Saptamana trecuta am vazut filmul 300. Atat de mult mi-a placut incat am ajuns sa-l vad de 5 ori in 3 zile.
Filmul 300 prezinta o fila din istoria greciei: lupta impotriva persilor
Amenintata de invadatorii persani, Grecia risca sa piarda idea pt care a luptat de secole: libertatea.
Pt a impiedica acest lucru Sparta si Atena isi aduna fortele si se duc la lupta. Atena este prezentata in rol secundar, deoarece Sparta isi asuma tot riscul pt a impiedica invadatorii.
Aflata in apropierea sarbotorilor stravechi (Karneia), spartanilor le este interzis sa lupte in aceasta perioada indiferent de motiv. Leonida, regele spartanilor, stie ca daca nu face ceva toata grecia va cadea sub "monstrul" condus de imparatul persilor. Alaturi de 300 de soldati, Leonida pleaca sa-i infrunte 1 milion de persi. Acum incepe toata actiunea. Nu am cuvinte sa descriu acest film...asa ca cel mai bine este sa il vedeti si sa va convingeti singuri.
Desi are scene inspirate din Matrix, va spun eu ca toate filmele "mari" : matrix, stapanul inelelor, titanic etc etc nu se ridica la standardul acestui film.
Urmarind 300, ramai impresionat si te pune putin pe ganduri. 300 a devenit filmul meu preferat si cred ca este cea mai buna productie de f multi ani incoace
Mie mi-a prins bine filmul asta, mai ales inainte de competitie si daca am invatat ceva este sa
nu te retragi sa sa nu te dai batut . Pt ce fac eu, imi prinde f bine chestia asta.
Ce sa mai zic...BEST FU%$ING MOVIE I EVER SEEN !
Cine nu la vazut,
uitati un trailer aici....asta-i un film pe care nu ai voie sa-l pierzi