andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U
Elite Jounin (S-rank mission)
Chakra: 808
255.00 ryo
View Inventory
Send Money to andemon
Nici prea personal...
|
|
« on: July 08, 2007, 11:31:32 AM » |
|
deci... KOF Kyo KOF Zillion KOF 99 KOF 2001 KOf Maximum impact +alte fanart app, KOF=King Of Fighters le luati de pe http://kofproject.free.fr/mie mi-au placut kyo, 99, si maximpact...
|
|
« Last Edit: July 08, 2007, 12:20:17 PM by andemon »
|
|
|
|
|
Yazoo
Do I look like I care?
Hidden-nin
Chakra: 186
50.00 ryo
View Inventory
Send Money to Yazoo
~ [Singrave Legacy] ~
|
|
« Reply #1 on: July 08, 2007, 11:38:43 AM » |
|
Chinese mangas kinda look like comic-books (culorile si atentia la detalii de background and such). Am citit Zillion si Maximum Impact si diferite issues din 2000, 2001 si 2003. Destul de fainute, mai completeaza din story, insa pentru mine a fost o buba language-barrier-ul (sunt total paralel cu franceza si am avut noroc ca am gasit cateva si pe engleza). P.S. link-ul postat de tine nu merge!
|
~ bored ~
|
|
|
andemon
A N B U
255.00 ryo
View Inventory
Send Money to andemon
Nici prea personal...
|
|
« Reply #2 on: July 08, 2007, 12:21:14 PM » |
|
am pus linku corect sry bout that insa nu o sa gasiti acolo kof 99...ala era pe un site mai obscur da il avea in centru pe K' kre e preferatu meu.
|
|
|
|
Yazoo
Do I look like I care?
Hidden-nin
50.00 ryo
View Inventory
Send Money to Yazoo
~ [Singrave Legacy] ~
|
|
« Reply #3 on: July 08, 2007, 01:16:50 PM » |
|
Ce am observat cu multe din manga-urile care au aparut dupa universul KoF,este ca nicaieri nu le gasesti pe toate. Adica toate volumele, cap-coada. Inafara de Zillion si MaxImp (care nu se sfarseste la volumul 5, si nush daca se mai scoate, insa ar fi cazu), la care gasesti mai multe numere, la restul gasesti volume random. Pe site au la KoF 2001 numai volumul 3. Ce s-a intamplat cu primele 2? Si cam asa vei gasi peste tot. Pacat.
|
~ bored ~
|
|
|
Kyo
You Must Unite What Has Been Set Asunder
A N B U
Chakra: 145
50.00 ryo
View Inventory
Send Money to Kyo
Gamehamster
|
|
« Reply #4 on: July 09, 2007, 06:34:23 PM » |
|
da, este foarte frustrant.... niciodata nu gasesc o continuare atunci cand caut.... sunt in schimb,kof hentais cu gramada...
am citit tot ce se poate citi legat de kof zillion [in franceza] si kof kyo [spaniola]. kof 2001, 99 si 2003 nu am gasit....
continuarea povestii din max impact se gaseste in joc :) .
|
(\__/) (='.'=) This is Bunny. Copy and paste bunny into your (")_(") signature to help him gain world dom
|
|
|
Yazoo
Do I look like I care?
Hidden-nin
50.00 ryo
View Inventory
Send Money to Yazoo
~ [Singrave Legacy] ~
|
|
« Reply #5 on: July 10, 2007, 09:36:21 AM » |
|
am citit tot ce se poate citi legat de kof zillion [in franceza] si kof kyo [spaniola]. kof 2001, 99 si 2003 nu am gasit.... 2003 am vazut niste pagini din primele 3 volume pe un site de vanzare, dadeau ca demo primele 12 pagini din manga. Si la inceputul manga-ului, actiunea sa centreaza pe Rosse si pe Adelheid. Acesta din urma se antreneaza aratansu-si puterile uriase; apoi cei doi se duc la mormantul tatalui lor, unde Adel se intalneste cu K' si echipa, Maxima vizitandu-si si el la randul lui fostul partener mort. Dupa multa discutie care nu aparea in demo, K' isi da seama ca Adel e descendentul lui Rugal si se iau la bataie (cu toate ca Adel nu ar fi vrut asta). Apoi in volumul 3 Adel deja ii batuse pe Maxima si pe Whip si mai ramasese K'....iar restul, pentru cand voi gasi continuarea. continuarea povestii din max impact se gaseste in joc :) .
Posibil, pe vremea cand mi-am chipat PS-ul si era jocul aparut, am fost un pic cam ocupat cu Tekken 5 (alta iubire veche de-a mea), iar cand am vrut sa ma apuc de el, mi-a zis un prieten ca story-ul e varza si ca sa ma apuc de MaxImp 2 direct, unde si acolo e varza, insa e mai bine facut jocul. Si fix asa incepe povestea in MaxImp1? Cu Terry pierzand in fata lui Duke? Asta scria la finalul volumului 5:
|
~ bored ~
|
|
|
andemon
A N B U
255.00 ryo
View Inventory
Send Money to andemon
Nici prea personal...
|
|
« Reply #6 on: July 10, 2007, 11:04:13 AM » |
|
poveste e cea din manga...povestea adevarata adik...terry xcum nu e cel mai puternic in KOF...asa k e normal k Duke sa il bata. dak tin minte bine duke e batut de Alba....air Alba kiar are putere.
|
|
|
|
Yazoo
Do I look like I care?
Hidden-nin
50.00 ryo
View Inventory
Send Money to Yazoo
~ [Singrave Legacy] ~
|
|
« Reply #7 on: July 10, 2007, 11:29:22 PM » |
|
poveste e cea din manga...povestea adevarata adik...terry xcum nu e cel mai puternic in KOF...asa k e normal k Duke sa il bata. Nu vad ce e atat de normal. N-o fi Terry eroul principal in KoF, insa in Fatal Fury a fost super tare. Faptul ca l-a invins pe Geese Howard spune multe. Iar Duke mi se pare o copie dupa batranul Geese. Terry este si va ramane unul dintre cele mai tari si echilibrate personaje din universul KoF. dak tin minte bine duke e batut de Alba....air Alba kiar are putere.
Mi se pare normal din moment ce el este personajul pricipal. El e cel care-l bate si pe Jivatma in MaxImp2. In momentul acela Soiree e rapit si probabil in Maximp3 vom avea o lupta a fratilor. Cat despre puterea lui Alba, intr-adevar, are multa, miscari rapide, combouri curate si eficiente, DOA usoare si devastatoare, daca mai pui la socoteala ca cu el am reusit sa-l bat si pe Armor Ralf pe Hard, chiar un pic imba ai putea zice. Insa prefer oricare din eroii vechi in defavoarea lui (Kyo-Classic, Iori, Terry sau K' - mai putin Ash).
|
~ bored ~
|
|
|
andemon
A N B U
255.00 ryo
View Inventory
Send Money to andemon
Nici prea personal...
|
|
« Reply #8 on: July 12, 2007, 12:03:59 PM » |
|
gesse nu e asa puternic k duke..s xcum e un plothole imens in poveste...adik geese e "ucis" de teryy, dupa kre il adopte terry pe rock. dar geese apare in kof zillion manga dupa KOF 99 adik, inainte de 2000. si geese apare si in 2003, fiind cel kre ii strange pe gato, billy si yamazaki e kair bossul geese.
|
|
|
|
Yazoo
Do I look like I care?
Hidden-nin
50.00 ryo
View Inventory
Send Money to Yazoo
~ [Singrave Legacy] ~
|
|
« Reply #9 on: July 12, 2007, 03:04:27 PM » |
|
gesse nu e asa puternic k duke.. Nu poti sti asta niciodata. Decat daca cei doi se vor bate in story. In MaxImp2 Geese (de fapt nightmare Geese) e personaj jucabil, iar cei doi au un mic dialog, in care Geese ii zice lui Duke ca "daca el e noul boss al South Town-ului, atunci, acesta (adica South Town-ul) chiar s-a dus de rapa de la disparitia lui". Chiar si Billy Kane recunoaste ca Duke nu se va ridica niciodata la nivelul lui Geese. Persoajele din KoF nu evolueaza atat de mult intre saga-uri cum fac cele din DBZ, YuYuHakusho sau Naruto. De exemplu, Adel e boss in KoF mult mai tarziu, adica in 2003, dar nu se compara cu Rugal care a fost boss in '94, '95 si 2002, acestra din urma fiind mult mai puternic. Sau Mukai tot in 2003, e vizibil mai slab ca Rugal, Goenitz, Orochi sau alti bossi din NESTS sau de pana atunci. Doar pentru ca cineva apare mai tarziu in poveste nu inseamna automat ca e mai puternic decat cei ce au fost pana atunci.
|
~ bored ~
|
|
|
andemon
A N B U
255.00 ryo
View Inventory
Send Money to andemon
Nici prea personal...
|
|
« Reply #10 on: July 14, 2007, 10:06:25 AM » |
|
de acord..un boss il judeci dupa cum joci tu, nu dupa poveste. si geese e cel kre l-a decapitat pe duke. dar hai sa facem un calcul: alba e un pic mai puternic k kyo, kyo e mai puternic k terry, terry e mai puternic k geese.....deci alba e mai puternic k geese.
|
|
|
|
Yazoo
Do I look like I care?
Hidden-nin
50.00 ryo
View Inventory
Send Money to Yazoo
~ [Singrave Legacy] ~
|
|
« Reply #11 on: July 14, 2007, 10:27:54 AM » |
|
dar hai sa facem un calcul: alba e un pic mai puternic k kyo, kyo e mai puternic k terry, terry e mai puternic k geese.....deci alba e mai puternic k geese.
Aici iar nu sunt un pic deacord. Alba mai puteric decat Kyo si Kyo mai puternic decat Terry, astea-s faze ce tin doar de faptul ca cei doi (Kyo si Alba) sunt personaje principale in KoF, iar Terry e doar un veteran din Fatal Fury, asa cum si Ryo Sakazaki e veteran din Art of Fighting (ultimii doi fiind foarte puternici in jocurile respective, insa dintr-o data sunt mai slabi decat newcomer-ii). Credema, daca Kyo si-ar face o aparitie in Garou (noul FF) atunci sigur ar fi sub Terry sau sub Rock Howard. Asa cum, in KoF NESTS K' nu era neaparat mult mai puternic decat Kyo, insa doar pentru ca era personaj principal era cum era. Iar Kyo cred ca are tot ce-i trebe pentru a-l invinge pe Alba daca ar fi nevoie. Dupa parerea mea, Kyo doar a fost un pic uimit de forta cu care Alba l-a atacat in Another Day, altfel creandu-se impresia ca ar fi mai puternic. Daca Iori nu i-ar fi oprit, Kyo ar fi putut intr-un sfarsit invinge. Si oricum, ai sarit la o concluzie care nu privea ceea ce discutam a.k.a. ai zis ca Alba e mai puternic ca Geese, insa noi vorbeam despre Duke si Geese.
|
~ bored ~
|
|
|
andemon
A N B U
255.00 ryo
View Inventory
Send Money to andemon
Nici prea personal...
|
|
« Reply #12 on: July 14, 2007, 10:35:15 AM » |
|
ahem...dak o sa vezi manga o sa vezi ce bataie de cap ii da duke lui alba....kre dak e mai puternic decat terry e mai puternic decat geese, nu? aici e vb numai de ce se intampla in manga, nu si de jocuri.
|
|
|
|
Yazoo
Do I look like I care?
Hidden-nin
50.00 ryo
View Inventory
Send Money to Yazoo
~ [Singrave Legacy] ~
|
|
« Reply #13 on: July 14, 2007, 10:46:12 AM » |
|
ahem...dak o sa vezi manga o sa vezi ce bataie de cap ii da duke lui alba....kre dak e mai puternic decat terry e mai puternic decat geese, nu? Nu cred ca Terry ar renunta oricat de puternic ar fi adversarul. Ai vazut filmele Fatal Fury? Poti zice ca Terry este un fel de saiyan. Cu cat e oponentul mai puternic, cu atat se mobilizeaza, isi aduna toata puterea si de obicei invinge (Geese si Krauzer pot atesta asta). Manga-ul dupa parerea mea e un pic cam tras de par la faza cu puterea lui Duke, ii opreste Burning Knuckle-ul cu degetele, c'mon! Apropo, tu pana la ce volum ai manga-ul Maximum Impact? 5?
|
~ bored ~
|
|
|
andemon
A N B U
255.00 ryo
View Inventory
Send Money to andemon
Nici prea personal...
|
|
« Reply #14 on: July 14, 2007, 10:48:58 AM » |
|
in engleza...da...dar mi-a trimis cineva putin din vol 6 si 7 in jap...nu am priceput conversatia, dar lupta a fost...si alba da de greu. am vazut filmele fatal fury, si da, terry e sayian, dar tot nu se pune q kyo....in manga kof 99 e batut mar de K'....
|
|
|
|
|