News: Daca vreti sa ajutati site-ul animefan, va rugam sa faceti o mica donatie...

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
February 13, 2008, 08:35:47 AM

Login with username, password and session length

Animefan - for all anime fans !
Pages: 1 ... 294 295 [296] 297 298 ... 408   Go Down
  Print  
Author Topic: Discutii si mai generale  (Read 28255 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U
Sennin

Chakra: 814

100.00 ryo

View Inventory
Send Money to andemon

Nici prea personal...

« Reply #4425 on: December 10, 2007, 12:02:42 AM »

guilty!
de fapt sunt dependent de miracolul scrollului kre nici nu l-am avut pana acu cateva luni..yaay me!

ioni220
Tensai nin (B-rank mission)

Chakra: 45

110.00 ryo

View Inventory
Send Money to ioni220

« Reply #4426 on: December 10, 2007, 12:40:07 AM »

iar ati suparato pe he0 ?

jiri parerea mea (   ),mai bine ai face un topic "Ce vorbesc eu pe messenger." si sa-ti bagi acolo toata arhiva din messenger daca altceva chiar nu ai ce face. ps gluma ta a fost beton armat .... (gezzus crist someone needs terapy.. ) (dintre noi toti cred ca tu esti cel mai dependent de pc  )

Jiraya
Heil Stalin
ANBU (S-rank mission)

Chakra: 61

180.00 ryo

View Inventory
Send Money to Jiraya

Cand o sa fiu mare, vreau sa fiu Michael Scofield!

« Reply #4427 on: December 10, 2007, 12:46:17 AM »

jiri parerea mea (   ),mai bine ai face un topic "Ce vorbesc eu pe messenger." si sa-ti bagi acolo toata arhiva din messenger daca altceva chiar nu ai ce face. ps gluma ta a fost beton armat .... (gezzus crist someone needs terapy.. ) (dintre noi toti cred ca tu esti cel mai dependent de pc  )

1. Omule, we don't really give a s**t cand e he0 suparata si sari tu repede alpha-masculule sa ii iei apararea.
2. Nu fac topic. Ma dau smecher aici, pun toata arhiva pe Megaupload, si apoi va enervez pe voi. Vai cwaie...să vezi coincidenţă...nici pe mine nu mă cheamă Jiraiya, până atunci bate 5 la băiatul, aşa ca-ntre jmenari, e mişto să te iei la trântă cu ăia mari, mâine o să-ţi dai seama cât de mişto te simţi că te bag în seamă seara la 12 noaptea. Dă-mi haifaivul tău şi promit că-ţi comentez pozele.

Normal că suntem din alt neam, ai fi uimit dacă ţi-aş explica cam ce rădăcini am, ceva cu Apollo and stuff. Ştii tu...legendele Olimpului FTW!!!
3.Jesus Christ, te rog frumos. Do NOT insult The Holy Lord
4.Domnu' care pretinde ca eu sunt ala dependentu de comp, cred ca tu ai picat in plasa la testu' ala propus de mine. Sa'mi amintesc.. tu erai ala care imi zicea cand ii aratam tastatura si boxele "Stiu! Tastatura Trust! Si Boxee... boxe Genius!!1"

Lasa'ma frate si nu te mai da asa jmenar pe langa mine.. ca nu tine. Chestii dastea sa ii spui lu he0. Nu mie. Si tot sunt de parere ca se poarta chestii dalea pe mess.

A, si am uitat ceva:

You got pwned.
« Last Edit: December 10, 2007, 12:47:33 AM by Jiraya » Logged

They call me Craazy Looop
Gotta be Craazy Looop
Gotta get a LIFE

Kyo
You Must Unite What Has Been Set Asunder
A N B U
Elite Jounin (S-rank mission)

Chakra: 135

105.00 ryo

View Inventory
Send Money to Kyo

Gamehamster

« Reply #4428 on: December 10, 2007, 12:47:08 AM »

nah, treaba de mod a fost de vina. doar nu o sa stau sa suport fiecare tampenie care o zice, wtf.

(\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(")_(") signature to help him gain world dom
voltaire
3-1, in deplasare
Hunter-nin (A-rank mission)

Chakra: 117

8.00 ryo

View Inventory
Send Money to voltaire

In stresiune

« Reply #4429 on: December 10, 2007, 12:50:50 AM »

bai frate wtf?   iar lipsesc un pic de pe forum si o ia totul anapoda, sorry he0, tin la tine mai mult ca la kyo, dar nu trebuia sa postezi aici ci sa rezolvi cu el pe private/mess/etc.   parca am inceput sa sarim unul altuia la gat. suntem o comunitate, mica nonetheless, dar suntem, decat spammeri de pe alte forumuri punem si noi ceva mai cu cap; desi in ultimul timp am ramas fara inspiratie....ca deh....ne stim toti si nu mai avem ce aduce nou....

christ....vb bautura din mine...cheers all

jiry: hi5 is gay (regret amar ziua in care m-am inregistrat ;) )

Jiraya
Heil Stalin
ANBU (S-rank mission)

180.00 ryo

View Inventory
Send Money to Jiraya

« Reply #4430 on: December 10, 2007, 12:53:10 AM »

termenul "jiry" is gay.. mai ales cand mi'o zice un barbat.

hai ioni.. nu vii sa batem 5, asa.. ca intre doi jmenari rupti in figuri?
« Last Edit: December 10, 2007, 12:58:34 AM by Jiraya » Logged

Gotta be Craazy Looop
Gotta get a LIFE

andemon
A N B U
Sennin

100.00 ryo

View Inventory
Send Money to andemon

Nici prea personal...

« Reply #4431 on: December 10, 2007, 01:04:57 AM »

ce parte din:

ideea e k i-a dat ignore pe mess...deci numa aici ar fi putut citi...desi ma indoiesc k a citit...
e bine k DG a devenit un topic de rezolvare a problemelor, da e rau k nu va ganditi decat la voi knd postati asa ceva...
din partea mea, nici nu imi pasa cine are dreptate, kyo sau heo, nu aici e locul unde se face terapie...
postul lui heo va ramane aici k ex negativ...xce al post asemanator[ in sensul k incepi sa iti versi amarul aici] va fi sters de mine.
ati inteles....eu pot sa sterg ce scrieti voi aici kiar prea usor...si sa dau warn unor amici nu imi convine...dar pana acum doar volt si kyo au ramas cu capu pe umeri...
reveniti-va dracu!

Kyo
A N B U

105.00 ryo

View Inventory
Send Money to Kyo

Gamehamster

« Reply #4432 on: December 10, 2007, 01:10:24 AM »

hai k eu nus genu sa vb lumea pe la spate si nici nam chef sa dau pm care sa fie ignorate

respect pt asta.

bujie parerea mea e k esti un mare prefacut , de ce am ajuns la concluzia asta in primul rand zici k esti mare rockar dar te asigur eu k un rokar chear dak e beat nu incepe sa danseze si cante manele (si de unde dracu stiai versurile e intrebarea) k te mai si lauzi trimitand video de la baieramele cum te comportzi k un manelist infect.

asa si? dak sunt rocker asta inseamna k tre sa fiu o persoana kre se uita asa | @_@ | ? Nu fata mea, sunt o peorsoana care are preferinte muzicale, si face in asa fel incat sa nu se faca de cacat la petreceri stand pe scaun cand toata lumea e in picioare. din cate imi amintesc in singurul vid kre l'am pus pe forum era si andemon, si footage-ul audio nu era manea... si va asigur eu k andemon e mai rocker ca mine!
si dak as dansa // dansez pe manele ce? ma simt bine, fac asta pt k sunt o persoana rationala si sunt constient de ce fac, FARA SA FIU BEAT. spre informatia ta, nu m'am imbatat niciodata pana la stadiul in care sa fiu inconstient.

dai pe forum discutile tale cu tovarasul tau adi ,cand mie imi dai linkuri cu discutile tale de pe alte forumuri unde il injuri

da, tovaras foarte bun. am trecut prin multe, de la rele la bune. stia si el k la acea perioada l'am injurat [vorbit de rau, k eu nu injur pe site-uri. mess e case sensitive]. Hi5 Aditza!

sau daca e vorba de adicrst, stie si el despre modul in kre cei de pe m-a vorbesc despre AF si despre el... dar stai, he0ky nu a fost pe forum in timpul conflictului cu m-a in urma caruia am ramas eu moderator. documentati'va :*

dar nu e treabamea ce relati ai u cu alti sau cu ce vrajesti lumea , dar cam toate au o limita , deja cand incepi sa ma barfesti lu ioni pe la spatele meu , aicea nu mai e vb de un forum , aicea e vb k ma sapi in fatza prietenului meu si pt chestia asta vreu sa iti zic k esti cea mai joasnica persoana pe care am intalnito , si credema am intalnit destui marlani la viatza mea, cand iam citit arhiva lu ioni am zis las treaca de la mine ma fac k nu am vazut , nu ma iau la cearta pt asta k ma intzeleg bine cu el si o sa imi treaca , dar mersi k mai enervat azi k sa imi dau seama k nu ai motive pt care sa trec cu vederea cea ce ai facut , k nu esti genul de persoana pe care eu o pot numi prieten , fiinca eu nu am nevoie de asfel de prieteni care sa ma vb pe la spate

nu consider ca te vorbeam pe la spate, atata timp cat ma interesam de ce esti suparata, tocmai din faptul ca imi pasa ce ai patit... ce i'am zis lui ioni intr'adevar poate fi numit vorbit pe la spate [recunosc si imi cer scz], dar gandind in ce stadiu erai atunci, si ce nervoasa erai... nu cred k gaseam momentul cel mai oportun atunci sa iti zic ce i'am zis lui ioni. spre deosebire de tine, nu spun chestia asta public. o spun cuiva de la care sunt sigur k o sa afli [da, eram constient k o sa ajungi si la etapa in care o sa ii citesti arhivele, adik sa ii calci in picioare intimitatea...]

eu spre deosebire de u,eu nu vb lumea pe la spate , sunt o fire foate directa si dak am vreo problema io zic in fatza , sti ceva nu te obosi sa imi zici ceva , sterge postu cum faci de obicei , in ciuda faptului k eu tiam zis k am nervi pe u k mai vb pe la spate, tot o sa mio bagi pe aia k" stafu nu tre sa dea justificari"

nu o s'o bag p'aia cu staffu, pt k nu are nici o leg cu forumul, e o chestiune personala... dar ma supara faptul ca a trebuit sa spui chestia asta pe un site public, ca sa incerci sa imi strici imaginea [ca tot vorbeam de acte injositoare... sunt curios care act a fost mai injositor, ca te'am vb lu ioni, sau k m'ai vorbit tu unui site intreg, *ahem* ]. pe tine te'a suparat k ti'am inchis 2 threaduri de care tu erai absolut sigura k era ceva normal, prima oara cu mezzo forte care o sa intreb public:

LUME, MEZZO FORTE E HENTAI??
LE: uite si raspunsu: http://en.wikipedia.org/wiki/Mezzo_Forte
si hentai pe undeva prin coada scris mic in dreapta, la genre 
"Mezzo Forte also later spawned a TV series, called Mezzo DSA, in 2003. Mezzo: DSA is a sequel, with the events taking place after the events of Mezzo Forte."
hai ca am raspuns tot eu ca sa nu fiu prea nesimtit, jegos, prefacut, and all that stuff.

o sa ti se raspunda: NU, chiar daca are doua minute de sex... asa pot da exemplu si fatal fury, care are mai mult de 2 min de nuditate in el, si nu orice tip de nuditate, e Mai Shiranui FFS! =p~

Al 2lea thread, Girls FanClub. Sincer sa fiu, eram 101% sigur k o sa te calc pe nervi facand asta. insa nu asta era intentia mea. Inca odata, functia mea de moderator imi strica relatia cu o persoana... Aaaaand? sunt obisnuit. Shit happens often to me, sunt lovit, cad, ma ridic, etc... Brolly a inteles ca imi fac datoria, a inteles si natura rolului meu de moderator, si si'a cerut scuze intr'un mod original... pe langa faptul k nu aveam nimic cu el, si el stia asta, brolly si'a cerut scz. nu numai k l'am iertat, ci a crescut foarte mult in  ochiii mei.

plus! Ca sa nu zica ca tot eu sunt tataru si distrusu:
Quote from: adicrst
cred ca pot exista si alte posibilitati decat un nou fanclub.

deci e clar ca threadu nu isi avea rost.

totusi ma mira faptu k toti va plangeti in legatura cu mine, dar nimeni nu depune reclamatii! de ce fratilor, stiti k nu aveti dreptate! marsh in plm pe alt site unde nu gasiti prefacuti obsedati ca mine!

daca nu te'am lamurit, da un pm, sau cauta'ma pe mess, si nu te mai face de ras singura pe forum :*.

Hi5!
« Last Edit: December 10, 2007, 01:21:50 AM by Kyo » Logged

(\__/)
RagnaroK
Sieghardt
Fanclub Kakashi
Sennin

Chakra: 103

80.00 ryo

View Inventory
Send Money to RagnaroK

Dark Avenger FTW

« Reply #4433 on: December 10, 2007, 01:23:50 AM »

Ati inebunit cu totii!
 He0ky e fata - intelegem
 Ioni e iubitul ei - intelegem
 Kyo - nu l-am mai batut de mult la dota,si-a luat-o-n cap - intelegem
 Jiraya - Nu l-am mai batut de mult la cs - Si-a luat-o-n cap -Intelgem

Du-Te TURBO!!!!!!!!!!!!!!!!

Romanian Girls are HOOOOOOT and the boys are NOOOOOOOT
andemon
A N B U
Sennin

100.00 ryo

View Inventory
Send Money to andemon

Nici prea personal...

« Reply #4434 on: December 10, 2007, 01:27:56 AM »

blaaaaa
am uitat cd-ul cu FT la kyo!
faaaaaaack!

RagnaroK
Sieghardt
Fanclub Kakashi
Sennin

Chakra: 103

80.00 ryo

View Inventory
Send Money to RagnaroK

Dark Avenger FTW

« Reply #4435 on: December 10, 2007, 01:30:36 AM »

Cu andemon nu am jucat DoTa Niciodata de accea el e normal - intelegem

Romanian Girls are HOOOOOOT and the boys are NOOOOOOOT
Jiraya
Heil Stalin
ANBU (S-rank mission)

180.00 ryo

View Inventory
Send Money to Jiraya

« Reply #4436 on: December 10, 2007, 01:32:02 AM »

RagnaroK se baga ca rama in materie prima pentru a face si el post count si spam. - Intelegem.

Gotta be Craazy Looop
Gotta get a LIFE

andemon
A N B U
Sennin

100.00 ryo

View Inventory
Send Money to andemon

Nici prea personal...

« Reply #4437 on: December 10, 2007, 01:34:09 AM »

parca stabilisem k aci nu se poate face spam...aci e noman's land....
de fapt Jay a facut topicu....asa k what he says goes...

Jiraya
Heil Stalin
ANBU (S-rank mission)

180.00 ryo

View Inventory
Send Money to Jiraya

« Reply #4438 on: December 10, 2007, 01:37:27 AM »

de fapt Jay a facut topicu....asa k what he says goes...

for real?? HOLY *BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEP*

..bun, as my topic, propun in prima instanta sa restrictionez accesul anumitor persoane.
restrictionez accesul lui adicrst si Archangel, sa pot sa fac triple-post si random spamage.

Gotta be Craazy Looop
Gotta get a LIFE

Kyo
A N B U

105.00 ryo

View Inventory
Send Money to Kyo

Gamehamster

« Reply #4439 on: December 10, 2007, 01:39:01 AM »

ba... uiti ceva.... suntem 2 kre avem sig-ul lui adicrst....

(\__/)
Pages: 1 ... 294 295 [296] 297 298 ... 408   Go Up
  Print  

Jump to: