Shiver
Genin (D-rank mission)
Chakra: 7
0.00 ryo
View Inventory
Send Money to Shiver
I'm a broken rose...I'm Rain Nana
|
|
« Reply #15 on: August 25, 2007, 01:11:52 PM » |
|
De ce imi plac anime-urile...mai din mai multe motive...
Au povesti foarte interesante, personajele la fel...care intr-un fel sau altul te fac sa te simti ca tu esti acolo... Apoi...unele subiecte din anime-uri, par a fi chiar din viata reala...si te pune in situatia sa te intrebi ce ai face daca s-ar intampla asa... Si nu in ultimul rand, anime-uri, pentru unii dintre noi, sunt un refugiu...cand suntem tristi, sau eu mai stiu, imediat ne punem pe un anime sa il urmarim...sau un OVA ceva...o muzica din animeuri, un amv...sau eu mai stiu...
|
|
|
|
smasher
raging butterfly
Fanclub Kakashi
Missing-nin
Chakra: 340
0.00 ryo
View Inventory
Send Money to smasher
loved by few hated by many respected by all
|
|
« Reply #16 on: August 26, 2007, 04:20:34 PM » |
|
fantasy , ocuparea timpului liber nebunelii de genu
|
Hardstyle is the music i cant explain Hardstyle is the music running throu my veins Hardstyle is the music i cant explain Hardstyle is the music that makes me INSANE !
|
|
|
mjunior
Shinobi (D-rank mission)
Chakra: 4
0.00 ryo
View Inventory
Send Money to mjunior
|
|
« Reply #17 on: August 26, 2007, 07:15:13 PM » |
|
Hmm...let's see...: 1.subiecte funny...fantasy...reale...un fel de a visa cu ochii deschisii 2.personaje dragutze 3.binele invinge intotdeauna...mai devreme sau mai tarziu 4.....nu mai stiu....in concluzie sunt mod placut de relaxare, placut ochiului...
|
|
|
|
arikito
Shinobi (D-rank mission)
Chakra: 2
0.00 ryo
View Inventory
Send Money to arikito
|
|
« Reply #18 on: August 27, 2007, 08:37:21 PM » |
|
imi plac animeurile pt ca ma ajuta sa visez, imi dau puterea sa desenez si ma relaxeaza . uneori ....simti ca sunt reale si te fac sa simti ca traesti momentele...!
|
|
|
|
dulce_kaname
Genin (D-rank mission)
Chakra: 3
0.00 ryo
View Inventory
Send Money to dulce_kaname
|
|
« Reply #19 on: August 27, 2007, 09:56:11 PM » |
|
poi imi plac animeurile pentru ca sunt un lucru fantastic..prin ele poti intelege ce e viatza.....te ajuta sa visezi si sa iti indeplinesti visurile...[t ajuta sa inveti sa lupti pt ele]...intr un mod mai ushor ^^ ........si totusi ..animeurile sunt niste desene...mai speciale XD
|
|
« Last Edit: August 28, 2007, 11:54:23 AM by Kyo »
|
|
|
|
|
kenshin
Shinobi (D-rank mission)
Chakra: 6
0.00 ryo
View Inventory
Send Money to kenshin
I don't know why,but he said one word,"Farewell"
|
|
« Reply #20 on: November 13, 2007, 08:27:07 PM » |
|
Mie-mi plac animeurile pentru ca sunt interesante, sunt haioase, de multe ori fantastice etc. Imi mai place stilul in care este desenat animeurile.
|
|
|
|
DeeDee
Chuunin (C-rank mission)
0.00 ryo
View Inventory
Send Money to DeeDee
sugar high- Pepsi addict - :D
|
|
« Reply #21 on: November 27, 2007, 12:44:19 PM » |
|
Pentru ca ma relaxeaza, ma facsa visez, m-au invatat sa desenez, m-au invatat ceva cuvinte in japoneza... Pentru ca, inciuda obiectiilor celor care le resping ca"desene animate", anime-urile (mai ales cele care implica teme filosofice) ne invatat mai mult decat putem invata de la "oamenii maturi" si ne impartasesc valori aplicabile azi Si...intr-adevar, sunt un refugiu atunci cand toata lumea e impotriva ta asa ca...oameni buni! Nu va mai taiati venele! Uitati-va la anime
|
|
|
|
anarazell
Become Hidden-nin
Chakra: 57
0.00 ryo
View Inventory
Send Money to anarazell
|
|
« Reply #22 on: November 27, 2007, 09:42:33 PM » |
|
hmmm....dc imi plak animeurile...ciuda a fost o chestie imi placeau f tare k personajele sunt dedenata perfect pana la ultimul detaliu dar daka le auzeam in japoneza mi se facea pielea d gaina si nu ma mai uitam pana am descoperit naruto la care mam uitat p jet(x) si p urma a aparut coleaga mea d banka kare ma innebunea si am inceput sa ma uit si sa ma uit sa iubesc japoneza sa iubesc animeu in total iar aku... aku sunt disperata dupa ele imi plak k le gasesc haz imi plak k ma faq sa visez (la kakasi si kira) imi plak k vb in japoneza imi plak mel imi plak subiectele abordate pt k au o gama larga d sentimente imi plak k ma regasesc in ele...
|
|
|
|
l3o_gaby0
Genin (D-rank mission)
0.00 ryo
View Inventory
Send Money to l3o_gaby0
|
|
« Reply #23 on: January 11, 2008, 08:53:20 PM » |
|
yo dak apuc sa vad un episod de la inceput jy ma indragostesc de un anime tre sal vad jy mai departe...knd eram mic ma uitam mult la pokemon sau mai era unul q bladere(park asa li se mai zice) dar pacat k nu aveam jy netu sa le vad in continuu...dar tot nu vam raspuns la intrebare:pt k nu gasesc altcv de lucru dekt ps jy anime,iar mai rad de glumele lor sau de starea in care se afla personajele
|
|
|
|
|