MUGEN Edition >> naspa . l-am downloadat cu Micro Torrent si dupa aia nu mergea nici macar dezarhivat sau nici macar downloadat cateodata (se oprea la 99%)
Si asta il face naspa???? ca nu s-a download-at calumea???? frate, tu gandesti in timp ce scri? Asa pot zice si eu ca God of War a fost naspa ca ocupa un dvd-double-layer si nu l-am putut juca decat ripp-uit, sau mai stiu eu ce joc, ca avea kit-ul bulit si nu rula. Jeez!
CS da, mi se pare aiurea. Este un joc de skill mult si gandire deloc. Si in plus, este creat pentru a fi un shooter de echipa, insa nu, toti cs-isti "buni" sunt frag-eri; si ii mai auzi cateodata:
cand dam unu-la-unu sa te dovedesc? CS 1la1 este ce-a mai mare tampenie posibila.
Jocurile care nu-mi plac, sunt deobicei cele fara poveste; simulatoare in general: sport, masini, managere etc.
in special half-life , fiindca este un joc foarte bine construit (nu din punct de vedere al grafiici poate , dar din punct de vedere al povestii)
Intr-un joc ca Half-Life, care are o poveste geniala, grafica nici nu mai conteaza; putea sa aibe si grafica de DOOM2, crezi ca conta?
Eu sunt un fan inrait Final Fantasy; daca as fi pus asa mare pret pe grafica, mi-as fi scos ochii demult. Pentru mine cele mai importante chestii la un joc sunt povestea, gameplay-ul si feeling-ul. Uneori una din ele poate fi mai stralucita, compensand pentru restul. Si aia face un joc bun.