deja a aparut in manga cine e liderul ... ii e scris numele negru pe alb ... din mom ce si ordine ... si i se mai spune si pe nume ... i think we found him ...
(cap 383
linky)
nu am citit toate parerelile voatre dar sa gandit cineva sa citeasca manga??si vedeti ca la un moment dat...topi ii da ordine lui pein park??pein asa zisu akatsuki leader.... si cine credeti ca e tobi???vati uitat cu grija prin gaura din masca lui sa vedeti ca se vede sharingan??si culmea e ca este ochiul drept...dc nu ar fi stang??oare pt ca nu are sharingan acolo??nu uitati de unde are kakashi sharingan....
si inca ceva...cand se lupta tobi cu naruto park...si naruto il loveste pe tobi cu rasengan si trece prin el ca si cum ar fi aer???
Cel mai sigur si cel mai sigur leaderul e obito...
desi da ... tinand cont de argumentele tale ... ar trebui sa fie obito (doar ca se stie k e mort)
ok si de madara se stie la fel ... dar l-a vazut careva murind? (in afara de hokage)
obito detinea mangekyo? (daca da, nu stiam pt k nu am citit manga de la inceput abia de la faza cu spionul m-am apucat k nu am mai avut rabdare sa astept dupa anime ... asa ca acum citesc in paralel si ultimele capitole scoase si inceputurile undeva pe la cap 100 - examenele chuunin)(dar daca nu a avut mangekyo ... atunci mai greu sa fie obito ... pt k madara avea deja mangekyo si asta e un punct in plus pt madara ... si tinand cont si de manga ... same ... one more point for madara)