Grazy
Sad Clown
Genin (D-rank mission)
Chakra: -11
0.00 ryo
View Inventory
Send Money to Grazy
i'm the best! f*ck the rest!
|
|
« on: July 01, 2007, 02:32:40 PM » |
|
Dragi useri ai acestui forum,Archangel ,adminul acestui forum a zis sa il lamuresc 1.tu ai postat ultimul meu pm nu si ala in care zici sa te respect etc. 2.eu am stat si am scris acele reguli la concursul fan art pe care voi mi l-ati modificat oricum,la a nu era personaj de al nostru facut in sitl anime,nu, ci era un personaj anime ex:Naruto facut intr-o ipostraza originala,dar nu despre asta stau sa vb,TU Arch nu mi-ai respectat munca,am zis ca acolo se fac inscrierile nu pui intrebari am scris clar "Nu se vor posta nelamuriurile aici" puteai la topicul prim unde era ideea sau sa dai un pm nu la topicul ala 3.de exemplu la Afro Samurai,acolo TU nu ai scris in legatura cu animeul ci l-ai atacat direct pe MajinSempai si in semnatura ai scris,asta nu este com[portament demn de un admin,poate nici pmul meu nu a fost ortodox,dar era PRIVAT ceea ce tu nu ai respectat,trebuia sa sppui doar "Grazy m-a insultat p[rin pm ,are nush cat timp ban". 4.ce crezi ca ai rezolvat sa faci pe marea victima la "ma lamureste cineva"?sa iti ia juma din useri apararea? si u sa pari omul cel bun? la o kestie sunt de acord cu RagnaroK:daca primesti pmuri in genul care ti-am dat eu,e grav,lasa-te de "slujba" asta 5.da si eu am exagerat putin,mare kestie,am motivat cel putin de ce te-am facuit asha si mai erau doua pmuri,in care si u ai zis sa incetez sa mai am aere dupa postul la concursul fan art,dar te intreb:tie ti-ar conveni ca un admin de pe alt site sa nu citeasca niste amarate de reguli scrie bolduit si sa faca opusul la ce spune acolo?Nu,categoric nu 6.te-am lamurit?daca nu scrie aici sa vada toti,pm-uri nu raspund,doar pt asta am venit pe forum,imi poti da ban,dar asta demontreaza lasitatea ;)
off kestia asta:Aquarius,mersi ca ai schimbat a-ul..nu era personaj original stil anime ci am explicat mai sus iei un personaj dintr-un anime,ex:Naruto si il faci intr-o ipostaza originala.....
Sper ca te-am lamurit Archangel!
Grazy
|