Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News : AF va prezinta primul duel in premiera intre Kyo si Yuki. Va asteptam pe toti sa votati si sa incurajam aprecierea amv-urilor pe AnimeFan December 13, 2007, 07:30:57 AM
AnimeFan | Anime/Manga | Serii Anime | Naruto | Topic: Haruno Sakura vs Hyuga Hinata
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages 1 2
Author
Topic: Haruno Sakura vs Hyuga Hinata  (Read 127 times)
Death_Angel_Apocalipse
Conquer All,spare None;Akatsuki Fanclub
Jounin (B-rank mission)

Chakra: 47

Death awaits those who oppose

« Reply #15 on: September 10, 2007, 08:14:36 PM »

Stiu o cale prin care Sakura ar castiga sigur chiar daca e cheating:sal roage pe Naruto sa stea la vreo 10 centimetri de Hinata si batalia e castigata(lesina sigur)

Everyone who stands in my way shall pay the ultimate price

http://i41.photobucket.com/albums/e286/Brolly_AF/122.jpg

purple_angel
ANBU (S-rank mission)

Chakra: 174

Katekyo Hitman Reborn!

« Reply #16 on: September 11, 2007, 12:05:03 AM »

bun plan...dar sincer...sakura nu pare genul sa triseze
defapt...stai sa analizam situatia daca Naruto ar fi defata la lupta ,Hinata vs. sakura...atunci Hinata ar vedea prezenta lui ca o ocazie de a-si arata puterile si dorinta ei pt victorie ar creste! deci... prezenta lui Naruto ar fi un mare bonus 
Desigut...trebuie sa ne gandim si la simplutzul de Naruto... daca o va incuraja pe sakura... Hinata va cade intr-o depresie si va pierde lupta 

adicrst
.::Fondator AF::.
Legendary Sannin
Elite Jounin (S-rank mission)

Chakra: 299

Don't make me use the eye !

« Reply #17 on: September 11, 2007, 01:17:47 AM »

la cum sunt fetele, nu cred ca hinata va cadea intr-o depresie ci din contra...vrea sa o bata mar pe sakura sa nu i-l ia pe naruto. Daca ne amintim lupta de la examenul chuunin dintre neji si hinata, hinata a fost impulsionata de naruto..deci nici asta nu merge

Death_Angel_Apocalipse
Conquer All,spare None;Akatsuki Fanclub
Jounin (B-rank mission)

Chakra: 47

Death awaits those who oppose

« Reply #18 on: September 11, 2007, 11:05:22 AM »

Ar mai fi o cale:daca ar sti de punctul slab a Byakugan,s-ar ascunde si ar arunca  un cunai exact in locul in care nu vede(si cum nu e Neji sa anticipeze asta) ar castiga sigur.

Everyone who stands in my way shall pay the ultimate price

http://i41.photobucket.com/albums/e286/Brolly_AF/122.jpg

adicrst
Legendary Sannin

« Reply #19 on: September 11, 2007, 03:01:58 PM »

Ar mai fi o cale:daca ar sti de punctul slab a Byakugan,s-ar ascunde si ar arunca  un cunai exact in locul in care nu vede(si cum nu e Neji sa anticipeze asta) ar castiga sigur.

Am mai spus si la Neji, ca punctul slab era in timpul examenului chuunin, asta inseamna cu mult timp in urma asa ca sunt sigur ca s-au antrenat sa il elimine pana acum

purple_angel
ANBU (S-rank mission)

Katekyo Hitman Reborn!

« Reply #20 on: September 11, 2007, 03:07:55 PM »

Dap asa ...sigurat au scapat de acel punct slab!!!
Ah!!damn!m-am pus de aseara sa citesc manga-ul...ca sa aflu cate ceva despre noua Hinata!dar nimicccc!!!! nu imi vine sa cred ca spun asta dar... VREAU UN FILLER!!!! unul despre Hinata..cum se antreneaza sau cum lupta!!!! Vreau un Filler!     

adicrst
Legendary Sannin

« Reply #21 on: September 11, 2007, 03:24:03 PM »

daca te referi la shippuuden, inca nu arata cum se antreneaza sau se lupta hinata. Doar in Naruto (vechi) arata la examenul chuunin si la un filler cand naruto, hinata si Shino pleaca sa caute un gandac, care putea sa gaseasca o anumita persoana daca il lua mirosul. In acel filler hinata se antreneaza singura noaptea la un lac

purple_angel
ANBU (S-rank mission)

Katekyo Hitman Reborn!

« Reply #22 on: September 11, 2007, 03:58:28 PM »

Da stiu.am vazut deja toate ep inainte de shippuden...nu la ele ma refeream!ci la ep din shippuden...vreau sa vad noul ei stil de lupta ,nu cel vechi....si pt aia astept un capitol in manga...sau noah (imposibilul) un episod in shippuden...
O intrebare...in manga exista capitole cu ea ? ca pana acum nu am gasit nimic esential ,si sunt la capitolul 304 (65 more to go  )

andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U

Chakra: 503

Nici prea personal...

« Reply #23 on: September 11, 2007, 05:17:59 PM »

inca nu ex capitole q hina...damn. desi cred k ea nu e inca la fel de puternica k neji.

Pages 1 2
AnimeFan | Anime/Manga | Serii Anime | Naruto | Topic: Haruno Sakura vs Hyuga Hinata « previous next »
Jump to:  

Director Web Romania - Utilis.ro - Voteaza-ne