adicrst
.::Fondator AF::.
Legendary Sannin
Elite Jounin (S-rank mission)
Chakra: 420
39.00 ryo
View Inventory
Send Money to adicrst
Don't make me use the eye !
|
|
« on: June 23, 2007, 03:16:16 PM » |
|
Daca ai fi shinigami, ce bankai ai avea. Poti sa inventezi unul, nu trebuie neaparat copiat din Bleach.
Nu veniti cu : "il scot si totul moare in jurul meu dintr-o data" ca ma enervati.
|
|
|
|
purple_angel
ANBU (S-rank mission)
Chakra: 173
0.00 ryo
View Inventory
Send Money to purple_angel
Katekyo Hitman Reborn!
|
|
« Reply #1 on: June 23, 2007, 04:23:49 PM » |
|
Bankaiul meu ar fi ceva de genu :sabia s-ar transforma intr-o bila rosie din care ar iesi fire albe de matase (mov si albe ). Firele il vor infasura pe "dusman" ca pe o mumie...si atacul final ar fi :ar copia toata forta lui spirituala...dupa care ...i-ar da drumul. Dupa aceea dusmanul poate m-ar ataca...si eu m-as apara cu acele fire... Ok surpriza ar fi ...atunci cand va reusi sa taie un fir...puterea spirituala copiata la inceput va disparea din fir..dar si din el...Si daca le lasa asa..puterea va deveni si a mea cat are el...voi avea si eu plus puterea mea..deci eu voi fi mai puternica...mai rapida..si mai tare ca el :p Toate aseta doar printr-o usoara atingere a firelor Pana la urma (daca nu isi da seama de smekerie )va ramane fara putere..si eu voi castiga ...Nu sunt genul care ucide ...ci doar care lasa adeversarul inconstient pe jos.Si daca se prinde de smekerie...si nu mai vrea sa atace firele..problema lui..eu tot il voi prinde...si il voi face din nou mumie AS avea si un atac ucigas..putin mai evil In timpul luptei ma fac ca :ba scap bila pe jos ,sau bag o scuza ca "vai s-a incarcat cu prea multa putere spirituala..nu mai poate rezista si BUFF ar face bila...spargandu-se in aer... Ok..raman fara aparare..sau poate ca nu Bila defapt s-a transformat in praf intrand instantaneu in trupul inamicului...de acolo isi face drum pana la inima...si zbang moare Ey da..si daca in prima faza...reuseste sa sparga bila...Mare greseala!Acolo era toata puterea lui...daca sparge bila...pierde toata energia lui...cade jos paralizat
K...cam lame...dar noah...poate daca ma voi mai antrena...voi deveni si mai puternica si o sa invat si skeme noi
|
|
|
|
adicrst
Legendary Sannin
39.00 ryo
View Inventory
Send Money to adicrst
|
|
« Reply #2 on: June 23, 2007, 04:36:19 PM » |
|
tare..chiar imi place
|
|
|
|
andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U
Chakra: 807
38.00 ryo
View Inventory
Send Money to andemon
Nici prea personal...
|
|
« Reply #3 on: June 23, 2007, 11:53:20 PM » |
|
bankai: shenlong nataku forma: sabia se transforma intr-o raza de lumina din kre apare un dragon imens....acel dragon poate indeplini o dorinta, xce in afara de a ucide sau ceva kre sa depaseasca reiatsul utilizatorului. dak dorinta este: devino sabia mea! dragonul dispare intr-o strafulgerare de lumina, iar utilizatorul e invaluit de o mantie alba, si are in mana o sabie q teaca si manerul de lemn: hiten nataku. sabia poate taia prin orice, ii da celui kre ofoloseste viteza divina, si are 2 tehnici finale: Kuzu ryu sen[9 head dragon strike]...9 lovituri intr-un singur atac si Amakakeru Ryu no Hirameki[Ascent of the dragon that soares the sky] scaoterea din teaca a sabiei q viteza super sonica=>vartej=>paralizie=>slash!
|
|
|
|
sungoddess
humyum
Fanclub Kakashi
Hunter-nin (A-rank mission)
Chakra: 332
72.00 ryo
View Inventory
Send Money to sungoddess
''even a devil may cry if he loses a loved one''
|
|
« Reply #4 on: July 12, 2007, 10:42:58 AM » |
|
Um...bankaiul meu ar fi o sabie care pare foarte foarte subtire,si taisul ar avea culoarea aurie .Desi e subtire,ea taie foarte adanc...dar puterea ei speciala ar fi faptul ca va emana o lumina atat de puternica incat fie va orbi inamicul fie il va paraliza...pentru ca apoi sa ii pot da lovitura finala fara nicio greutate....tehnica s-ar numi HITEN HOUGEKI(DIVINE LIGHT STRIKE)
|
|
|
|
Kyo
You Must Unite What Has Been Set Asunder
A N B U
Chakra: 142
120.00 ryo
View Inventory
Send Money to Kyo
Gamehamster
|
|
« Reply #5 on: July 14, 2007, 06:26:18 AM » |
|
vai si ce asemana-iddentica este tehnica asta cu cea a lui Shougo Amakusa din Rurouni Kenshin... si are si nume foarte asemanator!
|
(\__/) (='.'=) This is Bunny. Copy and paste bunny into your (")_(") signature to help him gain world dom
|
|
|
andemon
A N B U
38.00 ryo
View Inventory
Send Money to andemon
Nici prea personal...
|
|
« Reply #6 on: July 14, 2007, 09:52:31 AM » |
|
riiiiight: rai ryu sen...da stai asa! eu sunt ala q sabia dragon, nu melisa!
|
|
|
|
sungoddess
humyum
Fanclub Kakashi
Hunter-nin (A-rank mission)
Chakra: 332
72.00 ryo
View Inventory
Send Money to sungoddess
''even a devil may cry if he loses a loved one''
|
|
« Reply #7 on: July 14, 2007, 12:28:33 PM » |
|
vai si ce asemana-iddentica este tehnica asta cu cea a lui Shougo Amakusa din Rurouni Kenshin... si are si nume foarte asemanator!
Sorry...eu am zis ca acest bankai m-ar reprezenta,in plus..nici nu am vazut rurouni kenshin..deci nu e copiere,pentru ca nu am stiut..
|
|
|
|
andemon
A N B U
38.00 ryo
View Inventory
Send Money to andemon
Nici prea personal...
|
|
« Reply #8 on: July 14, 2007, 12:30:39 PM » |
|
jo-chan, nu a zis numeni k ai copiat....eu admir latura asta a ta luminoasa. o sa iti arate kyo ep in tu kre shougo foloseste rai ryu sen si o sa vezi k doar seaman q ce ai zis. great minds think alike.
|
|
|
|
XxSharukaxX
*~Arctic Goddess~*
Chuunin (C-rank mission)
Chakra: 9
0.00 ryo
View Inventory
Send Money to XxSharukaxX
"Cand voi fi mare, vreau sa devin un Pokemon!"
|
|
« Reply #9 on: August 07, 2007, 02:22:39 PM » |
|
Hmm... Bankai-ul meu haaaaaaa.... poy uhmm... sabia mea ar incepe sa se inroseasca si sa devina fierbinte si ar parea ca este din 2 bucati. Intr-un fel este o diversiune. Atacul se numeste Kage no Rei, Ryuu no Mai ( Shadow of the Fire, The Dragons Dance). O sa desenez ceva de genu asta si o sa-l postez
|
|
|
|
andemon
A N B U
38.00 ryo
View Inventory
Send Money to andemon
Nici prea personal...
|
|
« Reply #10 on: August 07, 2007, 04:48:52 PM » |
|
kage no rei=shadow of fire...nu cred hokage=shadow of fire...zic sigur..xcum in jap knd e ceva of altceva se zice: altceva NO ceva. nice description though.
|
|
|
|
adicrst
Legendary Sannin
39.00 ryo
View Inventory
Send Money to adicrst
|
|
« Reply #11 on: August 17, 2007, 07:10:28 AM » |
|
Vreau doar sa fie ceva simplu, daca as fi un razboinic asta ar fi arma mea:
Nume: niciunul - nu vad rostul unui nume dat sabiei Sabia mea ar fi o katana care ar taia la distanta dupa ce o scot din teaca. Similar cu cea din Ninja Scroll si a arrancarului care se lupta cu Renji in ep 136. Poate un nivel superior al acestei arme ar fi ca daca as implanta-o in pamant ar ucide tot un jurul ei pe o raza X m. Alte atacuri superioare ar fi doar sa cresc aceasta distanta.
|
|
« Last Edit: August 17, 2007, 07:11:01 AM by adicrst »
|
|
|
|
|
andemon
A N B U
38.00 ryo
View Inventory
Send Money to andemon
Nici prea personal...
|
|
« Reply #12 on: August 17, 2007, 10:25:12 AM » |
|
lol..tu calci pe urmele lui Zaraki...misto kamaitachi!
|
|
|
|
Kyo
You Must Unite What Has Been Set Asunder
A N B U
Chakra: 142
120.00 ryo
View Inventory
Send Money to Kyo
Gamehamster
|
|
« Reply #13 on: August 26, 2007, 01:46:06 AM » |
|
Vreau doar sa fie ceva simplu, daca as fi un razboinic asta ar fi arma mea:
Nume: niciunul - nu vad rostul unui nume dat sabiei Sabia mea ar fi o katana care ar taia la distanta dupa ce o scot din teaca. Similar cu cea din Ninja Scroll si a arrancarului care se lupta cu Renji in ep 136. Poate un nivel superior al acestei arme ar fi ca daca as implanta-o in pamant ar ucide tot un jurul ei pe o raza X m. Alte atacuri superioare ar fi doar sa cresc aceasta distanta.
este exact sabia arrancar-ului din episodul 136 // 137 , care s'a revoltat impotriva lui Aizen.
|
(\__/) (='.'=) This is Bunny. Copy and paste bunny into your (")_(") signature to help him gain world dom
|
|
|
adicrst
Legendary Sannin
39.00 ryo
View Inventory
Send Money to adicrst
|
|
« Reply #14 on: August 26, 2007, 03:20:53 AM » |
|
yup..mi se pare una dintre cele mai bune tehnici sa poti surprinde un adversar doar scotand sabia din teaca si sa nici nu stie ca ai atacat deja. Bineinteles, fara a fi nevoie sa pun sabia inapoi tot timpul pt a putea lovi din nou
|
|
|
|
|