adicrst
.::Fondator AF::.
Legendary Sannin
Elite Jounin (S-rank mission)
Chakra: 415
468.00 ryo
View Inventory
Send Money to adicrst
Don't make me use the eye !
|
|
« on: July 20, 2007, 10:17:44 PM » |
|
am vazut episodul 4 si as vrea si eu sa stiu care este povestea lor. Nu am jucat jocul!
|
|
|
|
andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U
Sennin
Chakra: 814
10.00 ryo
View Inventory
Send Money to andemon
Nici prea personal...
|
|
« Reply #1 on: July 21, 2007, 07:20:04 AM » |
|
Lady [Mary]-o fosta partenera a lui Dante...apare in DMC3...tatal ei este Arkham, cel kre s-a lasat sedus de rau si a incercat sa deschida lumea demonilor q ajutorul amuletelor lui Dante si Vergil....armele de foc sunt specialitatea ei: pistol, pistol automat, grenade, si bazooka: Kaileena Ann. las pe altcineva sa zica de Trish...dak nu, zic tot eu.
|
|
|
|
Kyo
You Must Unite What Has Been Set Asunder
A N B U
Chakra: 133
25.00 ryo
View Inventory
Send Money to Kyo
Gamehamster
|
|
« Reply #2 on: July 23, 2007, 10:43:07 PM » |
|
trish... ba, buna femeie . trish a fost partenera lui dante la magazin, pe parcursul jocului devil may cry 1 [care e pe platforma de ps2].
ma chinui sa aflu cum se numesc pistoalele lui trish, ca ale lui dante se numesc Ebony & Ivory... tipa joaca bine, nush in ce masura e demon, dar stiu ca ea e tipa cu care s'a inteles super bine dante , fiind parteneri
|
(\__/) (='.'=) This is Bunny. Copy and paste bunny into your (")_(") signature to help him gain world dom
|
|
|
adicrst
.::Fondator AF::.
Legendary Sannin
Chakra: 415
468.00 ryo
View Inventory
Send Money to adicrst
Don't make me use the eye !
|
|
« Reply #3 on: July 23, 2007, 11:03:18 PM » |
|
cum a ajuns sa controleze fulgere ?
|
|
|
|
Kyo
A N B U
25.00 ryo
View Inventory
Send Money to Kyo
Gamehamster
|
|
« Reply #4 on: July 24, 2007, 05:09:10 AM » |
|
nu conteaza asta... ea asa a fost introdusa in serie exact in acest fel, cu acele fulgere drept skill.
|
(\__/) (='.'=) This is Bunny. Copy and paste bunny into your (")_(") signature to help him gain world dom
|
|
|
andemon
A N B U
Sennin
10.00 ryo
View Inventory
Send Money to andemon
Nici prea personal...
|
|
« Reply #5 on: July 24, 2007, 05:19:51 AM » |
|
completare... trish a fost in DMC1 acolita lui Mundus, lordul demonilor, kre incerca sa reinvie si avea nevoie de sangele lui ante, fiul lui sparda. trish seamana foarte mult q mama lui dante si de aceea dante are o slabiciune pt ea. prima lor intalnire in dmc 1 e ceva de genu: trish il electrocuteaza, infige force edge in el[adik sabia..] si arunca motocilcleta peste el.
|
|
|
|
Yazoo
Do I look like I care?
Hidden-nin
Chakra: 306
100.00 ryo
View Inventory
Send Money to Yazoo
~ [Singrave Legacy] ~
|
|
« Reply #6 on: July 24, 2007, 10:18:24 PM » |
|
Mary si Trish. Pfff...poate sa apara cine o vrea, Nero Angelo, Vergil, Sparda si oricine. Atata timp cat personaje foarte bine conturate si indragite sunt introduse doar pentru a completa o poveste episodica foarte aiurea, nu dau nici doi bani pe aparitia lor. Parca vad ca in stilul asta se va duce pana la capat si nu va iesi nimic serios. Ar fi pacat, insa e cam tarziu sa se mai reechilibreze acum, deja seria e pe la jumatate. Pacat de intentie.
|
~ bored ~
|
|
|
andemon
A N B U
Sennin
10.00 ryo
View Inventory
Send Money to andemon
Nici prea personal...
|
|
« Reply #7 on: July 25, 2007, 08:04:50 PM » |
|
nu cred k o sa apara nello..kre e acelasi personaj. actiunea se petrece dupa DMC1, iar el e mort de mult....damn!
|
|
|
|
Yazoo
Do I look like I care?
Hidden-nin
100.00 ryo
View Inventory
Send Money to Yazoo
~ [Singrave Legacy] ~
|
|
« Reply #8 on: July 26, 2007, 12:34:34 AM » |
|
nu cred k o sa apara nello..kre e acelasi personaj. actiunea se petrece dupa DMC1, iar el e mort de mult....damn!
Stiam si eu ca e mort, dar ziceam ca la cat de prost e facut anime-ul, l-ar scoate ei de undeva, numai asa sa zica ca a aparut. Its a little thing called "fan-service". Mai nou nu exista anime fara asa ceva.
|
~ bored ~
|
|
|
andemon
A N B U
Sennin
10.00 ryo
View Inventory
Send Money to andemon
Nici prea personal...
|
|
« Reply #9 on: July 27, 2007, 07:29:21 PM » |
|
yup...dar sper k in cele 5 ep kre raman sa se petreaca ceva interesant...sa apara sora lui dante sau ceva de gen... si cat de mult promitea....
|
|
|
|
Kyo
A N B U
25.00 ryo
View Inventory
Send Money to Kyo
Gamehamster
|
|
« Reply #10 on: July 27, 2007, 08:21:32 PM » |
|
personal, nu cred ca mai exista ceva care sa faca interesanta seria anime dmc... ar trebui ceva de'a dreptul colosal care sa ma faca sa ma uit cu placere la el... dar totusi pierd timpul, il iau si il vad, din respect pt jocurile care au fost scoase....
|
|
|
|
sungoddess
humyum
Fanclub Kakashi
Hunter-nin (A-rank mission)
Chakra: 333
50.00 ryo
View Inventory
Send Money to sungoddess
devils may cry....woot woot nero-kun
|
|
« Reply #11 on: August 03, 2007, 06:37:51 PM » |
|
N-am jucAT jocul dar am vazut filmuletele si bucati din joc..si spun ca e belea rau DMC...FAVORITA mea e LADY...srry de spam...ca tot vb de ele...trish e..nuj cum sa zic..insa de lady mi-a placut enorm in DMC 3..
|
always...
|
|
|
Yazoo
Do I look like I care?
Hidden-nin
100.00 ryo
View Inventory
Send Money to Yazoo
~ [Singrave Legacy] ~
|
|
« Reply #12 on: August 04, 2007, 11:57:29 PM » |
|
FAVORITA mea e LADY...srry de spam...ca tot vb de ele...trish e..nuj cum sa zic..insa de lady mi-a placut enorm in DMC 3..
Hmmm...cred ca esti singura! Lady in DMC 3 a fost ...hai sa-l citez pe un prieten de-al meu, " o gasca". Aka, nu avea nici o treaba, era mereu in plus, era impulsiva, distructiva, incapatanata. As fi vreut s-o manance Beowulf sau ceva. Dar deh...Capcom avea alte planuri. In anime e ceva mai stralucita, mai lighten up. Dar tot gasca ramane.
|
~ bored ~
|
|
|
Kyo
A N B U
25.00 ryo
View Inventory
Send Money to Kyo
Gamehamster
|
|
« Reply #13 on: August 05, 2007, 01:25:23 PM » |
|
cel putin, in anime e o gasca mai blanda... e mai sociabila, e mult mai mijto desenata, si de data asta poate sa arate si niste forme... ca sa nu mai zic k de data asta se intelege de minune cu dante... sau cel putin mai bine decat o face in dmc3
|
|
|
|
Yazoo
Do I look like I care?
Hidden-nin
100.00 ryo
View Inventory
Send Money to Yazoo
~ [Singrave Legacy] ~
|
|
« Reply #14 on: August 05, 2007, 08:03:45 PM » |
|
cel putin, in anime e o gasca mai blanda... e mai sociabila, e mult mai mijto desenata, si de data asta poate sa arate si niste forme... ca sa nu mai zic k de data asta se intelege de minune cu dante... sau cel putin mai bine decat o face in dmc3
Pai in 3 era prima lor intalnire, iar ea era jurata ca o sa omoare toti demonii, inclusiv cei pe jumatate oameni, ca Dante. Asa ca nu-l putea accepta, pana a descoperit adevarata sa personalitate. In plus, la sfarsitul jocului, Mary zice ca Dante a acceptat s-o ajute sa extermine restul demonilor ce-au mai ramas, ceea ce o face prima lui partenera. Trish vine abia in 1, care e dupa 3 si 4 (care, pentru cei care nu stiu inca, va fi lansat pentru PlayStation 3 in curand, si va ilustra prima confruntare dintre Dante si Nero Angelo).
|
~ bored ~
|
|
|
|