adi daca continua asha animeu o sa afli cine e leaderul akatsuki... oo scuze rectific o sa vezi doar ... in 4 ani si daca cumva se gandesc sa bage cate un episod/sapt k baietzii in 2=)))))) XD
Asta ma gandeam si eu. Si in plus, tu esti cel care a deschis topicul, ar fi trebuit sa sti ca vor fi spoilere.
ok...am apucat sa citesc azi 3 teorii uimitoare
1. uchiha madara e de fapt liderul akatsuki, si, dupa ce si-a sigilat tatal, un tengu pe nume Sojobo, s-a luptat q Shodaime pt k il desigilase pe Kyubi, si invatase astfel katon....dar folosea putere demonica. acum, pt a-si desigila tatal, are nevoie de inca 2 M. Sharingan users: Itachi si Sasuke...[Itachi a aflat de povestea lui Madara si de aceea il urmeaza, si de aceea incearca sa il faca pe Sasule razbunator k sa ii activeze MS]. e nevoie de 3 tehnici MS pt a-l elibera pe Sojobo: Tsukuyomi[aia q iluziile], Amaterasu[aia de teleporteaza in alte dimensiuni] si Susanoo[aia q focul soarelui 7 zile si 7 nopti...tehnica creata de madara si kyuubi]...nu va mai zic de povestea lui Madara k va pica fata...
Asta e ce-a mai probabila. Din moment ce si Kyuubi il mentioneaza, probabil are ceva legatura cu toata povestea asta, daca nu liderul, ceva important oricum.
2. liderul e Yondaime, kre vrea sa puna capat tuturor demonilor...bla bla...asta e putin probabila
Asta e o tampenie. Si nu numai tampenie, cat faptul ca ar dezamagii pe multa lume. Yondaime si-a dat viata sa-si apere satul si prietenii. Lasati-l sa se odihneasca in pace si nu-l ai includeti in teorii tampite.
3. liderul este...NARUTO....nu glumesc. se pare k in viitor, Naruto devine tot mao dominat de Kyuubi, si isi ucide prietenii. Distrus de vinovatie, ii cere lui Shikamaru sa creeze un jutsu de calatorie in timp, asemanator tehnicii lui Yondaime, Hiraishin no jutsu. Astfel, ajunge in trecut unde pt a ucide demonii kre vor poseda copiii din viitor, creaza Akatsuki. langa el sta o silueta uchiha-iana....sasuke sau madara banuiesc.
Hai ca asta chiar m-a facut sa rad. Daca ar fi adevarata, atunci Akatsuki are the real good guys, si toti ce incearca sa-i opreasca sunt cei rai...pfff, yeah right. Tind sa nu cred ca Sasori, Hidan, Zetsu, Kazuku si restul ar lupta pentru o asa cauza nobila. Veti vedea ce vreau sa zic dupa ce va ai evoula povestea.
k se vorbea de scopul akatsuki ...
3 etape:
1.sa stranga bani
2. sa creeze organizatzia de shinobi platitzi sa creeze haos si sa fie nevoite orashele sa se bizuie pe akatsuki
3. world domination (lol ce organizatzie tampita)
In sfarsit ceva informatii adevarate. Da, acesta este scopul Akatsuki, dezvaluit chiar de lider lui Hidan. Nu o fi mare lucru, insa in lumea lor este.
Cat despre cine cred eu ca este liderul Akatsuki...el este un personaj nou, nemai-intalnit pana acum, nu este nici Yondaime, nici Naruto, nici hokage-ul din Sand village, probabil nici Madara, nici sobolanul cu capul mare din Pinky and the Brain, ci un personaj nou. Aceasta teorie este ce-a mai plauzibila, si daca tindeti sa credeti in altele, mi-e sa nu fiti prea tare dezamagiti.