News: Shop-ul a fost reinstalat, va rugam sa aveti grija la furtul banilor si la chakra

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
February 03, 2008, 02:20:20 AM

Login with username, password and session length

Animefan - for all anime fans !
Poll
Question: Parerea voastra despre acest manga
Excelent 3 (25%)
Foarte bun 2 (16.7%)
Bun 0 (0%)
Acceptabil 5 (41.7%)
Slab 2 (16.7%)
Total Voters: 12

Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Fruit basket  (Read 103 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
adicrst
.::Fondator AF::.
Legendary Sannin
Elite Jounin (S-rank mission)

Chakra: 337

4370.00 ryo

View Inventory
Send Money to adicrst

Don't make me use the eye !

« on: April 02, 2007, 04:29:37 PM »

Exista un manga destul de indragit de iubitorii acestui genm si anume: Fruit Basket. Recunosc, eu nu sunt un fan manga dar daca cineva are ceva opinii sau review-uri despe el, poate sa le puna aici

Story:
Frui basket este poveste unei eleve de liceu pe nume Honda Tohru.Dupa ce mama ei a murit intr-un accident de masina, ea se stabileste intr-un cort si munceste din greu sa fie printre primii, in speranta ca isi va onora mama.
Intr-o zi, da peste o casa din padure. Rezidentul, Sohma Yuki si varul sau Shigure, nu sunt chiar straini. Sohma este cel mai popular baiat din scoala la care invata Tohru!

Aceasta sansa va duce la noi prietenii, si probabil la noi romante? De ce se numeste "fruit basket" ?

Cititi manga si veti afla

Happy birthday to me
Shiver
Genin (D-rank mission)

Chakra: 7

0.00 ryo

View Inventory
Send Money to Shiver

I'm a broken rose...I'm Rain Nana

« Reply #1 on: May 05, 2007, 09:36:15 AM »

Fruits Basket este foarte interesant, am vazut si anime-ul dar am citit si manga...putin diferite dar interesante...se numeste Fruits Basket dupa numele unui joc, pe care Tohru il juca alaturi de prieteni sai cand era mica. Fiecare isi alegea cate un fruct. Unul dintre el urma sa fie capitan si alegea unul dintre fructe, si cel care era ales urma sa aleaga si el un fruct si tot asa in continuare, numai Tohru nu era aleasa si astepta, astepta cu speranta ca cineva o va alege si pe ea, dar ea nu putea fi aleasa pentru ca ea nu isi alegea un fruct, nu mai stiu ce isi alegea, am citit de mult manga si vazut animeul...

Jane
..::Angel::..
Elite Jounin (S-rank mission)

Chakra: 351

0.00 ryo

View Inventory
Send Money to Jane

There is no failure. Only feedback.

« Reply #2 on: May 06, 2007, 01:15:52 PM »

sunt destul de interesant dar la ce timp am eu acum sigur ma voi uita anyway,dragutza poveste

DreamsKeeper
d.v.i.k.
Advertising Staff
ANBU (S-rank mission)

Chakra: 216

15.00 ryo

View Inventory
Send Money to DreamsKeeper

« Reply #3 on: May 08, 2007, 12:20:26 PM »

sincer sa fie mie nu mia placut  nu are acea atractie cum a avuto DN ,Inu, Ch, EL ori nu am avut chef sa inteleg ori nu mia placut suficient

† † †Sancte Deus, defende nos in proelio; contra diaboli esto praesidium.† † †
MajinSenpai
Ashi Senpai
New promoted Chuunin (C-rank mission)

Chakra: -49

0.00 ryo

View Inventory
Send Money to MajinSenpai

« Reply #4 on: May 31, 2007, 03:06:13 PM »

ke-he-he-he...tare dom`le mangau` asta. no, cand deabia ma dezmeticeam eu in mijlocul fenomenului manga/anime am pus mana pe serie si pe manga. si le-am devorat in cateva zile. ce sa zic...nice story, personaje complexe si bine lucrate atat in manga cat si in anime. ce nu mi-a placut la anime ar fi ostu`. mi s-a parut prea girlish...seria si manga or fi ele romance, dar parca muzica aia nu avea ce cauta acolo. in fine , pt mine FB a fost a 2a manga citita, dupa cea de la db/dbz/dbgt. si pt mine sta pe acelashi loc pe postament alaturi de battle angel alita si berserk.{care sunt mangaurile mele preferate }.

One Trouth . . . One Hate
dark_leon
AS rulez!!!
Advertising Staff
Hunter-nin (A-rank mission)

Chakra: 209

105.00 ryo

View Inventory
Send Money to dark_leon

pierduta in noaptea uni vieti de poezie

« Reply #5 on: July 11, 2007, 04:39:07 PM »

am citit manga, dar nu mi se pare cine-stie-ce.... eu am votat cu slab.. se putea si mai bine...

Kurai Yoru
Baka girl
Chuunin (C-rank mission)

Chakra: 38

0.00 ryo

View Inventory
Send Money to Kurai Yoru

Personal text ? O.o

« Reply #6 on: July 21, 2007, 10:38:17 PM »

Am inceput de curand sa citesc manga Fruits Basket .. Mie mi-a placut ce am citit pana acum. Poveste simpatica, personaje ok si complexe si nu in ultimul rand foarte multe faze amuzante.. Nu stiu de ce, insa de la Fruits Basket prefer manga.. nu anime.. Desi si anime-ul pe care il termin cu greu [am vazut 5 episoade saptamana trecuta.. si apoi am stationat] e ok .. si cu efectele sonore, unele faze sunt mai interesante..

Altceva ce mai pot comenta >.> .. ca as putea sa termin ce mi-a mai ramas din manga-ul asta.. Si sa vad si anime-ul..
Mie mi s-a parut foarte bun.. [si asa votez si la poll..]

Lets play truth or dare..
Or just dare because nobody tells the truth anymore..
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: