Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News : De-acum puteti urmari AMV-uri online pe siteul animefan. Vizionare placuta ! October 20, 2007, 05:22:13 AM
AnimeFan | Sectiunea Principala | Voteaza | Topic: RBD vs TH
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Poll
Question: RBD vs Th
RBD
TH
amandoua
niciuna

Pages 1 2 3
Author
Topic: RBD vs TH  (Read 307 times)
LaDy_D3viL
...Shut up....
Missing-nin

Chakra: 8

My life behinde a ask....

« Reply #30 on: August 25, 2007, 01:18:36 PM »

Hm.. .. Eu am ales "niciuna", fiindca m-am saturat de ambele formatii... TH in sus, TH in jos- RBD in sus, RBD in jos... Sincer ma simt cam plictisita deja de ei

~Best friends are brothers that destiny forgot to give you~

arikito
Shinobi (D-rank mission)

Chakra: 2

« Reply #31 on: August 27, 2007, 04:58:10 PM »

eu am ales TH pt ca e -intrun fel- o tupa de rock, iar RBD este o trupa plictisitoare si mam saturat de ea!

dark_leon
Advertising Staff
Hunter-nin (A-rank mission)

Chakra: 180

if you just want run away, I drive you anywere

« Reply #32 on: August 30, 2007, 07:53:25 PM »

iar RBD este o trupa plictisitoare si mam saturat de ea!

sa sti k si eu m-am saturat de th!

sasuke
I am an avenger
Fanclub Dragon Ball
ANBU (S-rank mission)

Chakra: 105

I am the powerfull

« Reply #33 on: August 30, 2007, 08:29:05 PM »

si eu tot nici una am ales pentru ca nu-mi place nici una din formatii poate th dar cred ca pana la urma tot niciuna aleg

kikio_andra_eclair
Shinobi (D-rank mission)

Chakra: 2

« Reply #34 on: August 30, 2007, 08:52:34 PM »

Eu desigur ca aleg RBD e preferata mea si nu as putea sa nu o votez  TH nu imi prea place nu spun ca cinta rau sau ca sint plictisitori dar imi place mai mult RBD ( foarte mult)

Jiraya

Chakra: 94

Pliciman,J-Pliciman,here i come to take the gunoi!

« Reply #35 on: September 09, 2007, 01:42:39 AM »

oh my god, deci nu am sperat si nici nu am gandit ca o sa discriminez vreodata... dar da'o naibii de treaba daca nu le urasc fanii amberelor tabere... aia de la TH sunt asa de... nush.. fanatici... iar aia de la RBD sunt pur si simplu... neeeh... IMI VINE SA II STRANG DE GAT... CU GAYU LOR CU TOT

uaaau... tocmai ai dat dovada ca esti un retardat...
Ba tu vrei sa il vezi pe dracu'?

Cr1571n4
Punk's not dead!
Fanclub Yaoi
Chuunin (C-rank mission)

Chakra: 3

Eat this!

« Reply #36 on: September 26, 2007, 04:43:45 PM »

Eu,sincer,urasc mai mult fanii RBD,decat trupa in sine...Iar "razboiul" asta dintre fanii TH shi RBD mi se pare inutil...Pun pariu ca trupele astea doua nici n-au aflat unii de altzii,iar daca se cunosc cat de cat,sigur nici nu se baga in seama...Asha ca totu'-i degeaba,nimeni nu cashtiga nimic din toate astea...Decat reputatzie de tzatze(a se citi corect,ma refer la alea din piatza... ) adica fanii RBD,ca ei au inceput...
P.S. N-am nimic cu nimeni,doar mi-am spus o parere,deci nu vreau sa se ajunga mai departe de atat...Ma gandeam ca poate voi reushi sa-i mai potolesc cat de cat...Yeah,sure... Inca o data,fanilor,nu va ambalatzi...
« Last Edit: September 26, 2007, 05:08:30 PM by Cr1571n4 » Logged

Kyo
You Must Unite What Has Been Set Asunder
A N B U
Special Jounin (S-rank mission)

Chakra: 165

Gamehamster

« Reply #37 on: September 28, 2007, 07:08:59 PM »

inca odata imi cer scz cristinei, pt k se pare ca acum se fereste sa mai intre intr'o dezbatere, de frica sa nu degenereze in cearta. [desi, deh ?]

de acord in totalitate cu ea, din urmatoarele motive:
- no really acu, ce leg are TH cu RBD?
- diferenta de genuri ca de la cer la pamant
- parerea mea? nu ii suport pe rbd pt ca sunt prea comerciali si superficiali. nu ii suport pe th pt ca sustin ca canta rock [cacofonie intentionata]
- isi dau atat de multe aere, si se considera atat de superiori, incat sincer, mi se apleaca.

Jiraya

Chakra: 94

Pliciman,J-Pliciman,here i come to take the gunoi!

« Reply #38 on: September 28, 2007, 09:12:36 PM »

nu inteleg ce rost mai are topicu.. sincer, mai bine il inchizi kyo.. ne'am lamurit de chestia cu TH si RBD.. ambele sunt nasoale (parerea mea.. nu'mi pasa ce cred altii)

uaaau... tocmai ai dat dovada ca esti un retardat...
Ba tu vrei sa il vezi pe dracu'?

dark_leon
Advertising Staff

Chakra: 180

if you just want run away, I drive you anywere

« Reply #39 on: September 29, 2007, 03:50:57 PM »

eu cred k nu ar trebui inchis pt ca sa isi spuna fiecare parerea... nu? sunt si fani RBD si Th ...... si despre chestia pe care a spus-o Cristina k fanii RBD ar fi inceput aceasta cearta.. de unde si pana unde?  sti tu exact k fanii RBD au inceput.. eu personal nu am nimic  cu fani TH < cat despre RBD ei au avut si un faclub in Ro si au avut si un mega concert in ro si au filmat si un videoclip la " BEsame sin miedo" ... deci suntem in avataj si eu nu mai comentez pana si th va avea un concert in ro si va filma un clip si va avea si faclub oficial....

Aleera
Fanclub Yu-Gi-Oh!
Become Hidden-nin

Chakra: 32

Love him

« Reply #40 on: September 29, 2007, 03:57:59 PM »

eu cred k nu ar trebui inchis pt ca sa isi spuna fiecare parerea... nu? sunt si fani RBD si Th ...... si despre chestia pe care a spus-o Cristina k fanii RBD ar fi inceput aceasta cearta.. de unde si pana unde?  sti tu exact k fanii RBD au inceput.. eu personal nu am nimic  cu fani TH < cat despre RBD ei au avut si un faclub in Ro si au avut si un mega concert in ro si au filmat si un videoclip la " BEsame sin miedo" ... deci suntem in avataj si eu nu mai comentez pana si th va avea un concert in ro si va filma un clip si va avea si faclub oficial....
o sa fim seriosi la ce rost sa aiba th asa ceva in fiecare tara care se duc? si daca face sau nu parca castigam noi ceva sa fim seriosi si nu ma refer numai la th ci si la toate formati, si ioana nu imi aduc aminte sa fi vazut undeva scris ca fiecare formatie sa copie miscarile altei formati, si intr-adevar cearta dintre rbd si th a fost inventata de niste oameni care nu aveau ce face intr-o zi si au zis hai sa radem de prosti cum se cearta ei pentru niste opfrmati parerea mea ca ar trebui inschis topicul ca si Cr1571n4

Pages 1 2 3
AnimeFan | Sectiunea Principala | Voteaza | Topic: RBD vs TH « previous next »
Jump to:  

Director Web Romania - Utilis.ro - Voteaza-ne