send Money to Yazoo
~ [Singrave Legacy] ~
|
|
« Reply #11 on: August 12, 2007, 03:10:02 PM » |
|
Originalul este mereu cel mai bun (cu mici exceptii); deci prefer sa fie in japoneza cu subtitrari in engleza. Singurele anime-uri care mi-au placut mai mult dublate in engleza au fost Berserk (pur si simplu superba prestatie a voice-actor-ilor), Hellsing (vocile personajelor sunau mai bine cu accente britanice, decat in japoneza)si Dragon Ball Z (heh, puteti sa ma injurati cat vreti pentru asta).
|
~ stresiune ~ ~
|
|
|
andemon
A N B U
Sennin
69.00 ryo
View Inventory
Send Money to andemon
Nici prea personal...
|
|
« Reply #12 on: August 12, 2007, 05:38:16 PM » |
|
ok..te injur! singura voce ok din dbz era a lui vegeta...si nu mai zic k schimbau replicile si numele.... glumea q injuratul...dar totusi.... iar vocea lui alucard....te rog..e bataie de joc pe langa acel seiyu...dar e alegerea ta, nu judec preferintele...prea mult.
|
|
|
|
Yazoo
Stop stealing my ryo!
Hidden-nin
Chakra: 312
110.00 ryo
View Inventory
Send Money to Yazoo
~ [Singrave Legacy] ~
|
|
« Reply #13 on: August 12, 2007, 06:16:17 PM » |
|
ok..te injur! singura voce ok din dbz era a lui vegeta...si nu mai zic k schimbau replicile si numele.... Pe langa vocea lui Vegeta, si a lui Piccolo (care au acelas voice-actor), si cele ale celorlalte personaje mi se par mai bune decat cele japoneze. Asta cred eu. Nu zic nimic rau de cele japoneze, doar am zis ce-mi place mie si atat. iar vocea lui alucard....te rog..e bataie de joc pe langa acel seiyu...dar e alegerea ta, nu judec preferintele...prea mult.
Bataie de joc? Eu zic ca se poriveste cu personalitatea lui Alucard. Si mai mult decat asta, si cu atmosfera anime-ului. In plus, si restul vocilor sunt bine alese. Din nou, nu trebuie sa-mi de-a careva dreptate, asta este strict punctul meu de vedere.
|
~ stresiune ~ ~
|
|
|
kAtA_ssj6
Jounin (B-rank mission)
Chakra: 98
0.00 ryo
View Inventory
Send Money to kAtA_ssj6
|
|
« Reply #14 on: August 15, 2007, 11:25:59 PM » |
|
germana , spaniola , poate si enleza (dar nu prea mult urmaresc in engleza , fiindca nu are audio-ul original ; este modificat de FUNianimation SUA) si japoneza din cand in cand .
|
|
|
|
|