News: Daca vreti sa ajutati site-ul animefan, va rugam sa faceti o mica donatie...

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
February 03, 2008, 01:49:46 AM

Login with username, password and session length

Animefan - for all anime fans !
Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: KOF manga  (Read 86 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Yazoo
Do I look like I care?
Hidden-nin

Chakra: 185

65.00 ryo

View Inventory
Send Money to Yazoo

~ [Singrave Legacy] ~

« Reply #15 on: July 14, 2007, 10:59:59 AM »

....in manga kof 99 e batut mar de K'....

Well, asta nu mai stiu, pentru ca nu am citit manga-ul '99.
So how did that happen? S-au inclestat pentru un motiv anume, sau doar ca adeversari in KoF? Hehe, K' poate fi si serios...cand vrea el.

~ bored ~
andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U
Elite Jounin (S-rank mission)

Chakra: 806

370.00 ryo

View Inventory
Send Money to andemon

Nici prea personal...

« Reply #16 on: July 14, 2007, 11:06:49 AM »

pai stii k K', maxima shingo si benimaru, au fost 99 hero team....K' avea sarcina de a se lupta q toti ceilalti pt a aduna info pt krizalid k sa activeze clonele.
K' se bate q intreaga fatal fury team, iar terry e ultimu...si desi ii e greu, il snopeste.
se mai bate si q AOF team, iar acolo are niste greutati q Ryo, dar din nou ii zdrobeste...K'...singur!
dar K' invata de la terry si ryo k nu trebuie sa lupte decat pt el insusi, asa k o sa il infrunte pe krizalid...si apoi e lupta finala q Kyo..draw game!

Yazoo
Do I look like I care?
Hidden-nin

Chakra: 185

65.00 ryo

View Inventory
Send Money to Yazoo

~ [Singrave Legacy] ~

« Reply #17 on: July 14, 2007, 11:16:31 AM »

pai stii k K', maxima shingo si benimaru, au fost 99 hero team....K' avea sarcina de a se lupta q toti ceilalti pt a aduna info pt krizalid k sa activeze clonele.
K' se bate q intreaga fatal fury team, iar terry e ultimu...si desi ii e greu, il snopeste.
se mai bate si q AOF team, iar acolo are niste greutati q Ryo, dar din nou ii zdrobeste...K'...singur!
dar K' invata de la terry si ryo k nu trebuie sa lupte decat pt el insusi, asa k o sa il infrunte pe krizalid...si apoi e lupta finala q Kyo..draw game!

Staim de misiunea lui K' pentru NESTS din joc, insa in KoF99 nu e prea multa poveste in spatele fiecaror lupte, asa ca nu prea ai de unde sa sti ce fac exact. Intr-un fel in joc tu--ti creezi story-ul, luptand cu cine vrei , cum vrei, insa acesta poate sa difere destul de mult de cel original, captat in manga-uri.
Eh, cat despre snopeala, iar e faza cu eroul nou vs old guys. Exact faza asta e si in KoF2003 manga, cand Ash (sau echipa lui) ii rupe pe restu fara prea mai probleme. Deja faza e enervanta. 

~ bored ~
andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U
Elite Jounin (S-rank mission)

Chakra: 806

370.00 ryo

View Inventory
Send Money to andemon

Nici prea personal...

« Reply #18 on: July 14, 2007, 11:20:04 AM »

yeah, dar merita citita pt grafica macar...K' si restu sunt desenati superb.
e nasol k K' il termina pe Krizalid cu Heat Drive....dar se bate misto q Kyo dupa.

Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to: