Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News : De-acum puteti urmari AMV-uri online pe siteul animefan. Vizionare placuta ! October 11, 2007, 04:11:28 AM
AnimeFan | Muzica/Filme | Filme | Topic: Spiderman 3
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Poll
Question: Ce parere aveti despre acest film ?
excelent 0 (0%)
f bun 2 (25%)
bun 1 (12.5%)
naspa 2 (25%)
bun, dar de ce trebuie sa se abata de la poveste 3 (37.5%)
Total Voters: 8

Pages 1 2
Author
Topic: Spiderman 3  (Read 85 times)
dark_leon
Advertising Staff
Hunter-nin (A-rank mission)

Chakra: 180

if you just want run away, I drive you anywere

« Reply #15 on: July 09, 2007, 01:25:51 PM »

nici eu nu sunt prea satisfacuta de acest nou film...cum a zis si adicrist de ce trebuia da se abata prea mult de la oricinala poveste...

gabitzu
Fanclub Sailor Moon
Elite Jounin (S-rank mission)

Chakra: 99

Kinky devil

« Reply #16 on: July 12, 2007, 05:11:13 PM »

hai sa nu ii omoram pt ca se abat de la poveste..sa dam cu nuca in ei pt ca se bat de la poveste si o strica!!!
dak aduceau ceva nou ce s-ar fi potrvit filmului sa ne minuneze si pe noi sa nu credem k e doar o pelicula dupa un comic..atunci da!!
filmu suks dak doi si unu mai erau cu muuuulta indulgenta bune asta chiar le intrece prin prostie!!
roca aia pik si il alege tocma pe parker si nu pe maryjane si cum se putea sa nu fie el langa locu impactului domne??
nu cred k le manca bugetu prea mult sa faca astefel incat costumu sa fie activat de parker atunci cand vrea...si de ce ramane parker in indispensabili atunci cand isi sa costumu jos?
dak au ideea geniala de al scoate si pe 4 si sa fie la fel de bun k astea...eu ma las de serie

uciha sasuke
Tensai nin (B-rank mission)

Chakra: 8

I am the last from the falen Uciha clan

« Reply #17 on: July 14, 2007, 10:24:49 AM »

Am vazut spiderman 3 si vreau sa spun ca la fiecare film nou scos din aceasta serie sunt tot mai dezamagit. De ce?...pai pentru simplul fapt ca se abate prea mult de la povestea originala. La tehnologia care exista acum, ce le era greu sa arate cum fiul lui jameson aduce piatra de pe luna in care se afla venom ? De ce a trebuit sa arate ca a cazut venom pe plasa lui parker in timp ce tipul era la lumina lunii cu jane pe o plasa de paianjen. Alta parte este chiar farmecul plasei. Adica in anime omu' se tot zbate sa nu ramana fara cartusuri cu plasa si el in film are glande pt asta si multe altele.

In opinia mea seria filmelor spider man sunt 70% esec si 30% succes. Presupun ca daca s-au apucat sa faca film cu spiderman trebuie sa readuca la viata personajul si povestea lui si a celorlalti asa cum este in benzi si desen, nu sa reinventeze situatii.

astept si parerile voastre
o fi cum zici uu adicrist da totusi e pe primul loc in topuri

gabitzu
Fanclub Sailor Moon
Elite Jounin (S-rank mission)

Chakra: 99

Kinky devil

« Reply #18 on: July 14, 2007, 10:31:18 AM »

si dak e pe primu loc in topuri asta il face mai bun dintr-o data?? o.O
poate sa aiba recordu mondial la vanzari si sa fie nr 1 in orice top mie tot mi se pare f nereusit(asta sa nu zic alte cuvinte nu de alta da respect munk celor kre au facut efectele speciale...)

Pages 1 2
AnimeFan | Muzica/Filme | Filme | Topic: Spiderman 3 « previous next »
Jump to:  

Director Web Romania - Utilis.ro - Voteaza-ne