News: Daca vreti sa ajutati site-ul animefan, va rugam sa faceti o mica donatie...

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
April 16, 2008, 11:59:29 PM

Login with username, password and session length

Animefan - pentru toti fanii anime !
Poll
Question: Va place ce poveste o iesit ?
DA 3 (42.9%)
ASA SI ASA 3 (42.9%)
NU 1 (14.3%)
Total Voters: 7

Pages: [1] 2   Go Down
  Print  
Author Topic: Story of ''Continua propozitia''  (Read 177 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
shinigami
Fanclub Bleach
ANBU (S-rank mission)

Chakra: 94

165.00 ryo

View Inventory
Send Money to shinigami

n_n

« on: April 03, 2007, 12:50:31 AM »

Am zis ca ar fii amuzant sa postez povestea ce a iesit din frazele de la ''Continua propozitia''

Astazi ma simt super pentru ca examenul a fost sabotat desi nu am incantat de idee.m-am dus si am aflat ca nu am ce face decat sa fac o plimbare asa ca am luat bicicleta si am inceput sa dau la pedala.dar dintr-o data am cazut in freza asa ca m-am ridicat si am mers mai departe.am ajuns unde nu voiam si am dat peste un pedofil care mi-a furat mancarea. dar l-a lovit a inceput sa faca niste lucruri ciudate. am strigat la el si el a dat cu capu de pereti asa ca eu i-am palit una in mecla si o fugit. dupa toata aceasta aventura am zis: Ia sa merg eu la bunicu sa ii cer actele pe casa" asa ca am mers mai intai la notar si am facut toate actele pentru ca sa pot sa il incui in grajd si sa ii dau foc asa ca am luat o funie si l-am legat. dar cand sa plec te-ai impiedicat si ai dat cu nasu de podea.. cine vrea... sa manance ciorba :))) ca eu am mancat prea multa si m-am saturat. mai este si ciuperci dalea care ... te face sa vezi ca lumanarea aia care o aprinzi e de-fapt o dinamita asa ca... aflu ca notaru era inchis si trebuie so iau inapoi pe bicileta care avea pana asa ca eu am fost la WC sa vad.... daca mos ene nu se ascunde pe acolo si surpriza ... ca in Wc era un ochi cu .... o privire supradozata de heroina deci stau cu craci sus asa ca .... numi pasa ca mam.......inportant ca mam simtit la felk de bine ca....... ca izmenele mele din aur masiv de 50 k dp........ Care mi-au fost furate de catre... mos Ene cel mai tare din ..... parcare, care doarme sub... o pitricica mica ,mica si cu un palos cat ......  everest de mare trimite pietricica.... la plimbare cu... autobuzu nr 284 la draku in........ Baie, cu mana pe... sabia nija ca sa faca hara-kiri ca nu avea destula putere ca sa mestece o frunza Din copacul Nr al 123985 lea si sa dus la el sai cate o balada ,balada populara :
"trei iezi cu 2 corni
sare apa din copite
sa se duca la izvor
unde creste melci
cotobelci cu sus
de corn boieresc"
si apoi vazand copacu ia dat Un mar de aur pe care scria manancama si vei trai vesnic Pana te calca masina pe care o conducea Mos Cracila si ia zis :"Ala bala porto si apoi si tras pantaloni jos si ea tras...... peste cap si atunci observa ca... sa aprins un buton care scria Ca este clonat de un papitoi cu 2 ochi trist si 2 dinti mari care la scuipat intre ochi si ia zis wazzaapp !!! doc ! si Fugi afara in curte unde a facut o gaina uriasa care te-a Golit de bani si te-a lasat in sant cu o cartofa in gura si legat,dupa un timp vine Un grup de copii care au inceput sa tipe atunci cand l-au vaut in gura lupului si el Era inghitit de lup, iar in burta lupului sa intalnit cu niste melci puturasi care l-au  Condus la Pinochio, numai ca se miscau cam greu si pana ce or ajuns trecu 30 de zile si el a Inceput sa carunteasca si sai pice nasul umed si urechile si el a ramas langa copac sasi astepte sfarsitul cand ??? Zana cea verde a sosit si a zis  cai indeplineste 3 dorinte daca ii freaca picioarele cu mucegai si el a scos din buzunar un borcan plin cu mucegai si incepu sa sa bage mucegaiul de pe picioare si l-a pus in cuptor , dupa care a mancat si el O prajitura cu aroma de picioare la care incepu sa traga cainii ca si cand Lar fugari Big Foot, si se impiedica de o ciuperca uriasa care a luat spori pe pantofi si ... >>> Va urma

adicrst
.::Fondator AF::.
Legendary Sannin
Elite Jounin (S-rank mission)

Chakra: 436

45.00 ryo

View Inventory
Send Money to adicrst

Don't make me use the eye !

« Reply #1 on: April 03, 2007, 12:54:59 AM »

tare...m-ai scutit de ceva treaba

失われた路上生活...
shinigami
Fanclub Bleach
ANBU (S-rank mission)

165.00 ryo

View Inventory
Send Money to shinigami

n_n

« Reply #2 on: April 03, 2007, 12:57:55 AM »

Nu imi spune ca ai vrut si tu sa faci asta ! 

adicrst
.::Fondator AF::.
Legendary Sannin
Elite Jounin (S-rank mission)

Chakra: 436

45.00 ryo

View Inventory
Send Money to adicrst

Don't make me use the eye !

« Reply #3 on: April 03, 2007, 01:24:28 AM »

fac asta de mult pe partea eng..dar de la un moment dat au ajuns asa multe pagini incat am renuntat. Daca citesti unele "grupari", mori de ras ce or putut scoate membri AF/eng

失われた路上生活...
Sharra Naght
*NIGHT HOPE*
Hunter-nin (A-rank mission)

Chakra: 101

10.00 ryo

View Inventory
Send Money to Sharra Naght

I'm a Dark Angel.I kill you.You will be dead.

« Reply #4 on: April 03, 2007, 01:25:10 AM »

super am ras...

Brolly_AF
Akatsuki Leader !!!
Kage

Chakra: 2130

274.00 ryo

View Inventory
Send Money to Brolly_AF

♂ Распу́тин

« Reply #5 on: April 03, 2007, 09:00:52 AM »

Ii tare idea !!!

euuu
agan the blue dragon
Uploading Staff
Hidden-nin

Chakra: -23

115.00 ryo

View Inventory
Send Money to euuu

« Reply #6 on: April 03, 2007, 05:54:00 PM »

"shinigami " ai un pass bine meritat de la mine ,sunt sigur ca tia dat destula bataie de cap sa aduni heroglifele ce le-am scris pe acolo!!!!!!!

shinigami
Fanclub Bleach
ANBU (S-rank mission)

165.00 ryo

View Inventory
Send Money to shinigami

n_n

« Reply #7 on: April 03, 2007, 06:29:09 PM »

...facea acuma pui de ciuperca pe pantofi, la care i se facu pofta de de niste bacterii si alge puterzite si incepu sa se scarpine dp o zi in sorita ca o soparla care a stat prea mult in soare, dupa care vede ca are piele elasitica si ca de crocodil si el incepe sa planga si in jurul lui se forma miliarde de ciuperci mancatoare de dinti si el facu infarct si Sufletul lui era in cer unde urama a fi judecat de catre Dumnezeu si il intreba: Te-ai spalat pe dinti inainte de culcare ? La care el raspunde : -Nu,deasta am facut infarct.Dumnezeu il intreaba: Ti-ai ascultat parintii ? La care el raspunde : -Da dar au fost niste balegi. Dumnezeu il intreaba:... De-ai rugat in fiecare noapte inainte de culcare ? La care el zice... -Bineinteles ca ma rugam!!(in mintea lui: Da ma rugam sa am bere) Si Dumnezeu ii da drumul!Dupa o zii el spune:... Oare ce mio fost in cap, cum am putut sa fac asa ceva si incepu sa se deie cu capu' de toti pereti si a 987543 lovitura Si-a dat seama ca nu poate sa moara si incepu sa planga ca un tantalau iar Dumnezeu Il chema la el din nou si ii spune Ce faci Tantalaule? Si el raspunse:
     Ma doare capul si mi dor de sa ies cu baietii la o bere. poate as iesi daca nu as fi mort dar poate poti sam ma ajuti ??? La care God ii zice mai tarziu, acuma nu pot is ocupat nu vezi ca ma joc Fazan cu Adam si Eva... Dar... Dar... unde altundeva sa ma duc ... cui sa cer ajutor? totusi nu se poate sa Dute si intreabal pe Gabriel sa te ajute,Dar unde il pot gasi ?Dute in directia aia catre... padure si nu veni aici doar ca sa te plangi! el raspunde:... Da nui periculos in padure ?
    Nu desigur ca nu, doar sa ai grija de Varcolaci si de...  vampiri sa nu patesti si tu ca si Cel care a mai incercat sa sa-l caute pe Gabriel si a ramas fara..   ..  cap  Dar sunt sigur ca tu Nu vei ajunge la fel ca si calaretul fara cap, sunt sigur ca te vei descurca!Hai,gata..la drum,ce mai astepti? Pai mi... mi... mi cam frica chiar vrei sa intru acolo singur, nu poti sa rogi pe cineva sa sa te ajute?Ce atata risipa de timp...ia viatza de la mn,traieste si te inmulteste  Si hai,pleaca acum Ma daca nu am ce face, vad ca trebuie sa intru, defapt de ce ma tem doara is deja mort, ce mi se poate... intampla..poate sa raman fara vreo mana sau picior sau poate cap deci n-am de ce sa ma tem  In fine...am intrat..sper sa ... Nu dau de nimic ce mar putea... speria  Gata,am intrat..vaaai.... Cei casuta aia, hai ca intru si intreb dupa directi, n`k n`k se pare ca nui nimeni acasa, iateuite usa ii deschisa, oare de ce sunt 7 paturi intr-o casuta asa de mica ?
Stai cred ca vine cineva ia sa ma uit pe geam, !!! numi vine sa cred sunt cei 7... pitici si Alba ca Zapada  repede..sa ma ascund sau sa ii intampin? Mai bine ma ascund in baie, acolo sigur nu ma vor gasi, candcolo intra in baie... da sa se ascunda si ramane blocat  Cand.. Intra Alba ca zapada purtand numa un prosop pregatita sa faca dus, dintr-o data incepu sai sangereze nasul si sa... sa se scarpine in ochi si atunci ma vazu,trase un tipat si ridicand mainile la gura ii cazu prosopul  Atunci i-am bagat o "barabula" in gura ca sa numai tipe si A sarit pe geam afara duapa care era fugarit de Pitici  dar dupa cativa kilometri reuseste sa scape, fix atunci se intalni cu 3 P (cu 3)Pacala si ii fura toate hainele inclusiv barabula & Il lasa numa cu o cutie de carton singur la miez de noapte in padurea cu mlastini mancatoare de unghi de la picioare si pe deasupra mai era si in pielea goala   ....ce sa faca el?deodata si deodata pe drumul lui se intalni cu un urs si o vulpe care stateau de vorba despre... Bigfoot si Yeti, iar in momentul acela sosi Nessy cu un pescar care era  Pe jumatate peste si jumatate mort si el cand ii vede pe toti I se aprind doua bile de culoare galbena pe pe genunghi murdari si incepe sa tipe ca o fetita carei ia fost furata papusa cu care obisnuia sa se joace....Atunci... veni in apararea lui Hercule inpreuna cu Xena si le traznira una intre ochi dupa care Pica la pamant, si se indreptau spre eroul nostru pe care il chema Archizanky si Ii zise ca daca vine cu ei ajunge la Gabriel in siguranta, Archizanky este de acord cu conditia "Vin doar dak ma slujesti 70 de ani" iar el...... isi lua talpasita stiind ca..... nu are ce sa faca cu povestea asta si merse intr-o alta calatorie Care se numea "Calatorie spre Est"in noua calatorie il insotea dumnezeu ca drabu era in vacanta asa ca ... >>> Va urma

Sharra Naght
*NIGHT HOPE*

10.00 ryo

View Inventory

« Reply #8 on: April 03, 2007, 10:47:54 PM »

super...

Ranma
Guest
« Reply #9 on: April 04, 2007, 11:35:17 AM »

Cel mai mult ma enerveaza, ca tot apare Mos Ene Si Mos Berila
cred ca unu ii obsedat
shinigami
Fanclub Bleach
ANBU (S-rank mission)

165.00 ryo

View Inventory
Send Money to shinigami

n_n

« Reply #10 on: April 04, 2007, 12:36:23 PM »

Eu nu am fost atent sa vad cine o scris mai mult de Mos Berila si Mos Ene

Fest Guy
Ninja student (no ranked mission)

Chakra: -2

0.00 ryo

View Inventory
Send Money to Fest Guy

« Reply #11 on: April 04, 2007, 09:59:44 PM »

Coool tot ce au scris cei din aceasta grupa 
shinigami
Fanclub Bleach
ANBU (S-rank mission)

165.00 ryo

View Inventory
Send Money to shinigami

n_n

« Reply #12 on: April 04, 2007, 11:15:48 PM »

...lumea sa dus dracu dar noroc ca la mine e ok ,dar la tine se insenineaza si la mine dar nori intunecati par sa nu cedeze, noroc ca am O unbrela cu o culoare foarte vie ce mio sufla vantul din mana,si acuma va incepe sa ninga cu gaini plouate si ploua torential si cu oua stricate care miros urat si le arunc si veni un tocilar care le lua in mana si le manca apoi vomita tot realizand ca este un idiot care mananca de pe jos si apoi el fugi sasi cheme preteni pt ca si ei sa guste din porcaria aia si prieteni lui lau invatat sa nu mannce de pe jos,el astfel realizand ca este cel mai mare idiot de pe planeta Ca nu sa maturizat inca dar spera sa se maturizeze in viiitor dar Nu se stie daca va mai rezista atat de prostia lui pana atunci Nu are timp de stat la povesti asa ca isi continua drumul spre can il vede dinou pe Mos Ene cu trotineta si se izbi de stalpul de tensiune care mai pe urma lesina si zbira spre Un copil care trecea linistit daduse un tir peste el si Mos Ene zise OPS !! si apoi Fugi de la locul crimei si se sui intro caruta turbo care scria Omniasig si fugi fugi fugi fugi fugi fugi fugi fugi spre o chestia care a facut booomm si apoi Mos Ene cazand din  turbo jep avand chiul de gradu 3 + si permisul expirat, apoi se ridica si incepu sa cante hora unirii ca si cand Ar fi la inmormantarea lui va fi multi multi multi Oameni care se uita la mos Ene zise Ca va pleca la polul nord pt a-si lua un pampers si un colac de mare, pentru ca pleaca la Marea Neagra impreuna cu familia si copiii dar il ia si pe Sora lui care avea probleme cu inima si nu trebuia Sa stea prea mult in casa ci trebuia sa iasa afara la aer curat..dar mergand catre mare Sior dat seama ca iar se inatalneste cu Mos Ene care se numea Mos Berila asa ca au Oprit sa bea o... testoasa care Avea o sticla de limonada cu cuburi de gheata apoi scoase si un trabuc si o servi si pe O tava de argint cu o floare pe capul lui mos berila Dupa ce o baut, sa apucat de drum catre prietenul sau pe nume Sasuke pe care la cunoscut la scoala de arte martiale cand avea vreo 14 ani si de atunci ei doi se inteleg ff bine dar unul dintre ei este cel care Intodeauna se antreneaza ca sa devina mai puternic ca intr-o zi sal poata omora pe fratele lui tata-so care sa dus la piata sa cumpere si ia zis - Nu prea continui o poveste cum trebuie dar de data asta te iertam pt ca greseala-i omeneasca  Asa ca Isi continoara drumul catre lumea larga care Era atat de mare incat a fost nevoit sasi cumpere o masina ca sa o strabata ... >>> Va urma

Sharra Naght
*NIGHT HOPE*

10.00 ryo

View Inventory

« Reply #13 on: April 05, 2007, 08:26:00 PM »

COOL

euuu
agan the blue dragon
Uploading Staff
Hidden-nin

Chakra: -23

115.00 ryo

View Inventory
Send Money to euuu

« Reply #14 on: April 06, 2007, 01:07:46 PM »

unele faze is chiar misto ( nar fi misto ca frazele mai k-lumea sa fie scrise in urmatoarea revista animefan ?????)

Pages: [1] 2   Go Up
  Print  

Jump to: