Title: Cine sunt femeile ? Post by: adicrst on July 20, 2007, 10:17:44 PM am vazut episodul 4 si as vrea si eu sa stiu care este povestea lor. Nu am jucat jocul!
Title: Re: Cine sunt femeile ? Post by: andemon on July 21, 2007, 07:20:04 AM Lady [Mary]-o fosta partenera a lui Dante...apare in DMC3...tatal ei este Arkham, cel kre s-a lasat sedus de rau si a incercat sa deschida lumea demonilor q ajutorul amuletelor lui Dante si Vergil....armele de foc sunt specialitatea ei: pistol, pistol automat, grenade, si bazooka: Kaileena Ann.
las pe altcineva sa zica de Trish...dak nu, zic tot eu. Title: Re: Cine sunt femeile ? Post by: Kyo on July 23, 2007, 10:43:07 PM trish... ba, buna femeie :? .
trish a fost partenera lui dante la magazin, pe parcursul jocului devil may cry 1 [care e pe platforma de ps2]. ma chinui sa aflu cum se numesc pistoalele lui trish, ca ale lui dante se numesc Ebony & Ivory... tipa joaca bine, nush in ce masura e demon, dar stiu ca ea e tipa cu care s'a inteles super bine dante , fiind parteneri :D Title: Re: Cine sunt femeile ? Post by: adicrst on July 23, 2007, 11:03:18 PM cum a ajuns sa controleze fulgere ?
Title: Re: Cine sunt femeile ? Post by: Kyo on July 24, 2007, 05:09:10 AM nu conteaza asta... ea asa a fost introdusa in serie exact in acest fel, cu acele fulgere drept skill.
Title: Re: Cine sunt femeile ? Post by: andemon on July 24, 2007, 05:19:51 AM completare...
trish a fost in DMC1 acolita lui Mundus, lordul demonilor, kre incerca sa reinvie si avea nevoie de sangele lui ante, fiul lui sparda. trish seamana foarte mult q mama lui dante si de aceea dante are o slabiciune pt ea. prima lor intalnire in dmc 1 e ceva de genu: trish il electrocuteaza, infige force edge in el[adik sabia..] si arunca motocilcleta peste el. Title: Re: Cine sunt femeile ? Post by: Yazoo on July 24, 2007, 10:18:24 PM Mary si Trish. Pfff...poate sa apara cine o vrea, Nero Angelo, Vergil, Sparda si oricine. Atata timp cat personaje foarte bine conturate si indragite sunt introduse doar pentru a completa o poveste episodica foarte aiurea, nu dau nici doi bani pe aparitia lor. Parca vad ca in stilul asta se va duce pana la capat si nu va iesi nimic serios. Ar fi pacat, insa e cam tarziu sa se mai reechilibreze acum, deja seria e pe la jumatate. Pacat de intentie.
Title: Re: Cine sunt femeile ? Post by: andemon on July 25, 2007, 08:04:50 PM nu cred k o sa apara nello..kre e acelasi personaj. actiunea se petrece dupa DMC1, iar el e mort de mult....damn!
Title: Re: Cine sunt femeile ? Post by: Yazoo on July 26, 2007, 12:34:34 AM nu cred k o sa apara nello..kre e acelasi personaj. actiunea se petrece dupa DMC1, iar el e mort de mult....damn! Stiam si eu ca e mort, dar ziceam ca la cat de prost e facut anime-ul, l-ar scoate ei de undeva, numai asa sa zica ca a aparut. :roll: Its a little thing called "fan-service". Mai nou nu exista anime fara asa ceva. Title: Re: Cine sunt femeile ? Post by: andemon on July 27, 2007, 07:29:21 PM yup...dar sper k in cele 5 ep kre raman sa se petreaca ceva interesant...sa apara sora lui dante sau ceva de gen...
si cat de mult promitea.... Title: Re: Cine sunt femeile ? Post by: Kyo on July 27, 2007, 08:21:32 PM personal, nu cred ca mai exista ceva care sa faca interesanta seria anime dmc... ar trebui ceva de'a dreptul colosal care sa ma faca sa ma uit cu placere la el... dar totusi pierd timpul, il iau si il vad, din respect pt jocurile care au fost scoase....
Title: Re: Cine sunt femeile ? Post by: sungoddess on August 03, 2007, 06:37:51 PM N-am jucAT jocul dar am vazut filmuletele si bucati din joc..si spun ca e belea rau DMC...FAVORITA mea e LADY...srry de spam...ca tot vb de ele...trish e..nuj cum sa zic..insa de lady mi-a placut enorm in DMC 3.. :D
Title: Re: Cine sunt femeile ? Post by: Yazoo on August 04, 2007, 11:57:29 PM FAVORITA mea e LADY...srry de spam...ca tot vb de ele...trish e..nuj cum sa zic..insa de lady mi-a placut enorm in DMC 3.. :D Hmmm...cred ca esti singura! Lady in DMC 3 a fost ...hai sa-l citez pe un prieten de-al meu, "o gasca". Aka, nu avea nici o treaba, era mereu in plus, era impulsiva, distructiva, incapatanata. As fi vreut s-o manance Beowulf sau ceva. Dar deh...Capcom avea alte planuri. In anime e ceva mai stralucita, mai lighten up. Dar tot gasca ramane. Title: Re: Cine sunt femeile ? Post by: Kyo on August 05, 2007, 01:25:23 PM cel putin, in anime e o gasca mai blanda... e mai sociabila, e mult mai mijto desenata, si de data asta poate sa arate si niste forme... ca sa nu mai zic k de data asta se intelege de minune cu dante... sau cel putin mai bine decat o face in dmc3
Title: Re: Cine sunt femeile ? Post by: Yazoo on August 05, 2007, 08:03:45 PM cel putin, in anime e o gasca mai blanda... e mai sociabila, e mult mai mijto desenata, si de data asta poate sa arate si niste forme... ca sa nu mai zic k de data asta se intelege de minune cu dante... sau cel putin mai bine decat o face in dmc3 Pai in 3 era prima lor intalnire, iar ea era jurata ca o sa omoare toti demonii, inclusiv cei pe jumatate oameni, ca Dante. Asa ca nu-l putea accepta, pana a descoperit adevarata sa personalitate. In plus, la sfarsitul jocului, Mary zice ca Dante a acceptat s-o ajute sa extermine restul demonilor ce-au mai ramas, ceea ce o face prima lui partenera. Trish vine abia in 1, care e dupa 3 si 4 (care, pentru cei care nu stiu inca, va fi lansat pentru PlayStation 3 in curand, si va ilustra prima confruntare dintre Dante si Nero Angelo). Title: Re: Cine sunt femeile ? Post by: andemon on August 05, 2007, 08:16:29 PM ahem..ce treaba are dmc4 q nero angelo!?
e vb de alt personaj frate!...jocu a fost lansat o data q lansarea ps3 in romania... Title: Re: Cine sunt femeile ? Post by: Yazoo on August 05, 2007, 08:28:26 PM ahem..ce treaba are dmc4 q nero angelo!? e vb de alt personaj frate!...jocu a fost lansat o data q lansarea ps3 in romania... Mane, Nero e personajul principal in DMC4. DMC4 are loc ca storytime intre 3 si 1, si-l prezinta pe Nero din vremea in care era in Order of the Sword. Si probabil evolutia lui. Title: Re: Cine sunt femeile ? Post by: andemon on August 05, 2007, 08:30:45 PM dude, dmc4 are loc dupa dmc4, si il prezinte pe nero, nu NELLO!
nello e vergil! c'mon..... http://en.wikipedia.org/wiki/Characters_in_Devil_May_Cry#Vergil sa revenim la femei...ce nasol suna. Title: Re: Cine sunt femeile ? Post by: Yazoo on August 05, 2007, 08:37:43 PM dude, dmc4 are loc dupa dmc4, si il prezinte pe nero, nu NELLO! nello e vergil! c'mon..... Da, sorry, ai dreptate. Nelo din 1 e Vergil. Scuze, am jucat jocul asta acum 4-5 ani. Am si uitat ce defapt era Vergil, lol. Insa dupa informatiile lansate initial de Capcom asa se intelegea. Title: Re: Cine sunt femeile ? Post by: andemon on August 05, 2007, 08:38:35 PM da...seamana numele,dar nello era vergil...stii tu amuleta, fata, sabiile summonate...
Title: Re: Cine sunt femeile ? Post by: Kyo on August 05, 2007, 11:10:52 PM dude, dmc4 are loc dupa dmc4, si il prezinte pe nero, nu NELLO! nello e vergil! c'mon..... Da, sorry, ai dreptate. Nelo din 1 e Vergil. Scuze, am jucat jocul asta acum 4-5 ani. Am si uitat ce defapt era Vergil, lol. Insa dupa informatiile lansate initial de Capcom asa se intelegea. aveam respect mare pt tine yazoo... se pare ca nici tu nu esti atotstiutor, :lol: . e na, si oamenii mai fa cgreseli, dar ai facut o confuzie prea mare :lol: . vergil si nello e unul si acelasi... pe cand Nero e rivalul lui dante in dmc 4, iar acolo, dante e rau. Title: Re: Cine sunt femeile ? Post by: Yazoo on August 05, 2007, 11:34:01 PM aveam respect mare pt tine yazoo... se pare ca nici tu nu esti atotstiutor, :lol: . e na, si oamenii mai fa cgreseli, dar ai facut o confuzie prea mare :lol: . vergil si nello e unul si acelasi... pe cand Nero e rivalul lui dante in dmc 4, iar acolo, dante e rau. Lol. Nu am zis ca sunt atotstiutor. DMC4 inca nu am jucat inca, iar tot ce stiu e din informatiile de pe net sau oferite de Capcom. Iar 1 l-am jucat acum vreo 4-5 ani, iar din informatiile oferite de Capcom la E3 reiesea ca Naro din 4 ar avea legatura cu cel din 1, de aceea multi de pe diferite fan-site-uri cred ca el are o anumita legauta cu Vergil mai mult decat cu Dante. And how the fuck can Dante be a bad guy in 4!?! Maybe the Order of the Sword aren't as nice as they seem de Dante se ia de ei. Title: Re: Cine sunt femeile ? Post by: Kyo on August 05, 2007, 11:37:39 PM nu ai zis tu nimic, asa te credeam eu.
acum, ca s;a lamurit treaba, stick back ontopic, ca va ciurui! :twisted: Title: Re: Cine sunt femeile ? Post by: andemon on August 06, 2007, 05:54:11 PM si totusi, nu ar fi fain sa apara si o femeie demonitza?
adik ceva cam k nevan.... Title: Re: Cine sunt femeile ? Post by: Yazoo on August 06, 2007, 06:03:37 PM si totusi, nu ar fi fain sa apara si o femeie demonitza? adik ceva cam k nevan.... Deja a aparut, in episodul cu Rock Queen, and it suked. Sa mai apara, insa sa aibe o mai mare contributie la poveste; nu doar sa vina, omoara nite oameni, primeste vreo 20 de gloante de la Dante apoi acesta o taie in bucati cu o singura lovitura. Mi s-a scarbit de demonii astia super slabi. Sa apara draq odata ceva mai tare ca deja e foarte suparatoare faza cu absolut nici o concurenta. Title: Re: Cine sunt femeile ? Post by: andemon on August 06, 2007, 06:14:22 PM mai sunt....4 ep de aparut....sa mai asteptam ceva?
Title: Re: Cine sunt femeile ? Post by: sungoddess on August 06, 2007, 07:57:55 PM Ma indoiesc sincer c a va aparea ceva spectaculos care sa ridice seria...
Title: Re: Cine sunt femeile ? Post by: Yazoo on August 06, 2007, 08:49:56 PM Ma indoiesc sincer c a va aparea ceva spectaculos care sa ridice seria... De ridicat n-o va mai ridica nimic, oricear fi. A decazut prea mult in ochii tuturor. Insa macar sa aibe un sfarsit frumos; nu neaparat batai, demoni si chestii, insa sa fie din gandit si legat de povestea lui Dante. Dar nu ma astept la prea multe sincer. Title: Re: Cine sunt femeile ? Post by: andemon on August 07, 2007, 04:41:06 PM dar eu nu renunt la a spera...si o echipa de demoni super tari...q o fata pe acolo ar rezolva problema plictiselii.
Title: Re: Cine sunt femeile ? Post by: sungoddess on August 08, 2007, 12:53:08 PM Nu ne mai trebuie femei..Lady e de ajuns pentru Dante... :D
Title: Re: Cine sunt femeile ? Post by: andemon on August 09, 2007, 10:09:48 AM lady din serie e enervanta...imi placea mai mult de ea knd era obsedata sa ucida.
acum e o profitoare ordinara..dante, just shoot the *****! Title: Re: Cine sunt femeile ? Post by: sungoddess on August 09, 2007, 03:28:45 PM De acord cu u andemon...nici mie nu-mi convine prea mult de cea din serie...singurul lucru care imi place la ea e ca nu l-a mai impuscat de 2 ori in acelasi loc pe Dante..in rest..cea din joc rulz..
Title: Re: Cine sunt femeile ? Post by: andemon on August 09, 2007, 08:58:38 PM dar tot nu cred k o sa il vedem pe dante cuplat...he has issues...
Title: Re: Cine sunt femeile ? Post by: sungoddess on August 09, 2007, 09:56:59 PM Hei..ar fi prea cliseu...he's not a one woman kinnda guy...cred..
Title: Re: Cine sunt femeile ? Post by: andemon on August 10, 2007, 10:06:36 AM da....da speram k merita si el o eroina, da vad k in afara de demoni, arme si mancare nu prea are multe pe cap...
Title: Re: Cine sunt femeile ? Post by: sungoddess on August 10, 2007, 07:35:44 PM Io tot o prefer pe Lady in loc de trish..Trish e cam..''smechera'' ( cuvintele unui om care cunoaste bine povestea :wink:)
Si c..lady nu-i eroina..sau c.?..ar fi ca cu tasu...sti u..ca tata ca fiu...taicasu s-a cuplat cu om...e randul lui Dante... :twisted: Title: Re: Cine sunt femeile ? Post by: Kyo on August 10, 2007, 10:34:08 PM lol, inseamna ca copilul va fi un sfert de drac =))
Title: Re: Cine sunt femeile ? Post by: andemon on August 11, 2007, 03:33:05 PM copii?!
nu! dante nu e bun de tata... Title: Re: Cine sunt femeile ? Post by: sungoddess on August 11, 2007, 07:17:27 PM De acord andemon..Dante tata...ar fi prea de tot..imaginati-va..in loc sa-l invete sa mearga..probabil o sa-i dea una din armele lui..''sa se joace'' cu un demon :lol:
Si sa-i dea pizza in fiecare zi si strawberry sundae... Title: Re: Cine sunt femeile ? Post by: Yazoo on August 11, 2007, 08:05:51 PM copii?! nu! dante nu e bun de tata... Ti minte ca in DMC1, dupa ce il bati ultima oara pe Mundus si acesta spune ca se va intoarce, Dante zice: "Well then, give my regards to my kid when you return!" Title: Re: Cine sunt femeile ? Post by: sungoddess on August 11, 2007, 09:25:02 PM copii?! nu! dante nu e bun de tata... Ti minte ca in DMC1, dupa ce il bati ultima oara pe Mundus si acesta spune ca se va intoarce, Dante zice: "Well then, give my regards to my kid when you return!" Title: Re: Cine sunt femeile ? Post by: Yazoo on August 11, 2007, 10:11:15 PM :lol: ca sa vezi....pei..at..cine stie..never say never... Pai daca ar fi sa ne luam dupa timeline-ul DMC, ultima lui cucerire, e Lucia din DMC2. Acela fiind ultimul (so far). Insa nu pot sa spun ca-mi place tipa, ba mai mult, e cam in plus in story...si este din nou ideea din DMC1 cu aparitia lui Trish; tipa a fost creata de the bad-guy, buhuhu, insa se indragosteste de Dante yada yada. Pana si faza ca ii dau lacrimile pe la sfarsit, si chiar si replica lui Dante la faza asta: "Tears are something only humans are capable of, devils never cry!" e aceeasi pe care i-a spus-o si lui Trish la sfarsitul DMC1-ului. Lame Dante, just lame. :roll: Title: Re: Cine sunt femeile ? Post by: sungoddess on August 12, 2007, 12:04:51 AM Io am cam ajuns la o concluzie pana acum..intr-un fel sau altul...tot flirteaza cu fiecare tipa din fiecare joc...intai trish...pana si cu lady..si acu si cu Lucia... :lol: tipu se schimba totusi de la joc la joc..
Title: Re: Cine sunt femeile ? Post by: Yazoo on August 12, 2007, 02:22:29 PM Io am cam ajuns la o concluzie pana acum..intr-un fel sau altul...tot flirteaza cu fiecare tipa din fiecare joc...intai trish...pana si cu lady..si acu si cu Lucia... :lol: tipu se schimba totusi de la joc la joc.. :lol: Ar fi tare in DMC4 sa se dea si la Kyrie. Cred ca Nero ar innebuni. Insa nu-mi place aceasta fata de afemeiat a lui Dante, insa ce sa-i faci. Are si omul nevoile lui. He need a warm hug cand vine tarziu acasa de la omorat demoni. :lol: Title: Re: Cine sunt femeile ? Post by: sungoddess on August 12, 2007, 02:41:23 PM Io am cam ajuns la o concluzie pana acum..intr-un fel sau altul...tot flirteaza cu fiecare tipa din fiecare joc...intai trish...pana si cu lady..si acu si cu Lucia... :lol: tipu se schimba totusi de la joc la joc.. :lol: Ar fi tare in DMC4 sa se dea si la Kyrie. Cred ca Nero ar innebuni. Insa nu-mi place aceasta fata de afemeiat a lui Dante, insa ce sa-i faci. Are si omul nevoile lui. He need a warm hug cand vine tarziu acasa de la omorat demoni. :lol: Title: Re: Cine sunt femeile ? Post by: Yazoo on August 12, 2007, 02:54:41 PM Apropo de asta..poate ca nu-i topicul potrivit dar....in DMC4...n-am inteles aproape deloc c ziceau in trailerul ala...sau..culmea...tocma c zicea Kyrioe n-am inteles...poate doar o parte cu ''you're the only one for me''... :? oare la cn se referea?? :twisted: Pai printre altele zice si "I wanna know your you (probabil se refera la faptul ca Nero era ingrijorat din cauza mainii), and its you I want to be with ( :roll: ). I've never known a person who's as -aici n-am inteles ce-a zis- as you." Deci clar ca intre cei doi o sa fie o poveste de dragoste. Sunt curios unde intra Dante in toata treaba asta!? Apropo, vezi ca la sectiunea de jocuri este un topic 'Devil May Cry' unde poti discuta tot ce vrei legat de jocurile seriei. Title: Re: Cine sunt femeile ? Post by: sungoddess on August 12, 2007, 03:54:18 PM Ok..mersi... :lol: la astia le place sa ne tina pe jar.
Title: Re: Cine sunt femeile ? Post by: andemon on August 12, 2007, 04:19:50 PM zicea melisa de fata din dmc2.....lucia....imi place stilul ei....si am vazut k e si playable in joc...
Title: Re: Cine sunt femeile ? Post by: sungoddess on August 12, 2007, 04:25:54 PM Yep..Lucia e tare... :D
Title: Re: Cine sunt femeile ? Post by: Yazoo on August 12, 2007, 08:59:25 PM zicea melisa de fata din dmc2.....lucia....imi place stilul ei....si am vazut k e si playable in joc... Da este dar nu e mare lucru de capul ei. Fiind si ea demon, are si ea Devil Trigger, asta merita mentionat; si are si un pic de poveste in plus pe langa ce joci cu Dante. Se bazeaza mult pe arte martiale, iar tehnicle ei de picioare imi aminteau de cele ale lui Arcia din Chaos Legion. Insa ca personaj nu m-a impresionat cu nimic. Ba mai mult, mi-a lasat impresia de weak little girl, in ciuda abilitatilor ei. Title: Re: Cine sunt femeile ? Post by: andemon on August 13, 2007, 09:54:14 AM putea fi mai rau...xcum cred k cel mai tare duet raman dante q nero...in joc adik.
lucia e cea kre termina povestea in dmc2, ea ii da lovitura finala lui arius, dar tre sa fiu de acord k nu m-a impresionat. Title: Re: Cine sunt femeile ? Post by: sungoddess on August 13, 2007, 12:14:01 PM Finalul mi-a placut enorm...mai ales faza cu moneda cu ambele fete la fel.. :lol:....''that macho'' :lol: ...Dar faptul ca sfarsitul ramane la latitudinea jucatorului e tare..
|