Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News : Va rugam sa ne acordati cateva secunde si sa votati pentru situl animefan in animetop list 50. Va multumim ! November 03, 2007, 12:36:34 PM
AnimeFan | Anime/Manga | Serii Anime | Naruto | Topic: Personaju favorit din Naruto
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages 1 2 3 4
Author
Topic: Personaju favorit din Naruto  (Read 430 times)
kikio_andra_eclair
Shinobi (D-rank mission)

Chakra: 2

« Reply #45 on: July 25, 2007, 07:59:10 PM »

Personajul meu favorit din Naruto este Hinata finca e rusinoasa draguta si f puternica    o ador e puternica si fiecare episod cu ea ma face sa o plac din ce in ce mai mult   

-sinedd-
Fan club sasuke .......cel mai bun ninja se arata....Sunt cam dezorientat in world of warcraft
Advertising Staff
Missing-nin

Chakra: 204

Sunt un ninja de elita ...credeti-ma

« Reply #46 on: August 04, 2007, 09:27:46 AM »

Pai personajul meu preferat din Narito este ITachi deoarece el face parte din clanul Uchiha si este cel mai bun luptator dupa parerea mea...faptul ca si-a omorat tot clanul dovedeste asta.

Yazoo
Redeemer
Missing-nin

Chakra: 178

Wanted ~ Dead or Alive

« Reply #47 on: August 05, 2007, 12:11:23 AM »

Pai personajul meu preferat din Narito este ITachi deoarece el face parte din clanul Uchiha si este cel mai bun luptator dupa parerea mea...faptul ca si-a omorat tot clanul dovedeste asta.

Asta nu dovedeste decat, cat de instabil mental este, nimic mai mult. Itachi este probabil cel mai plictisitor si mai lipsit de feeling personaj din Naruto pana acum. Iar stilul lui de lupta, folosirea Sharingan-ului doar pentru genjutsu, reflecta intr-un fel sau altul cat de slab este in celelalte discipline. Or maybe I just hate him...
« Last Edit: August 05, 2007, 12:12:20 AM by Yazoo » Logged

~ The Great Age of Pirates ~

L
Shinobi (D-rank mission)

Chakra: 7

I am justice!

« Reply #48 on: August 26, 2007, 06:06:40 PM »

Shikamaru...imi place atitudinea lui...si cum isi alege vorbele...in rest naruto,hinata,sasuke etc...

kikio_andra_eclair
Shinobi (D-rank mission)

Chakra: 2

« Reply #49 on: August 30, 2007, 08:01:42 PM »

Mie imi place de Sasuke ( nu de mult) el este un personaj foarte complex misterios si serios cea ce mie imi place foarte mult.

Pages 1 2 3 4
AnimeFan | Anime/Manga | Serii Anime | Naruto | Topic: Personaju favorit din Naruto « previous next »
Jump to:  

Director Web Romania - Utilis.ro - Voteaza-ne