Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News : De-acum puteti urmari AMV-uri online pe siteul animefan. Vizionare placuta ! November 06, 2007, 03:59:25 AM
AnimeFan | Anime/Manga | Serii Anime | Naruto | Topic: Vreau si io sa stiu niste chestii!!!!Atentie-SPOILER!Deci nu ma certati...
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages 1
Author
Topic: Vreau si io sa stiu niste chestii!!!!Atentie-SPOILER!Deci nu ma certati...  (Read 42 times)
sungoddess
just me..nobody special..it's you're business if you notice me or not..
Fanclub Kakashi
Hunter-nin (A-rank mission)

Chakra: 278

''even a devil may cry if he loses a loved one''

« on: April 25, 2007, 06:41:23 PM »

1:In manga sunt mai multe info despre trecutul personajelor?
2:E adevarat ca in manga e mai mult romantism?
Nu am citit manga Naruto deci nu stiu la c sa ma astept...uneori chiar as vrea sa stiu c o sa se intample!

Archangel
Legendary Sannin

Chakra: 1630

Evilish

« Reply #1 on: April 25, 2007, 06:51:10 PM »

e adevarat k in manga e mai multa info despre trecutul personajelor
dar de mai mult romantism....nu cred k se pune in discutzie romantismul in Naruto inafara de Sakura - Sasuke

sungoddess
Fanclub Kakashi

« Reply #2 on: April 25, 2007, 06:55:05 PM »

mersi ca distrugi visele fetelor....eu zic ca e mai mult de atat in naruto...si cred ca vom vedea in shippuden...

Drago
aka AngelWings.
Fanclub Ecchi
Tensai nin (B-rank mission)

Chakra: -48

Wings of an Angel.

« Reply #3 on: April 25, 2007, 10:09:22 PM »

Nu iti recomand sa citesti vreun manga la anime-uri, strica toate povestea din ele, eu unul am citi manga-ul la Naruto si deja incepusem sa ma plictisesc cand ma uitam la anime, deja stiam ce se va intampla, asa ca am renuntat, mai bine astept o saptamana pana apare un episod decat sa citesc manga-ul.

Si da, e adevarat ca in manga sunt mai multe detalii despre personaje, dar astea le poti afla de pe wikipedia. Romantism, sa mor daca am vazut romantism, ce e ala in Naruto nu cred ca se cheama romantism

sungoddess
Fanclub Kakashi

« Reply #4 on: April 26, 2007, 05:23:38 PM »

Dap...din nefericire io ma imbat cu apa calda...incerc sa nu cred ..insa asa se pare...Oare romantismul a murit de tot?

andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U
Elite Jounin (S-rank mission)

Chakra: 524

Nici prea personal...

« Reply #5 on: June 04, 2007, 10:05:09 AM »

Nu iti recomand sa citesti vreun manga la anime-uri, strica toate povestea din ele, eu unul am citi manga-ul la Naruto si deja incepusem sa ma plictisesc cand ma uitam la anime, deja stiam ce se va intampla, asa ca am renuntat, mai bine astept o saptamana pana apare un episod decat sa citesc manga-ul.

Si da, e adevarat ca in manga sunt mai multe detalii despre personaje, dar astea le poti afla de pe wikipedia. Romantism, sa mor daca am vazut romantism, ce e ala in Naruto nu cred ca se cheama romantism
a...ha, romantism in Naruto nu e! dar e sentimentalism..cu duiumu! preferam o relatie baiat fata, decat sentimentele lui shikamaru fata de chouji...
in manga, afli muuulte informatii, cum ar fi cum a dobandit kakashi sharinganul...sau ce tehnici folosea Yondaime[Hiraishin no justu!]. dar manga naruto mi se pare inferioara k grafica

Pages 1
AnimeFan | Anime/Manga | Serii Anime | Naruto | Topic: Vreau si io sa stiu niste chestii!!!!Atentie-SPOILER!Deci nu ma certati... « previous next »
Jump to:  

Director Web Romania - Utilis.ro - Voteaza-ne