Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News : Va rugam sa ne acordati cateva secunde si sa votati pentru situl animefan in animetop list 50. Va multumim ! October 19, 2007, 02:45:33 AM
AnimeFan | Jocuri | Jocuri | Topic: Chaos Legion
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages 1 2
Author
Topic: Chaos Legion  (Read 53 times)
Kyo
You Must Unite What Has Been Set Asunder
A N B U
Special Jounin (S-rank mission)

Chakra: 165

Gamehamster

« on: June 22, 2007, 01:09:35 AM »

se pare ca nu sunt singurl care am jucat jocul asta facut de Capcom in 2002.

se pare ca avem si un membru care se crede Chaos Legionare, si care a ramas de curand fara iubire.
Delacrois, i summon you  .
aici e povestea lui Sieg, frate cu Delacroix, care lupta ca sa il opreasca sa nu distruga lumea... fundamentul plot-ului este unul banal, si foarte des intalnit: opreste un tip kre vrea sa distruga lumea, yeah, super cool -.- .
totusi, acest fundament este acoperit intr'un mod foarte original, si este ascunsfoarte bine acest cliseu. cica aceasta lume ar trebui sa fie oarecum post apocaliptica.

acest clip va va face sa intelegeti mai bine descrierea mea:
http://www.youtube.com/watch?v=juyq7kc5hUw .

pe masura ce evoluati in joc, vei fi capabili sa va deblocati noi legiuni de monstri, care sa va sprijine in lupta. legiunile sunt denumite dupa cele 7 pacate de moarte ale lumii . astept pareri, si raspunsul "evil omen"-ului Delacroix

andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U

Chakra: 528

Nici prea personal...

« Reply #1 on: June 22, 2007, 12:21:10 PM »

jocul merita...e cam nasol k tre sa te bati q muuuulti creepi!
in rest grafica ok, poveste super, si summonat cat cuprinde.

Delacrois
Genin (D-rank mission)

Chakra: 3

« Reply #2 on: June 22, 2007, 07:18:20 PM »

Am sa unesc cele trei Lumi si ma voi reintilni cu Siela Voi purifica aceasta lume va voi distruge pacatosilor.Nu meriatati sa traiti!
De ce mi-ti luat-o pe Siela...

Joaca aceasta mi-a placut foarte tare.Pentru mine  este perfect. Istoria lui Delacrois(x) si a lui Seig este geniala. Multa intriga, multa actiune, multa drama, am ramas socat. Acest joc cu siguranta merita jucat.

andemon
A N B U

Nici prea personal...

« Reply #3 on: June 24, 2007, 04:40:39 PM »

e cam limitat k personaje totusi jocu...asa e si DMC.
ar fi putut avea niste aparitii in plus.

Kyo
A N B U

Gamehamster

« Reply #4 on: June 25, 2007, 11:34:45 PM »

bun, dar povestea are multe gauri, gameplay-ul nu este foarte atragator.... la un moment dat ajunsesem sa ma satur de atata butonat si taiat creepi din ce in ce mai ciudati... jocul a fost salvat cand am jucat cu Arcia in padure . apoi iar a devenit monoton... >.<

andemon
A N B U

Nici prea personal...

« Reply #5 on: June 28, 2007, 12:39:58 PM »

a fost monoton sa fiu omorat de delacrois de vreo 13 ori....si sa ma bat si q ciela dupa...aaaau.

Yazoo
Redeemer
Missing-nin

Chakra: 175

Devils Never Cry!

« Reply #6 on: August 07, 2007, 01:30:33 AM »

Am jucat si eu jocul asta; pe vremea aia mi-a placut, nush de ce, acum daca m-as juca nu cred ca m-ar mai atrage atat de mult. Insa a fost frumos, cam button-mashing, dar frumusel. Intr-adevar, misiunea cu Arcia a fost ce-a mai buna; tipa e imba, bati cu ea la monstri aia ca la fasole, mai ceva ca Sieg cu toate legiunile lui. Insa si cu Sieg a fost interesant, pacat ca nu puteai avea decat doua crest-uri pe misiune, si legiunile veneau tarziu si parca ti-era si lene sa le faci level-e, asa ca mai bine jucai tot cu cele primare (sword si arrow). Chiar daca jocul este foarte simplist, mi-a facut placere sa curat sistematic zonele alea inundate de monstri, iar cel mai mult mi-au placut misiunile in care demonii erau cavaleri-zombie. Deh, a avut ceva feeling jocul. Si grafica a fost frumoasa, si filmele la fel. Povestea era acolo doar ca premiza pentru omor, nu pot spune ca ma spargeam in figuri ca sa aflu ce se va mai intampla in poveste. Si finalul a fost simpatic, desi ma cam asteptam sa se termine asa.

Kyo
A N B U

Gamehamster

« Reply #7 on: August 07, 2007, 06:36:17 PM »

deci... o asemanare leita: Seila este sor'sa lu dante din dmc TA .
cine ajunge sa aiba thanathos, in afara de tutorial, sa ma anunte... delacrois a fost un adevarat pain in the ass pt mine .

cand m'am jucat prima oara , am ramas  . probabil l'as mai juca odata daca as avea prea mult chef de killerit... nimic mai mult

Yazoo
Redeemer
Missing-nin

Devils Never Cry!

« Reply #8 on: August 07, 2007, 06:57:34 PM »

Din cate am inteles pentru Thanatos iti trebuie skill-urile oferite de toate leginunile la level mai mare, ca sa poti trece diferitele obstacole. Insa oare chiar se merita. Pana la ultimii bossi nu pot sa spun ca i-am simtit lipsa, ba mai mult, ma cam enerva cum pe defensive imi tot arunca inamicii si trebuia sa fug prin toata arena dupa ei, iar pe agresive omora tot din jur insa ramaneai instant fara mana (sau ce draq era aia). Ar merge odata incercat sa-l iei sa vezi cum te descurci cu el la ultimii bossi, ca in rest nu prea.

andemon
A N B U

Nici prea personal...

« Reply #9 on: August 07, 2007, 06:59:51 PM »

pai thanathos nu e prima legiune?...aia kre o ai la prima misiune, si kre o pieri dupa ce iti sparge delacrois sigiile.

Yazoo
Redeemer
Missing-nin

Devils Never Cry!

« Reply #10 on: August 07, 2007, 07:09:30 PM »

pai thanathos nu e prima legiune?...aia kre o ai la prima misiune, si kre o pieri dupa ce iti sparge delacrois sigiile.

Ba da. Si tre sa gasesti piesele de la crest in diferite zone ascunse de pe harta. Insa nu stiu cat se merita sa te chinui, ca nu e cine stie ce de capul ei.

andemon
A N B U

Nici prea personal...

« Reply #11 on: August 08, 2007, 11:39:00 AM »

pai dak ti-a placut primu nivel...merita, dak nu nu.
si asa am distrus o tastatura q jocu asta...da sincer, nu merita pt mine.

Kyo
A N B U

Gamehamster

« Reply #12 on: August 11, 2007, 11:35:43 PM »

ca boss, enervant mi s'a parut paianjenul ala, ca imi prinsesen urechile ca nu stiam cum naiba sa ii dau damage... pana m'am prins ca tre sa ii dau la gioale vreo 30 de min ca sa cada jos si sa ii iau max 1/3 din viata... si asta, daca prindeam o pozitie buna!

Yazoo
Redeemer
Missing-nin

Devils Never Cry!

« Reply #13 on: August 11, 2007, 11:49:24 PM »

ca boss, enervant mi s'a parut paianjenul ala, ca imi prinsesen urechile ca nu stiam cum naiba sa ii dau damage... pana m'am prins ca tre sa ii dau la gioale vreo 30 de min ca sa cada jos si sa ii iau max 1/3 din viata... si asta, daca prindeam o pozitie buna!

Haha, cat m-am chinuit si eu la el. De-a dreptul retardant boss-ul. Nu ca ar fi fost greu, dar pana vedeai ce tre sa-i faci te dadeai cu capul de tastatura (sau cu gamepad-ul in cap in cazul meu). Si mai scotea si paienjeneii aia mici pe langa el si erau foarte enervanti. Cum ai zis, nu cadea din prima chiar daca ii dadeai in picioare, deci nu aveai garantia ca aia tre sa-i faci ca sa-l prinzi. Insa odata ce-a cazut, alaturi de vreo 5-6 Sword-Legions, il rupeai.
Cel mai usor boss mi s-a parut cel din nivelul cu Arcia. Catve gloante speciale bine plasate si nu stia ce l-a lovit. Super easy.

Kyo
A N B U

Gamehamster

« Reply #14 on: August 12, 2007, 01:09:07 AM »

too easy, vorba lui dante... aici ne confruntam cu o situatie similara celei din dmc... numai ca sunt 2 pers diferite.... Sieg e pe Swordmaster, pe cand Arcia e pe Gunslinger . si aici se vede o diferenta ca de la cer la pamant in skill-uri... mult mai usor omori un boss de la departare [arcia] decat de la apropiere [sieg.]. Ce mi s'a parut lame, a fost faza ca jocul a fost setat ina sa fel incat arcia sa poata ataca boss-ul numai de la departare, chestiune ce mi s'a parut aiurea.... dar comic: dadeam sa sar in fata, saream in gol de fapt, aterizand in acelasi loc din care am sarit. fuuun ]

Pages 1 2
AnimeFan | Jocuri | Jocuri | Topic: Chaos Legion « previous next »
Jump to:  

Director Web Romania - Utilis.ro - Voteaza-ne