hai k eu nus genu sa vb lumea pe la spate si nici nam chef sa dau pm care sa fie ignorate
respect pt asta.
bujie parerea mea e k esti un mare prefacut , de ce am ajuns la concluzia asta in primul rand zici k esti mare rockar dar te asigur eu k un rokar chear dak e beat nu incepe sa danseze si cante manele (si de unde dracu stiai versurile e intrebarea) k te mai si lauzi trimitand video de la baieramele cum te comportzi k un manelist infect.
asa si? dak sunt rocker asta inseamna k tre sa fiu o persoana kre se uita asa | @_@ | ? Nu fata mea, sunt o peorsoana care are preferinte muzicale, si face in asa fel incat sa nu se faca de cacat la petreceri stand pe scaun cand toata lumea e in picioare. din cate imi amintesc in singurul vid kre l'am pus pe forum era si andemon, si footage-ul audio nu era manea... si va asigur eu k andemon e mai rocker ca mine!
si dak as dansa // dansez pe manele ce? ma simt bine, fac asta pt k sunt o persoana rationala si sunt constient de ce fac, FARA SA FIU BEAT. spre informatia ta, nu m'am imbatat niciodata pana la stadiul in care sa fiu inconstient.
dai pe forum discutile tale cu tovarasul tau adi ,cand mie imi dai linkuri cu discutile tale de pe alte forumuri unde il injuri
da, tovaras foarte bun. am trecut prin multe, de la rele la bune. stia si el k la acea perioada l'am injurat [vorbit de rau, k eu nu injur pe site-uri. mess e case sensitive]. Hi5 Aditza!
sau daca e vorba de adicrst, stie si el despre modul in kre cei de pe m-a vorbesc despre AF si despre el... dar stai, he0ky nu a fost pe forum in timpul conflictului cu m-a in urma caruia am ramas eu moderator. documentati'va :*
dar nu e treabamea ce relati ai u cu alti sau cu ce vrajesti lumea , dar cam toate au o limita , deja cand incepi sa ma barfesti lu ioni pe la spatele meu , aicea nu mai e vb de un forum , aicea e vb k ma sapi in fatza prietenului meu si pt chestia asta vreu sa iti zic k esti cea mai joasnica persoana pe care am intalnito , si credema am intalnit destui marlani la viatza mea, cand iam citit arhiva lu ioni am zis las treaca de la mine ma fac k nu am vazut , nu ma iau la cearta pt asta k ma intzeleg bine cu el si o sa imi treaca , dar mersi k mai enervat azi k sa imi dau seama k nu ai motive pt care sa trec cu vederea cea ce ai facut , k nu esti genul de persoana pe care eu o pot numi prieten , fiinca eu nu am nevoie de asfel de prieteni care sa ma vb pe la spate
nu consider ca te vorbeam pe la spate, atata timp cat ma interesam de ce esti suparata, tocmai din faptul ca imi pasa ce ai patit... ce i'am zis lui ioni intr'adevar poate fi numit vorbit pe la spate [recunosc si imi cer scz], dar gandind in ce stadiu erai atunci, si ce nervoasa erai... nu cred k gaseam momentul cel mai oportun atunci sa iti zic ce i'am zis lui ioni. spre deosebire de tine, nu spun chestia asta public. o spun cuiva de la care sunt sigur k o sa afli [da, eram constient k o sa ajungi si la etapa in care o sa ii citesti arhivele, adik sa ii calci in picioare intimitatea...]
eu spre deosebire de u,eu nu vb lumea pe la spate , sunt o fire foate directa si dak am vreo problema io zic in fatza , sti ceva nu te obosi sa imi zici ceva , sterge postu cum faci de obicei , in ciuda faptului k eu tiam zis k am nervi pe u k mai vb pe la spate, tot o sa mio bagi pe aia k" stafu nu tre sa dea justificari"
nu o s'o bag p'aia cu staffu, pt k nu are nici o leg cu forumul, e o chestiune personala... dar ma supara faptul ca a trebuit sa spui chestia asta pe un site public, ca sa incerci sa imi strici imaginea [ca tot vorbeam de acte injositoare... sunt curios care act a fost mai injositor, ca te'am vb lu ioni, sau k m'ai vorbit tu unui site intreg, *ahem* ]. pe tine te'a suparat k ti'am inchis 2 threaduri de care tu erai absolut sigura k era ceva normal, prima oara cu mezzo forte care o sa intreb public:
LUME, MEZZO FORTE E HENTAI??LE: uite si raspunsu:
http://en.wikipedia.org/wiki/Mezzo_Fortesi hentai pe undeva prin coada scris mic in dreapta, la genre
"Mezzo Forte also later spawned a TV series, called Mezzo DSA, in 2003. Mezzo: DSA is a sequel, with the events taking place after the events of Mezzo Forte."
hai ca am raspuns tot eu ca sa nu fiu prea nesimtit, jegos, prefacut, and all that stuff.
o sa ti se raspunda: NU, chiar daca are doua minute de sex... asa pot da exemplu si fatal fury, care are mai mult de 2 min de nuditate in el, si nu orice tip de nuditate, e Mai Shiranui FFS! =p~
Al 2lea thread, Girls FanClub. Sincer sa fiu, eram 101% sigur k o sa te calc pe nervi facand asta. insa nu asta era intentia mea. Inca odata, functia mea de moderator imi strica relatia cu o persoana... Aaaaand? sunt obisnuit. Shit happens often to me, sunt lovit, cad, ma ridic, etc... Brolly a inteles ca imi fac datoria, a inteles si natura rolului meu de moderator, si si'a cerut scuze intr'un mod original... pe langa faptul k nu aveam nimic cu el, si el stia asta, brolly si'a cerut scz. nu numai k l'am iertat, ci a crescut foarte mult in ochiii mei.
plus! Ca sa nu zica ca tot eu sunt tataru si distrusu:
cred ca pot exista si alte posibilitati decat un nou fanclub.
deci e clar ca threadu nu isi avea rost.
totusi ma mira faptu k toti va plangeti in legatura cu mine, dar nimeni nu depune reclamatii! de ce fratilor, stiti k nu aveti dreptate! marsh in plm pe alt site unde nu gasiti prefacuti obsedati ca mine!
daca nu te'am lamurit, da un pm, sau cauta'ma pe mess, si nu te mai face de ras singura pe forum :*.
Hi5!