Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News : Va rugam sa ne acordati cateva secunde si sa votati pentru situl animefan in animetop list 50. Va multumim ! October 19, 2007, 02:56:15 AM
AnimeFan | Anime/Manga | Serii Anime | Naruto | Topic: Haruno Sakura vs Hyuga Hinata
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages 1 2
Author
Topic: Haruno Sakura vs Hyuga Hinata  (Read 120 times)
andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U
Special Jounin (S-rank mission)

Chakra: 528

Nici prea personal...

« on: July 29, 2007, 08:52:46 PM »

ok..k sa nu mai apara un topic gen konohamaru vs gaara, fac eu aici o lupta imaginara...sau puteti doar sa alegeti kre din ele va place.
no..no poll...

sasuke
I am an avenger
Fanclub Dragon Ball
ANBU (S-rank mission)

Chakra: 105

I am the powerfull

« Reply #1 on: July 29, 2007, 09:14:17 PM »

Sincer eu nu stiu pe care sa o aleg deoarece amandoua imi plac amandoua ii sunt simpatice

andemon
A N B U

Nici prea personal...

« Reply #2 on: July 29, 2007, 09:16:07 PM »

intr-o lupta, sincer cred k in naruto, sakura nu poate sa o bata pe hinata....hinata are byakugan asa k sakura fiind genjutsu type, nu o sa aiba cum sa atace prea usor.
in shippuden, inca nush...sakura e mai puternica, iar hinata nu a aparut inca....ma rog, nu cu un nou stil de lupta, ci doar q un nou look.

dark_leon
Advertising Staff
Hunter-nin (A-rank mission)

Chakra: 180

if you just want run away, I drive you anywere

« Reply #3 on: July 31, 2007, 06:46:53 PM »

nu stiu pe care sa o aleg... daca ii dupa infatisare ii Sakura daca ii intr-o lupta pe Hinatapt ca cred k ii cu mult mai puternica

uciha sasuke
Tensai nin (B-rank mission)

Chakra: 8

I am the last from the falen Uciha clan

« Reply #4 on: August 02, 2007, 05:12:18 PM »

cum zici si u andemon hinata are byakuganul si in SP sakura are tehnik aia super cu pumnu ei da dak stai sa te uiti la look cred k sakura o cam face cu 10 procente pe hinata in rest nu mai am ce adauga

sungoddess
just me..nobody special..it's you're business if you notice me or not..
Fanclub Kakashi

Chakra: 269

''even a devil may cry if he loses a loved one''

« Reply #5 on: August 02, 2007, 09:16:31 PM »

Eu consider ca Hinata ar putea s-o invinga pe Sakura cu Byakugan..insa..in shippuden....Sakura a avansat enorm ca putere si tehnica...iar pe hinata inca nu am vazut-o in actiune..deci nu stiu sa ma pronunt..

andemon
A N B U

Nici prea personal...

« Reply #6 on: August 05, 2007, 10:25:08 PM »

eu tare as vrea sa isi inghita rozul sakura! sincer! ma enerveaza la culme fata, q toate k se antreneaza q tsunade si are pumni tari, hinata se poate feri lejer...

Yamashita Mioshi
New promoted Shinobi (D-rank mission)

Chakra: 4

« Reply #7 on: August 10, 2007, 08:45:51 PM »

Mda imi place mai mult comportamentul Sakurei,fiind mai curajoasa mai directa...desi Hinata este mult mai puternica si cu Byakugan este imposibil sa piarda in fata Sakurei,asa ca aleg totusi Hinata desi amandoua sunt simpatice si adevarate luptatoare 

andemon
A N B U

Nici prea personal...

« Reply #8 on: August 11, 2007, 04:17:59 PM »

ce am enerveaza un pic la hinata e timiditatea....dar la sakura ma streseaza superficialitatea.

sungoddess
just me..nobody special..it's you're business if you notice me or not..
Fanclub Kakashi

Chakra: 269

''even a devil may cry if he loses a loved one''

« Reply #9 on: August 11, 2007, 08:18:39 PM »

Io cred ca daca Hinata si-ar invinge timiditatea si complexele,ar fi super cool...si puternica...

kikio_andra_eclair
Shinobi (D-rank mission)

Chakra: 2

« Reply #10 on: August 30, 2007, 09:05:22 PM »

Eu o aleg pe Hinata  imi place mai mult de ea ciar daca e timida in ultimul timp am tinut cu Sakura dar acum am revenit  la hinata .

purple_angel
ANBU (S-rank mission)

Chakra: 177

He0ky nu imi face pe plac cu avatarul :P

« Reply #11 on: September 04, 2007, 12:48:09 AM »

Hmm pai ...cred ca intr-o lupta unu-la-unu Sakura ar invinge.E mult mai violenta si nu prea sta pe ganduri...si vazand cat a "crescut" sub antrenamentul lui Tsunade...sansele de a o invinge pe Hinata cresc enorm!
Nu am vazut inca nici o miscare nou a lui Hinata in shippuden...dar cu toate astea tot cred ca va invinge Sakura. Dar noah hai sa o luam asa...Tsunade e un super med-ninja....si a invatat-o pe Sakura tot ce tine de a fi o cat mai buna doctorita/ninja... Kurenai e maestra in genjutsu...nu prea vad ce ar fi putut Hinata invata de la ea  ...si avand in vedere ca Hinata cam refuza sa ceara ajutor din parte rudelor ... si prefera sa evolueze singura...  what can she do?

Abia astept sa vad ep din SP cand o sa apara Hinata si o sa dovedeasca ca all that I have said is WRONG ...I love Hinata...e adorabila si e mult mai calma si normala decat nebuna aia psihopata pe nume Sakura!!!UFF!!! Nici nu pot numara pe degete de cate ori simteam nevoie sa sparg monitorul cand Sakura se criza!damn! de ce nu ii poate recomanda Tsunade un calmant!!!damn!!!sau un tranchilizant! sa il puna in mancare!!!

PS: LOVE HINATA 

andemon
A N B U

Nici prea personal...

« Reply #12 on: September 04, 2007, 10:58:46 AM »

aia a fost...lung
eu sunt de acord k sakura e psycho...dar dak hinata ajunge la nivelul lui neji din naruto, tot o bate pe rozalie.

adicrst
.::Fondator AF::.
Legendary Sannin

Chakra: 287

« Reply #13 on: September 05, 2007, 02:51:39 AM »

Inca nu am vazut cum lupta hinata in sippudden dar eu cred ca este destul de greu de decis, dar merg pe mana lui Hinata, si de ce ?...pai:

Hinata are bloodline cum ar fi byakuugan care poate vedea punctele vitale prin care circula chakra. Desi Sakura a fost antrenata de tsunade, chakra este ceea ce-i da puterea, iar Hinata pote opri chakra. Hinata si Sakura sunt amandoua luptatoare de distanta scurta deci eu cred ca prima care reuseste sa loveasca are cele mai mari sanse sa castige. Daca Sakura loveste prima, atunci Hinata nu are sanse fiind spulberata, daca Hinata loveste prima atunci Sakura ramane fara forta.
Sakura are avantajul ca se poate feri, abilitate de care orice ninja medic ar trebui sa o aiba si dupa cum am vazut in lupta cu sasori, stapaneste tehnica f bine. Pe de alta parte, Hinata poate folosi aceleasi tehnici ca si Neji si sper ca tineti minte ca au acea bariera de chakra impenetrabila

Deci eu cred ca totul depinde de cine aplica prima lovitura.

Pret: 10 ryo
Chakra: 10

andemon
A N B U

Nici prea personal...

« Reply #14 on: September 06, 2007, 02:59:58 PM »

adi a spus foarte bine...hinata are mai mult potential.
desi sincer cred k sakura e mai rapida si mai agera, hinata are byakugan, si asta ii da avantajul de a prevedea atacuri.
goddes with 8 hands e misto...un fel de adaptare defensiva a 64 hits. iar dupa cate am vazut hinata poate executa si kaiten.

Pages 1 2
AnimeFan | Anime/Manga | Serii Anime | Naruto | Topic: Haruno Sakura vs Hyuga Hinata « previous next »
Jump to:  

Director Web Romania - Utilis.ro - Voteaza-ne