Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News : De-acum puteti urmari AMV-uri online pe siteul animefan. Vizionare placuta ! November 11, 2007, 11:02:10 PM
AnimeFan | Cereri | Cereri | Topic: Read this pls
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages 1
Author
Topic: Read this pls  (Read 112 times)
gabitzu
Fanclub Sailor Moon
Elite Jounin (S-rank mission)

Chakra: 97

Kinky devil

« on: May 31, 2007, 10:33:37 AM »

Am vb cu multi care au vizitat forumul si nu s-au logat sau au facut-o dar nu au postat.Cele mai des intalnite remarci si nemultumiri au fost k sunt prea multe restrictii(probabil cea de la jocuri pe forum caci ei de asta mi-au spus iar altele nu cunosc..) regulile au un caracter de ordin iar atitudinea staffului pare cam inadecvata(asta au spus cei kre s-au plimbat prin posturi;nush cat e de adevarat pt k nu cunosc exemple;sau ma rog ar fi dar sunt personale )
Nu vreau sa fac eu stiu observatii sau averztizarii staffului sau eu stiu mai ce;ma gandesc k poate va e de folos si nu ar strica o regandire a regulilor;cu toate astea nu e treaba mea dar m-am bagat si io putin in seama;
E treaba voastra ce faceti eu doar am incercat sa ajut..
« Last Edit: May 31, 2007, 10:34:04 AM by gabitzu » Logged

adicrst
.::Fondator AF::.
Legendary Sannin

Chakra: 315

Don't make me use the eye !

« Reply #1 on: May 31, 2007, 01:13:38 PM »

cred ca-i cea mai penibila scuza....dar avand in vedere ca sunt romani, inteleg. L E N E A
asta este toata idea. Le este lene sa citeasca 2 randuri. Daca sunteti mai atenti, regulile de pe AF sunt mai accesibile decat pe alte siteuri si in plus de asta, cred ca toti sunteti deacord ca aveti o libertate mare

mesajul meu este acelasi: "Daca te intereseaza bine, daca nu sunt du-te pe alte situri"

Pret: 10 ryo
Chakra: 10

gabitzu
Fanclub Sailor Moon

Kinky devil

« Reply #2 on: May 31, 2007, 01:17:53 PM »

Dupa cum am spus nu o luati personal iar dak o faceti nu imi prea pasa..
Eu incerc sa ajut;sincer si mie mi se pare k este mai multa libertate aici decat pe alte situri;dak eu stiu postezi din greseala(sau din neatentie) pe alte forumuri ceva gresit imediat te trezesti cu un pm de la un mod.... sau chiar warning
« Last Edit: May 31, 2007, 01:18:24 PM by gabitzu » Logged

Archangel
Legendary Sannin
Hunter-nin (A-rank mission)

Chakra: 1629

Evilish

« Reply #3 on: May 31, 2007, 01:49:59 PM »

sincer pe mine ma lasa rece remarcile astea  shi nu mai imi pasa de ce zic altzii, ii ignor shi gata.

Grazy
Sad Clown
Genin (D-rank mission)

Chakra: -7

i'm the best! f*ck the rest!

« Reply #4 on: May 31, 2007, 07:06:16 PM »

sincer pe mine ma lasa rece remarcile astea  shi nu mai imi pasa de ce zic altzii, ii ignor shi gata.

tr lasa rece..mama..ar trebui sa te intereseze ce spune lumea cel putin un pic,ascultarea unor pareri nu te baga in mormant ,poate chiar te ajuta sa mai faci ceva la forum/site.....
...

-click pe imagine

A,da,numele meu e Grazy nu Crazy,vine de la Graziella!!! Si vezi profilul inainte sa ma faci baiat!sunt FATA!!

Archangel
Legendary Sannin

Evilish

« Reply #5 on: May 31, 2007, 08:11:52 PM »

deja sincer nu mai imi pasa  cand aud remarci stupide ca : pe site exista multe baguri (poate aia nici nu shtiu cum se face o pagina html da comenteaza) sau: revista e naspa pt ca downloadurile se fac cu megaupload...ce sa mai ceri? sincer, se merita sa iti batzi capu pt nishte absofuckinglutelly facktards k aia?

Aquarius
Stop Copying Me
A N B U

Chakra: 575

When the night comes that's when i'll come for you

« Reply #6 on: May 31, 2007, 09:04:15 PM »

in primul rand faza cu regula de la sectiunea jocuri:sa fim seriosi intri pe un forum de animeuri ca sa faci posturi cat mai multe si sa te lauzi "ba eu am atatea mii de posturi?!"

si bun au vreo nelamurire lase un topic si se discuta cu staffu.
si sa nu se mai scoata cu "regulile is facute ca sa fie incalcate"

Jane
..::Angel::..

Chakra: 351

There is no failure. Only feedback.

« Reply #7 on: May 31, 2007, 09:12:41 PM »

sunt prea multe restrictii(probabil cea de la jocuri pe forum caci ei de asta mi-au spus
e cea mai mare tampenie pe care am auzit-o vreodata..mah,se numeste AnimeFan nu Games/Jocuri Fan,etc si cred ca in mare parte ar trebui sa se vorbeasca despre anime nu sa se joace fazan/intrebare/raspuns/blah blah blah..
iar atitudinea staffului pare cam inadecvata(asta au spus cei kre s-au plimbat prin posturi;nush cat e de adevarat pt k nu cunosc exemple;sau ma rog ar fi dar sunt personale
cand auzi asemenea tampenii cred si eu..
 deci sunt si exemple..si dc nu ne luminati si pe noi?

tr lasa rece..mama..ar trebui sa te intereseze ce spune lumea cel putin un pic,ascultarea unor pareri nu te baga in mormant ,poate chiar te ajuta sa mai faci ceva la forum/site.....
...
uite,sunt de acord cu tine dar cand cineva iti spune ca nu se inregistreaza pe forumul anime doar pt ca-i o regula la Jocuri(lucru care nu ar trebui sa-i deranjeze)deja e strigator la cer..
Apropo Arch stiu ca estiadmin dar ai grija ca te apropii de spam. Si eu sunt de acord cu voi nu am ce sa comentez
ok..la cate posturi de genu' au altii ..sau astea nu se mai pun?!?..duuh...
 gabitzu,ma scuzi dar mi se pare cea mai stupida scuza pe care am auzit-o

smasher
deify me !
Fanclub Kakashi
Missing-nin

Chakra: 337

loved by few hated by many respected by all

« Reply #8 on: May 31, 2007, 09:22:02 PM »

k tot venii vorba mie imi place pe aici 
da' va ofticatzi prea rpd si din orice prostie...
si acu va ofticatzi degeaba ... keep the good work... be the best f^^* the rest. \m/

Hardstyle is the music i cant explain
Hardstyle is the music running throu my veins
Hardstyle is the music i cant explain
Hardstyle is the music that makes me INSANE !

adicrst
.::Fondator AF::.
Legendary Sannin

Chakra: 315

Don't make me use the eye !

« Reply #9 on: June 01, 2007, 11:38:44 AM »

vreau sa lamuresc niste chestii:

1. situl nu are bugguri
2. trebuie sa-ti faci 2 conturi pt ca situl este una si forumul este alta. ce vedeti voi pe alte situri anime este PORTAL ceea ce este mult mai restrictionat si mai greu de folosit decat un site pe care-l poti manipula cum vrei tu
3. cand pierzi n-spe nopti sa muncesti sa ii inveti pe altii ce inseamna un anime si ei vin cu impresii si remarci de handicapati care oricum nu stiu cu ce se mananca toata treaba asta, normal ca nu te mai intereseaza ce spun ei si ii iei in serios pe aia care apreciaza ce faci si care contribuie la ceva. Degeaba zici ca nu-ti place si nici nu faci nik
4. ANIMEFAN si AF STAFF nu sunt angajatii vostrii sa ii comandati si sa ii ordonati. Pt mai multe, cititi Termenii de utilizare.
« Last Edit: June 01, 2007, 11:43:21 AM by adicrst » Logged

Pret: 10 ryo
Chakra: 10

purple_angel
ANBU (S-rank mission)

Chakra: 172

Katekyo Hitman Reborn!

« Reply #10 on: June 01, 2007, 12:48:10 PM »

Ummmm ...eu chiar nu inteleg de ce cineva ar zice ca regulile sunt naspa...mie chiar imi plac! e cel mai super forum!!! sunt unele forumuri care iti sterg posturile pt ca nu le convin lor...sau iti baga pe gat unele reguli!

Archangel
Legendary Sannin

Evilish

« Reply #11 on: June 01, 2007, 01:14:00 PM »

sincer  nu cred k sunt mai mult de 20% din membrii care or citit regulile de pe forum

asha ca nu ma ashtept ca primul loc in care se duce un n00b sa fie in topicurile cu reguli

gabitzu
Fanclub Sailor Moon

Kinky devil

« Reply #12 on: June 01, 2007, 01:47:11 PM »

k am inteles munk inutila din partea
promit k nu se va mai repeta
sfat:inchideti sau stergeti topicu..

Archangel
Legendary Sannin