Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News : De-acum puteti urmari AMV-uri online pe siteul animefan. Vizionare placuta ! November 04, 2007, 03:56:39 PM
AnimeFan | Muzica/Filme | Muzica - Generalitati | Topic: Cui nu-i place corina si videoclipul ei "overdrive" semnati aici!
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages 1
Author
Topic: Cui nu-i place corina si videoclipul ei "overdrive" semnati aici!  (Read 51 times)
Peaceful_warrior
Fanclub Digimon
Missing-nin

Chakra: 44

mirosul de putrefactie umana e peste tot!

« on: April 08, 2007, 02:07:53 AM »

Campanie de votare impotriva videoclipului corinei!SEMNATI AICI (id-ul de pe forum) si de ce nu va place...si o sa ma asigur personal k tot ce scrieti aici va fi pus pe forumul corinei!!!

Love is and it will be for ever GONE.

Peaceful_warrior
Fanclub Digimon
Missing-nin

Chakra: 44

mirosul de putrefactie umana e peste tot!

« Reply #1 on: April 08, 2007, 02:09:27 AM »

Peaceful_warrior
nu imi place cum arata astia toti din videdoclip! k draq si machiaju si tot! iar sfarsitu pune capac! ne arata jumate din sanii ei (in desen) pe care in realitate nici nui are!!! si apoi ii vedem chilotii!!! ASTAI BATJOCURA  BLASFEMIE

Love is and it will be for ever GONE.

adicrst
.::Fondator AF::.
Legendary Sannin
Elite Jounin (S-rank mission)

Chakra: 292

Don't make me use the eye !

« Reply #2 on: April 08, 2007, 06:03:32 AM »

eu am cunoscut-o si pe corina la un bal la care era invitata si sincer, este tare de treaba..ca persoana nu este rea...
Eu personal nu incep nicio campanie impotriva ei, as incepe impotriva anei lesko...
singurul lucru care as vrea sa-l intreb pe corina este daca stie diferenta intre anime si manga

"No ca si-o dat Corina, cu firma-n cap. La Carcotasi o spus "(...) genul japan manga, care pt cine inca nu stie sunt animeuri japoneze" ...ce rost mai are sa comentez. Manga != Anime (!= diferit)
Am spus eu candva ca poate nici nu stie diferenta intre manga si anime..si, man i hate to be right all the time"

asta este singurul lucru ca nu mi-o placut la ea. Daca as putea as vrea sa fac un interviu la revista af sa-i testez putin cunostintele despre asa-zisele "japan manga ce sunt animeuri"

Pret: 10 ryo
Chakra: 10

RagnaroK
Sieghardt
Fanclub Kakashi
Sennin

Chakra: 121

Dark Avenger FTW

« Reply #3 on: April 21, 2007, 06:07:28 PM »

Eu nici nu ii stiu videoclipul..dar nu prea imi place muzica romaneasca asa ca semnez si eu.

Romanian Girls are HOOOOOOT and the boys are NOOOOOOOT

Kyo
You Must Unite What Has Been Set Asunder
A N B U
Special Jounin (S-rank mission)

Chakra: 147

Gamehamster

« Reply #4 on: June 03, 2007, 02:43:01 PM »

Kyo

1. nu imi palce corina
2. Ce spam e thread-ul asta!
3. Va place noua melodie a Corinei? [asta ar trebui sa fie thread?] ALO ADMINII !!! WTF?!

Pages 1
AnimeFan | Muzica/Filme | Muzica - Generalitati | Topic: Cui nu-i place corina si videoclipul ei "overdrive" semnati aici! « previous next »
Jump to:  

Director Web Romania - Utilis.ro - Voteaza-ne