Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News : Va rugam sa ne acordati cateva secunde si sa votati pentru situl animefan in animetop list 50. Va multumim ! October 19, 2007, 03:22:01 AM
AnimeFan | Sectiunea Principala | Voteaza | Topic: Carti
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Poll
Question: ce carte alegeti
 Cei trei muschetari 6 (25%)
 Robin hood 3 (12.5%)
  Harry potter 12 (50%)
Comoara din Insula 2 (8.3%)
planeta maimutelor 0 (0%)
 pe aripile vantului 1 (4.2%)
mumia 0 (0%)
Total Voters: 24

Pages 1 2
Author
Topic: Carti  (Read 174 times)
LaDy_D3viL
...Shut up....
Missing-nin

Chakra: 8

My life behinde a ask....

« Reply #15 on: June 27, 2007, 06:53:25 PM »

Eu am votat "Harry Potter", nu stiu de ce, dar asa am votat.. Imi plac cartile care au ceva SF... Le`am citit pe toate de acolo de sus si toate mi`au placut mai mult sau mai putin.... Oricum, Harry conduce...

~Best friends are brothers that destiny forgot to give you~

Marie-Jo
Shinobi (D-rank mission)

Chakra: 7

« Reply #16 on: July 06, 2007, 08:02:06 PM »

Eu am ales Harry Potter pentru ca este o carte superba iar autoarea are o imaginatie debordanta... Nimic nu se compara cu J.K. Rowling! Ma rog, il urasc pe Harry, mi se pare un prost, din cauza lui au murit Cedric, Sirius si Dumbledore si este mereu nehotarat dar Hermione si Dumbledore rule!

Aleera
Fanclub Yu-Gi-Oh!
Become Hidden-nin

Chakra: 32

Love him

« Reply #17 on: July 06, 2007, 08:05:34 PM »

eu aleg Cei 3 Muschetari de Alexandre Dumas mi se pare mai frumoasa povestea lui d`Artagman si aventurile sale pe care le intampina,nu pot sa zic mai mult ca dabia am ajuns la volumul 2 si trebuie sa il termin dar pana acuma e singura carte care mia placut cel mai mult

dark_leon
Advertising Staff
Hunter-nin (A-rank mission)

Chakra: 180

if you just want run away, I drive you anywere

« Reply #18 on: July 16, 2007, 09:47:31 PM »

dintre acestea eu aleg Cei tri muschetari , desi nu imi place asa mult.... mai mult imi place Corigent la limba romana . Invitatie la vals si Lorelei , aceste carti imi plac cu adevarat

-sinedd-
Fan club sasuke .......cel mai bun ninja se arata....Sunt cam dezorientat in world of warcraft
Advertising Staff
Missing-nin

Chakra: 205

Sunt un ninja de elita ...credeti-ma

« Reply #19 on: August 04, 2007, 12:31:44 PM »

Am sa prefer Robin hood in nici  un caz Hary P este prea urat prefer cartine de actiune side aventura.H P este prea urat adica va rog este vorba de magicieni copiii mici se mai uita la asa ceva.

kAtA_ssj6
Jounin (B-rank mission)

Chakra: 101

« Reply #20 on: August 22, 2007, 02:46:43 AM »

mie nici una din cele de mai sus . poate putin Robin Hood . cel mai mult mi-a placut Planeta Maimutelor . the best book ever ! cititi-o si voi sa vedeti ce tare e !

Nagato
Genin (D-rank mission)

Chakra: 5

« Reply #21 on: September 01, 2007, 12:13:32 AM »

Imi plac destul de multe carti, avand in vedere ca imi place sa citesc!
Sa zicem ca lista ar fi asa:
Harry Potter - filmele sunt pe dinafara, in afara de primele doua poate, restul sunt o succesiune de efecte speciale scumpe si atat, insa cartile (toate 7!) chair merita citite. Eu le-am citit pe toate, si probabil o sa le mai citesc de multe ori. Nu o sa ma satur niciodata de ele. Fantastice carti!
Musashi - vestitul samurai japonez,... iarasi o carte ce merita citita si re-citita. Nici nu intra in discutie de ce. Daca vreti sa stiti, incercati - by the way, cartea e scrisa de un japonez. Extraordianra carte!
Cei trei muschetari - o alta carte foarte buna, si la fel si cele care o continua, Dupa 20 de ani si Vicontele de Bragelone
Trilogia Lord of the Rings - nici nu mi-am inchiouit ce atmosfera fantastica pot sa redea cartile astea, genial, plin de viata!
Shogun - tot despre Japonia, de data asta din perspectiva unui european. Foarte interesant!
Sa mai continui? As putea continua, pentru ca mai sunt si altele care mi-au placut, dar deja sunt cateva
« Last Edit: September 01, 2007, 12:14:00 AM by Nagato » Logged

Obsidian Butterfly
.: Snowdrop Crystal :.
New promoted Shinobi (D-rank mission)

Chakra: 0

« Reply #22 on: October 17, 2007, 04:55:37 PM »

Haha lolXD nu credeam k va fi in top si pe aripele vantului :lol: mie sincer din cele mentionate mi-a placut aceasta carte cel mai mult... si nu este o carte siropoasa cum crede majoritate lumii... dar ca sa realizati asta ar trebui sa intelegetii mesajul pe care il transmite... ma rog toate cartile din top sunt destul de bune dar raman la "pe aripile vantului"

sakura
Image is not important! so don't u STARE!
A N B U
Hidden-nin

Chakra: 84

« Reply #23 on: October 17, 2007, 05:05:19 PM »

i go for: Lista lui Schindler si Portretul lui Dorian Grey ... pacat k nu sunt mentionate ... dar din cele mentionat aici ... aleg Cei trei muschetari ... restul nu le-am citit ... poate imi schimb topul dupa ce le citesc

"Taina existentei umane nu sta in a trai, ci a sti pentru ce traiesti." Nicolae Iorga
"yami ni madoi shi aware na kage yo... hito wo kizutsuke toshimetem tsumi ni obore shigyou no tamashii... ippen shin de miru?" - Enma Ai

~Ayumi~
Shinobi (D-rank mission)

Chakra: 3

~Listen to my story~

« Reply #24 on: October 18, 2007, 09:29:28 AM »

Eu raman cu muschetrii mei adik aleg cei 3 muschetari^^ My fav..restul cartilor...pe unele nu le-am citit asa ca nu ma bag iar celelalte nu prea mi-au placut >.>

I will tell you the story of the forbidden dream
The story of the real sin..

Pages 1 2
AnimeFan | Sectiunea Principala | Voteaza | Topic: Carti « previous next »
Jump to:  

Director Web Romania - Utilis.ro - Voteaza-ne