Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News : De-acum puteti urmari AMV-uri online pe siteul animefan. Vizionare placuta ! November 12, 2007, 04:10:24 AM
AnimeFan | Sectiunea Principala | Voteaza | Topic: RBD vs TH
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Poll
Question: RBD vs Th
RBD
TH
amandoua
niciuna

Pages 1 2 3
Author
Topic: RBD vs TH  (Read 317 times)
dark_leon
Advertising Staff
Hunter-nin (A-rank mission)

Chakra: 180

if you just want run away, I drive you anywere

« on: July 05, 2007, 06:44:05 PM »

Poi in primul rand eu am facut acest topic pt ca ma enerveaza la culme aceste dezbateri intre fani rebelilor si fani tokio hotelistilor.....eu aleg RBD pt ca in primul rand arata mai uman(si ce daca Christian Chavez este gay,fiecare are dreptul sa alega ce vrea sa fie) si pt ca canta( scuzati cacofonia) mai bine decat th si multe alte motive. RBD are 7 albume (rebelde, nuestro amor,live in hollywood,tour generatin RBD <en vio>,celestial,rebels si cele doua DVD-uri cu concertul de pe stadionul Maracana<cel mai mare din lume, si a fost full> si cel din piata din centrul Mexicului). Pe langa faptul ca RBD au avut un concert in Romania pe 12 iunie<pe stadionul Cotroceni> si are si un fanclub oficial.....deci th nu se pune la socoteala.... ariva RBD!
« Last Edit: July 16, 2007, 08:48:30 PM by dark_leon » Logged

Kyo
You Must Unite What Has Been Set Asunder
A N B U
Special Jounin (S-rank mission)

Chakra: 136

Gamehamster

« Reply #1 on: July 05, 2007, 06:49:46 PM »

posibil sa ma urasti pt asta, dar nu suport niciuna dintre formatii...
eu ascult rock, dar nu sunt rocker, doar am gusturi diferite fata de alte persoane. tokio bordel nu ii suport deoarece astia nu canta rock, ci pur si simplu sunt niste pustani care au multia bani si nu au ce face cu ei.
pe de alta parte, RBD sunt 6 pustani care au ajuns celebri printr'o telenovela pt adolescenti oarecum penibila [nu imi place nici un tip de telenovela, mai bine ma uit un anime in timpul pierdut pe telenovele], si care s'au gandit sa se promoveze, folosind ca baza aceasta telenovela.
deci ambele formatii fac muzica atat comerciala, cat si de proasta calitate, din punctul meu de vedere.

sper sa nu se simta nimeni ofensat, caci asta e parerea mea, si am si argumentat'o

Aleera
Fanclub Yu-Gi-Oh!
Hidden-nin

Chakra: 28

Love him

« Reply #2 on: July 05, 2007, 06:50:14 PM »

pai eu una aleg tokyo hotel mi se pare mai frumos pentru ca canta un fel de rock si nu niste melodi de adormit copii scz fanilor dar nu ii suport pe cei de la rbd deci th forever
« Last Edit: July 05, 2007, 06:51:03 PM by Aleera » Logged

dark_leon
Advertising Staff

« Reply #3 on: July 05, 2007, 06:56:33 PM »

posibil sa ma urasti pt asta, dar nu suport niciuna dintre formatii...
eu ascult rock, dar nu sunt rocker, doar am gusturi diferite fata de alte persoane. tokio bordel nu ii suport deoarece astia nu canta rock, ci pur si simplu sunt niste pustani care au multia bani si nu au ce face cu ei.
pe de alta parte, RBD sunt 6 pustani care au ajuns celebri printr'o telenovela pt adolescenti oarecum penibila [nu imi place nici un tip de telenovela, mai bine ma uit un anime in timpul pierdut pe telenovele], si care s'au gandit sa se promoveze, folosind ca baza aceasta telenovela.
deci ambele formatii fac muzica atat comerciala, cat si de proasta calitate, din punctul meu de vedere.

sper sa nu se simta nimeni ofensat, caci asta e parerea mea, si am si argumentat'o
nu ar trebui sa se supere nimeni pt ca de aceea ma facut aces topic ca sa isi dea fiecare cu parerea.Aleera Tokyo e capitala japoniei nu ii confunda pe trogloditii aia (tokio) cu capitala....

Aleera
Fanclub Yu-Gi-Oh!
Hidden-nin

Chakra: 28

Love him

« Reply #4 on: July 05, 2007, 06:57:57 PM »

gomen ma cam grabeam cu scrisul si deaia deci retific Tokio Hotel ca sa nu se simte careva jignit si gomen inca o data dar tot cu ei tin

Nashimo
彩子 / 彩乃
Fanclub Sasuke
Hidden-nin

Chakra: 65

雨 AmaYa 夜

« Reply #5 on: July 05, 2007, 07:26:10 PM »

eu i-as alege pe Th,desi nu as sari atat de tare ca nu prea ma dau in vant
dupa ei...dar macar canta mai normal decat RBD..
si are si un fanclub oficial
..si th are fanclub oficial ...
am vazut ca pot sa aleg si "niciuna"..deci nu aleg vreuna dintre astea doua formatii 

smasher
deify me !
Fanclub Kakashi
Missing-nin

Chakra: 337

loved by few hated by many respected by all

« Reply #6 on: July 05, 2007, 08:13:19 PM »

de th nu stiu 
rbd sunt prea mediatizatzi sa nu aud de ei ... oricum mi se pare ciudat sa ai idol un g.ay si mai stiu eu ... @-)

am alte genuri de idoli care fac muzica nu le face cineva imagine / muzica ... sau se vand

IMO formatziile/cantaretzii comerciali nu se pot numi artisti ... prefer pe cei underground(artistii adevaratzi )

Hardstyle is the music i cant explain
Hardstyle is the music running throu my veins
Hardstyle is the music i cant explain
Hardstyle is the music that makes me INSANE !

Jane
..::Angel::..
Elite Jounin (S-rank mission)

Chakra: 351

There is no failure. Only feedback.

« Reply #7 on: July 05, 2007, 11:55:35 PM »

eu aleg niciuna..de ce? tokio motel e doar o imitatie..au niste mel de ma zgarie pe creier..nici macar 1 min nu am putut asc vreo mel de-a lor in afara de faptul ca arata ca niste..uhm..stiti voi si mai canta si-n asa fel incat nu inteleg absolut nimic..
apoi rbd..tembelonovele..ce sa spun..sa fii rebel..eh na...astia mai mult ii copiaza pe-aia de la erreway sau cum se numeau....1 e gay,unul e vopsit de zici ca-i curcubeu,o mai vad si pe fitzoasa aia de Anahi..mai bn nu-i vad..

shinigami
i`m the new death of soul society
ANBU (S-rank mission)

Chakra: 84

.S H I N I G A M I.

« Reply #8 on: July 06, 2007, 12:32:24 AM »

Am votat pt. niciuna ... nu imi place th cum canta, iar de RDB nici sa nu ma zic. SRY fanilor   

dark_leon
Advertising Staff

« Reply #9 on: July 06, 2007, 02:03:03 PM »

eu i-as alege pe Th,desi nu as sari atat de tare ca nu prea ma dau in vant
dupa ei...dar macar canta mai normal decat RBD..
si are si un fanclub oficial
..si th are fanclub oficial ...
am vazut ca pot sa aleg si "niciuna"..deci nu aleg vreuna dintre astea doua formatii 
si care va sa zica care e link-ul fanclubului?trimite-mi-l intr-un msj personal k vrea si eu sa-l vad. www.nu-fac-reclama.ro  e intr-un fel link-ul rebelde romania....

Jiraya

Chakra: 82

Pliciman,J-Pliciman,here i come to take the gunoi!

« Reply #10 on: July 06, 2007, 02:21:09 PM »

baaaah... amandoua sunt GAY, sa nu aud de Tokio Bordel sau de Gay-ii aia

uaaau... tocmai ai dat dovada ca esti un retardat...
Ba tu vrei sa il vezi pe dracu'?

Marie-Jo
Shinobi (D-rank mission)

Chakra: 6

« Reply #11 on: July 06, 2007, 06:59:41 PM »

aloooo, este sooper clar k tokio hotel nici nu se compara cu naspetii aia d RBD... Au asa niste melodii de iti vine sa spargi ecranul. Makr tokio hotel are rock si unul mai d calitate... plus k RBD sunt asa multi si p ecran arata sooper penibil sa vezi 6 persoane, fiecare miscandu-se altfel, intr-un haos total. RBD n-are deloc dramatism... Iar Bill oricum arata mai bine decat Dulce sau mai stiu io cine... Chiar daca e mai androgin el asa... Frasu e un scump pupici!!!
Acu sa nu ma intelegi gresit: nu sunt obsedata TH, de fapt i-am descoperit relativ de curand, insa RBD mi se par chiar jalnici...

Kyo
You Must Unite What Has Been Set Asunder
A N B U
Special Jounin (S-rank mission)

Chakra: 136

Gamehamster

« Reply #12 on: July 07, 2007, 12:27:34 PM »

ce face? tokio hotel rock? mai deasupra de atat... de calitate?! ai o penalizare in chakra din partea mea pt aberatia asta care ai spus'o. tokio hotel nu canta rock. nici macar patetic metal nu canta! bill arata bine? ala e baiat?!

bai ce naiba, haideti sa discutam despre ceva serios!

dark_leon
Advertising Staff

« Reply #13 on: July 07, 2007, 08:40:27 PM »

aloooo, este sooper clar k tokio hotel nici nu se compara cu naspetii aia d RBD... Au asa niste melodii de iti vine sa spargi ecranul. Makr tokio hotel are rock si unul mai d calitate... plus k RBD sunt asa multi si p ecran arata sooper penibil sa vezi 6 persoane, fiecare miscandu-se altfel, intr-un haos total. RBD n-are deloc dramatism... Iar Bill oricum arata mai bine decat Dulce sau mai stiu io cine... Chiar daca e mai androgin el asa... Frasu e un scump pupici!!!
Acu sa nu ma intelegi gresit: nu sunt obsedata TH, de fapt i-am descoperit relativ de curand, insa RBD mi se par chiar jalnici...
Chiar tu l-ai comparat pe Bill cu Dulce maria:)) de ce nu l-ai comparat cu Christopher Ukermann sau Alfonso Hererra????L-ai comparat cu fetele din trupa, nu cu un baiat.... dar cel putin Christian chavez a recunoscut ca e gay nu se ascunde k bill si tom... si toti fani il sustin, chiar daca si inainte de a se afla k e gay a fost cel mai nepopular din trupa fiind ultimul la toate....3% dintre fani....dupa parerea mea cred k th chiat se drogeaza k au fetele alea....pe bune. Am uitat sa spun k RBD a primit DISC DE AUR din partea Romaniei......
ei m,a rog eu am inceput prostia asta pe forum....va rog unul dintre mod sa inchida topicul...pls
« Last Edit: July 07, 2007, 08:41:20 PM by dark_leon » Logged

Marie-Jo
Shinobi (D-rank mission)

Chakra: 6

« Reply #14 on: July 07, 2007, 08:59:00 PM »

ok... vad k c am zis a avut repercusiuni grave... adik mi s-au luat si chakra... deci, retrag tot c am zis si imi cer scuze....

Pages 1 2 3
AnimeFan | Sectiunea Principala | Voteaza | Topic: RBD vs TH « previous next »
Jump to:  

Director Web Romania - Utilis.ro - Voteaza-ne