Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News : De-acum puteti urmari AMV-uri online pe siteul animefan. Vizionare placuta ! November 06, 2007, 04:33:12 PM
AnimeFan | Anime/Manga | Serii Anime | Naruto | Topic: Personaju favorit din Naruto
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages 1 2 3 4
Author
Topic: Personaju favorit din Naruto  (Read 433 times)
LaDy_D3viL
...Shut up....
Missing-nin

Chakra: 3

My life behinde a ask....

« Reply #30 on: June 18, 2007, 09:39:22 AM »

Da, sunt la inceput... Ma bucur ca iti place cum il descriu. Poate tu sau ceilalti nu au o asa parere, dar mie mi`a placut si imi va placea intotdeauna. Mie, daca mi se pune pata pe ceva, acel ceva nu mai scapa, sau eu nu mai scap( una din doua). As putea din nou sta ore intregi ca sa scriu despre el multe chestii. Pana acum l`am inteles cat de cat, dar cu siguranta, gresesc in unele privinte. Poate il cred prea... Habar n`am... Oricum mie imi place... :)

~Best friends are brothers that destiny forgot to give you~

sungoddess
just me..nobody special..it's you're business if you notice me or not..
Fanclub Kakashi
Hunter-nin (A-rank mission)

Chakra: 278

''even a devil may cry if he loses a loved one''

« Reply #31 on: June 18, 2007, 11:14:14 AM »

Hei..fiecare cu personajul lui favorit...that's cool....in plus....s-ar putea sa inteleg de ce iti place de sasuke.Este,dupa parerea mea unul dintre cele mai complexe personaje....in care se da o batalie foarte puternica.Asta am observat eu la sasuke.S-ar putea sa ma insel...dar...e si asta un motiv nu?

andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U
Elite Jounin (S-rank mission)

Chakra: 521

Nici prea personal...

« Reply #32 on: June 18, 2007, 11:16:32 AM »

cred k sasuke e facut sa dea gres...e un model negativ in naruto...in spatele mandriei si hotararii lui se ascunde slabiciunea si frica.

sasuke
I am an avenger
Fanclub Dragon Ball
ANBU (S-rank mission)

Chakra: 114

I am the powerfull

« Reply #33 on: June 18, 2007, 02:35:19 PM »

si oricat inceraca el sa ascunda el tine la sakura si la naruto chair foarte mult si de aceaa i-a salvat atuncea cu haku dr si cu itachi numai c in partea aia el era cat pe ce safie istorie

andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U

Chakra: 521

Nici prea personal...

« Reply #34 on: June 19, 2007, 10:42:18 AM »

sasuke tine la aia doi...da tine mai multa la razbunare..si de aia e dispus sa renunte la tot.

sasuke
I am an avenger
Fanclub Dragon Ball
ANBU (S-rank mission)

Chakra: 114

I am the powerfull

« Reply #35 on: June 21, 2007, 08:36:01 AM »

da a inteles asta pacat ca nu intelege ca mai importanta este prietenia i ca naruto l-ar putea juta sa se razbu epe itach dar asta este el si-a ales deja calea pe care vra sa mearga

jupy
Fanclub Digimon
Hidden-nin

Chakra: 157

- may the rock be with you -

« Reply #36 on: June 23, 2007, 02:14:53 PM »

pentru mine itachi is the best!!!

LaDy_D3viL
...Shut up....
Missing-nin

Chakra: 3

My life behinde a ask....

« Reply #37 on: June 26, 2007, 07:04:25 PM »

De ce spuneti ca este rau? I`am vazut si latura intunecata si sincer, nu mi`a placut deloc, dar asa cum Naruto se transforma in aceea vulpe, la un moment dat, asa si Sasuke are partile lui mai intunecate.. Nu este un personaj negativ, dar totusi nici pozitiv.. Ganditi`va si in realitate acum.. Cine mai gandeste`te pozitiv? Nu multa lume.... Cu totii avem partile noastre intunecate, de ce trebuie sa spuneti ca e neaparat un personaj negativ?

~Best friends are brothers that destiny forgot to give you~

Aquarius
Stop Copying Me
A N B U

Chakra: 575

When the night comes that's when i'll come for you

« Reply #38 on: June 26, 2007, 07:11:09 PM »

sasuke rulz.
in primu rand he's the bad guy
in al doilea rand are o sabie misto.
nu stiam ca exista genul ala de sabii.
de curand am vazut in alte animeuri.
dar imi place de el ca face ce vrea si
isi urmeaza scopul, orice ar fi.

Nashimo
彩子 / 彩乃
Fanclub Sasuke
Hidden-nin

Chakra: 67

雨 AmaYa 夜

« Reply #39 on: June 26, 2007, 07:22:19 PM »

mie una imi place cel mai mult Neji...mi se pare cel mai tare...

sungoddess
Fanclub Kakashi

« Reply #40 on: June 28, 2007, 08:01:23 PM »

Dap..si mie de Neji......uneori..ma bufneste rasul cand e asa serios..nu stiu de ce..dar...oriq....e tare.Serios..poate prea MULT...inteligent...are cu ce frate...

purple_angel
ANBU (S-rank mission)

Chakra: 173

Katekyo Hitman Reborn!

« Reply #41 on: June 28, 2007, 10:51:17 PM »

Shikamaru Shikamaru Shikamaru!!! love him1 e asa de amuzant si de stresat de viata
E si foarte destept!si un bun lider!

Ookami 102
New promoted Shinobi (D-rank mission)

Chakra: 1

« Reply #42 on: July 04, 2007, 09:35:53 PM »

Sa zicem ca la masculin imi place Sasuke pentru ca seamana foarte mult la caracter cu mine,chiar daca e baiat.Este foarte puternic,chiar daca nu prea mi-a placut ff mult ca s-a dus de partea lui Orochimaru,Apoi,ar mai fii Gaara care este foarte puternic ,serios,tacut si calm.Imi place mult modul in care ataca si comportamentul sau.Cred ca,chiar daca nu arata foarte mult asta,tine la fratele si sora lui(Temari si Kankuro)La feminin imi place Temari pentru ca semana cu mine destul de mult si lupta foarte bine,plus ca,si ea tine la fratii ei si este foarte dragutza.Cat despre sakura..hate she!!!!
« Last Edit: July 05, 2007, 10:37:24 AM by Ookami 102 » Logged

sungoddess
Fanclub Kakashi

« Reply #43 on: July 05, 2007, 10:22:17 AM »

OOkami...sunt de acord cu tot ce ai zis..un singur lucru am de obiectat...sasuke s-a dus de partea lui Orochimaru,nu a lui itachi.Nu putea sa se duca de partea lui itachi ptr ca sasuke vrea sa-l OMOARE pe itachi

Yazoo
Redeemer
Missing-nin

Chakra: 178

Wanted ~ Dead or Alive

« Reply #44 on: July 24, 2007, 10:02:01 PM »

Sincer, nu stiu ce vede lumea in Sasuke si Naruto. Sunt doua personaje penibile dupa parerea mea. Sasuke e un n00b-favorite. Toti cei care se uita pentru prima oara la serie zica "wow ce cool e Sasuke" si alte tampeni. Sasuke este emo in primul rand. Retras, tacut, insa ce-a ce-l descrie cel mai bine e dorinta de razbunare. Bun, inteleg, ti-a fost omorata familia, dar nu-ti dedici viata razbunarii si acapararii de putere.E un mod stupid de a trai. Iar Naruto nu ar face nici cat o ceapa degerata daca nu ar avea Kyuubi-ul in el. E prost, guraliv si netalentat in toate. Plus, mai are si gusturi proaste la haine. Frate esti ninja sau clovn de te imbraci in portocaliu? 

Personajele mele preferate sunt, Nara Shikamaru - personaj care m-a uimit inca din primele sale aparitii. Geniu dovedit, lider innascut, shinobi de prima clasa si o personalitate plictisita si sictirita sa le puna capac. Ce altceva mai vrei?  Deidara - aparut in Shippuuden, ca membru Akatsuki, cel ce l-a invins pe Gaara. O putere interesanta, bitchy attitude si o viziune unica asupra artei. Un personaj interesant, caruia chiar ii merita urmarita evolutia. Hidan - tot membru Akatsuki. Inca nu a aparut in anime, ci doar in manga. Recunoaste ca este cel mai incet atacator din organizatie, insa si el detine o putere unica, imortalitatea. Insa ce-mi place la el este atitudinea super dura a lui, folosirea regulata a obscenitatilor si a injuraturilor, si "certurile" lui cu Kazuku. Abia astept sa apara si in anime.

~ The Great Age of Pirates ~

Pages 1 2 3 4
AnimeFan | Anime/Manga | Serii Anime | Naruto | Topic: Personaju favorit din Naruto « previous next »
Jump to:  

Director Web Romania - Utilis.ro - Voteaza-ne