News: Daca aveti articole pentru Revista Animefan, va rugam sa le trimiteti la [email protected]

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
February 25, 2008, 12:39:40 PM

Login with username, password and session length

Animefan - for all anime fans !
Poll
Question: Din ce sat credeti ca a facut parte
Konoha 10 (41.7%)
Sand 3 (12.5%)
Watterfall 1 (4.2%)
Mist 1 (4.2%)
Sound 3 (12.5%)
Altele.... 4 (16.7%)
Nu a fost in niciun sat 2 (8.3%)
Total Voters: 24

Pages: 1 ... 3 4 [5]   Go Down
  Print  
Author Topic: Cine este liderul Akatsuki ?  (Read 653 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Brolly_AF
Akatsuki Leader !!!
Kage

Chakra: 1716

80.00 ryo

View Inventory
Send Money to Brolly_AF

Григо́рий Ефи́мович Распу́тин

« Reply #60 on: October 16, 2007, 05:49:32 PM »

Nu fac advertising, dar ultima oara cand am postat o poza din Manga cu Pain si am zis ceva despre el
 Mi-a fost sters postul, Motiv: !!! Spoiler !!!

hitmanasasin
my job, my curse ; member of Akatsuki club , KAkashi club
Chuunin (C-rank mission)

Chakra: 31

2.00 ryo

View Inventory
Send Money to hitmanasasin

I will purify this planet and destroy humanity

« Reply #61 on: December 25, 2007, 06:59:15 PM »

eu cred ca eeeee aaaa......... oooo da uchiha madara

Brolly_AF
Akatsuki Leader !!!
Kage

80.00 ryo

View Inventory
Send Money to Brolly_AF

« Reply #62 on: December 25, 2007, 08:39:54 PM »

Mai lasatil naibi de Uchia Madara... Ala ii mort de mult timp !!!

sakura
Image is not important! so don't u STARE!
A N B U
Hunter-nin (A-rank mission)

Chakra: 126

75.00 ryo

View Inventory
Send Money to sakura

« Reply #63 on: December 25, 2007, 09:16:59 PM »

hm ... nu stiu ce sa spun despre asta ... ba la inceput e lasata impresia ca pein e liderul ... apoi apare o discutie cu tobi care pare sa dea totul peste cap si sa rastoarne ierarhii ... si mai pe urma apare asta http://img8.onemanga.com/mangas/00000004/00000364/18.jpg (e spoiler! asa ca don't click daca nu cititi manga sau nu va plac spoilerele de aici ar rezulta ca tobi e posibil sa fie madara) ... asa ca toata povestea cu liderul akatsuki e interpretabila pana nu se spune clar cine e ... desi toata faza e ciudata rau si nu prea are sens ... mai ales ca tobi a fost la inceput sub indrumarea lui zetsu (si se mai si mentioneaza ca tobi e un membru nou) ... mai stiti poate avem surpriza si zetsu e liderul LOL ... oh apropos de asta am nascocit o teorie interesanta secundele astea... zetsu nu apare in sa se lupte cu nimeni daca ati observat, de fapt mie mi se pare ca mai mult sta si observa ... nu s-ar putea spune k e lider din cauza asta? ca ar da ordine din umbra si altii fac treburile murdare fara ca el sa fie expus pericolului si sa isi indeplineasca scopurile in ascuns?... ca ar urmari evolutia lucrurilor? felul in care membrii gruparii lui se descurca? ... so daca o luam asa putem face mii de presupuneri in legatura cu liderul ... so i'll just wait pana apare negru pe alb <insert name> e liderul ... dar sa aduca ca lider pe un mort precum tobi sau obito mi se pare aiurea ... ma ... just let the "dead" "rest in peace" ... don't friggin imitate orochimaru desi faptul ca numele de obito si madara apar in manga ar putea fi explicatia unei reveniri ori a unuia ori a altuia ... dar cred ca motivele esentiale pt care sunt mentionati ar fi sa explice in cazul lui obito ochiul pe care il are kakashi (tinand cont ca kakashi nu e un uchiha ... asa ca trebuia lamurita provenienta sharinganului) iar in cazul lui madara ... cred ca era nevoie de un astfel de personaj doar pentru a da un sens actiunilor lui itachi si secretelor clanului uchiha ... nimic mai mult ... pt ca trebuia sa fie o explicatie pt mangekyo si de ce e interzis asa ca normal e sa existe si un precendent care sa demonstreze de ce e rau asa ca mi se pare normal sa apara un nume marcant pt asta, la fel ca in cazul rin'neganului acuma daca si pe primul utilizator al rin'neganului l-ar "invia" autorul ar fi prea mult ... asa ca pentru mine una cel mai logic motiv pt aparitia numelor lui madara si obito ar fi doar pentru a motiva si explica anumite lucruri/circumstante/istoric al unor personaje samd dar nah nu eu am gandit povestea asa ca s-ar putea ca logica mea sa fie opusa gandirii celui/celor care lucreaza la poveste ... si trebuie sa recunosc ca mi se pare foarte ciudat felul in care apare mentionat numele lui madara in capitolul al carui link l-am postat mai sus ... asa ca spun sa asteptam inainte sa tragem vreo concluzie sau sa judecam teoriile unora sau altora

"Taina existentei umane nu sta in a trai, ci a sti pentru ce traiesti." Nicolae Iorga
"yami ni madoi shi aware na kage yo... hito wo kizutsuke toshimetem tsumi ni obore shigyou no tamashii... ippen shin de miru?" - Enma Ai
Brolly_AF
Akatsuki Leader !!!
Kage

80.00 ryo

View Inventory
Send Money to Brolly_AF

« Reply #64 on: December 25, 2007, 09:57:08 PM »

Si eu mam gandit odata ca ar putea fi Zetsu... Dar cu personalitatile lui multiple nu cred !!!
 La fel si chestia asta cu Tobi... Ca are puterea lui Madara... Scarry !!!
 Mai asteptam pana la anu si aflam...

Dante
Genin (D-rank mission)

Chakra: 9

0.00 ryo

View Inventory
Send Money to Dante

am schimbat....

« Reply #65 on: January 03, 2008, 03:51:37 PM »

nu am citit toate parerelile voatre dar sa gandit cineva sa citeasca manga??si vedeti ca la un moment dat...topi ii da ordine lui pein park??pein asa zisu akatsuki leader.... si cine credeti ca e tobi???vati uitat cu grija prin gaura din masca lui sa vedeti ca se vede sharingan??si culmea e ca este ochiul drept...dc nu ar fi stang??oare pt ca nu are sharingan acolo??nu uitati de unde are kakashi sharingan....
si inca ceva...cand se lupta tobi cu naruto park...si naruto il loveste pe tobi cu rasengan si trece prin el ca si cum ar fi aer???

Cel mai sigur si cel mai sigur leaderul e obito...

Brolly_AF
Akatsuki Leader !!!
Kage

80.00 ryo

View Inventory
Send Money to Brolly_AF

« Reply #66 on: January 03, 2008, 04:07:42 PM »

Despre am vorbit si noi... Tobi avand puterea lui Madara...
 Si cum Tobi era supusul lui Zetsu ne gandeam daca nu cumva ar putea fi Zetsu Liderul
 Deja toata lumea cred ca stie ca Tobi ii Liderul...
 Tobi the Akatsuki MasterMind - "My Power... Uchiha Madara's Power... the Sharingan's True Power !!!"
« Last Edit: January 03, 2008, 04:08:26 PM by Brolly_AF » Logged

sakura
Image is not important! so don't u STARE!
A N B U
Hunter-nin (A-rank mission)

Chakra: 126

75.00 ryo

View Inventory
Send Money to sakura

« Reply #67 on: January 03, 2008, 09:24:22 PM »

deja a aparut in manga cine e liderul ... ii e scris numele negru pe alb ... din mom ce si ordine ... si i se mai spune si pe nume ... i think we found him ...
(cap 383 linky)

nu am citit toate parerelile voatre dar sa gandit cineva sa citeasca manga??si vedeti ca la un moment dat...topi ii da ordine lui pein park??pein asa zisu akatsuki leader.... si cine credeti ca e tobi???vati uitat cu grija prin gaura din masca lui sa vedeti ca se vede sharingan??si culmea e ca este ochiul drept...dc nu ar fi stang??oare pt ca nu are sharingan acolo??nu uitati de unde are kakashi sharingan....
si inca ceva...cand se lupta tobi cu naruto park...si naruto il loveste pe tobi cu rasengan si trece prin el ca si cum ar fi aer???

Cel mai sigur si cel mai sigur leaderul e obito...

desi da ... tinand cont de argumentele tale ... ar trebui sa fie obito (doar ca se stie k e mort)
ok si de madara se stie la fel ... dar l-a vazut careva murind? (in afara de hokage)
obito detinea mangekyo? (daca da, nu stiam pt k nu am citit manga de la inceput abia de la faza cu spionul m-am apucat k nu am mai avut rabdare sa astept dupa anime ... asa ca acum citesc in paralel si ultimele capitole scoase si inceputurile undeva pe la cap 100 - examenele chuunin)(dar daca nu a avut mangekyo ... atunci mai greu sa fie obito ... pt k madara avea deja mangekyo si asta e un punct in plus pt madara ... si tinand cont si de manga ... same ... one more point for madara)
« Last Edit: January 03, 2008, 09:24:38 PM by sakura » Logged

"Taina existentei umane nu sta in a trai, ci a sti pentru ce traiesti." Nicolae Iorga
"yami ni madoi shi aware na kage yo... hito wo kizutsuke toshimetem tsumi ni obore shigyou no tamashii... ippen shin de miru?" - Enma Ai
Brolly_AF
Akatsuki Leader !!!
Kage

80.00 ryo

View Inventory
Send Money to Brolly_AF

« Reply #68 on: January 03, 2008, 10:40:40 PM »

Asta nu are legatura cu Mangekyo si Kakashi are ceva asemanator dar deoarece el nu era un Uchiha nu are aceasi putere...
Si Obito fiind un Uchiha putea sa il obtina mult mai usor si mai rapid decat Kakashi si sa aiba o putere mai mare !!!
Si cat despre Lupta dintre Madara si primul Hokage am gasit un manga... O sa vad daca il pot pune aici !!!
« Last Edit: January 03, 2008, 10:41:19 PM by Brolly_AF » Logged

Pages: 1 ... 3 4 [5]   Go Up
  Print  

Jump to: