D c trebuie eu sa indur toate porcariile astea zilnic?
Am aici un proaspat msg de la Grazi...ma lamuritzi shi pe mine cineva cum am greshit fatza de ea? ca eu habar nu am.
o vai maiestatea dumneavoastra spamatoare si care nu respecta munca altora
nici tu nu ma lua pe mne cu dinastea
respect ceva useri dupa aici cum ar fi adicrst care chiar impune respect si nu face spam..wow...
si daca imi scoti postul ce?si u trebuie sa ti-l scoti ca e spam si off topic
am intrat doar sa imi modific un post de la FMA,totusi era doar de 8 randuri,deci trebuia mai mare...
ma scuzati de deranj,ca tot in cot ma doare ca pe aici nu mai intru...-_-'' mai socate fumurile admin de 3 lei...ca asta esti...imi poti da si ban pt asta...nu ma doare cu nimic,am vazut atitudinea ta contra majin sempai la siganture,mama ce comportament de admin....vezi ca te rupi
poti sa imi stergi posturile si sa imi dai ban si sa zici la toti ce ti'am zis..nu ma doareee...
pentru ce respect?pentru tine..hahahaa..ironie....cum am spus impun respect celor care merita nu tie...care evident pentru mine nu meriti
poate ca nici eu nu merit din cauza acestui mesaj,dar mi'am exprimat opinia....-_-'' adio archangel cel mare
Dak nu-s un admin bun facetzi plangere, semnatzi petitzii shi poate voi fi demis k deja zilnic primesc prostii dinastea shi m-am saturat.
Eu nu am nimic cu tine si nici nu dadeam reply daca nu era ultima fraza.Daca primesti zilnic Pmuri de asemenea fel(nu intreb de ce si de la cine...) atunci cred ca ar fi o problema