Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News : Va rugam sa ne acordati cateva secunde si sa votati pentru situl animefan in animetop list 50. Va multumim ! December 13, 2007, 07:36:47 AM
AnimeFan | Anime/Manga | Serii Anime | Naruto | Topic: Orochimaru vs Itachi
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Poll
Question: Cine ziceti ca-i cel mai tare?
Itachi 9 (75%)
Orochimaru 3 (25%)
Total Voters: 11

Pages 1
Author
Topic: Orochimaru vs Itachi  (Read 111 times)
sasuke
I am an avenger
Fanclub Dragon Ball
Special Jounin (S-rank mission)

Chakra: 117

I am the powerfull

« on: March 27, 2007, 08:46:21 PM »

motivati-va raspunsul  dupa ce a-ti votat.(nu-i obligatoriu)

sakura
Image is not important! so don't u STARE!
A N B U
Hunter-nin (A-rank mission)

Chakra: 98

« Reply #1 on: March 27, 2007, 09:10:22 PM »

de ce am senzatia de deja-vu ... mi se pare k am mai vazut un topic de genu

well poate Orochimaru ar iesi invingator in o lupta cu Itachi, tinand cont de tehnicile pe care le-a dezvoltat, mai ales cea care ii permite sa fie "nemuritor" ... si apoi la kt e de "obsedat" de tehnici interzise si putere ... dar si Itachi e un personaj destul de puternic

"Taina existentei umane nu sta in a trai, ci a sti pentru ce traiesti." Nicolae Iorga
"yami ni madoi shi aware na kage yo... hito wo kizutsuke toshimetem tsumi ni obore shigyou no tamashii... ippen shin de miru?" - Enma Ai

Brolly_AF
the First Kage and the Akatsuki Fan Club Leader !!!
Kage

Chakra: 1678

Tobi the Akatsuki Mastermind !!!

« Reply #2 on: March 27, 2007, 10:04:35 PM »

Itachi nici nu trebuie sa stau pe ganduri, este cel mai bune si astai parerea mea !!!

Ranma
Guest
« Reply #3 on: March 27, 2007, 11:27:48 PM »

Si eu il aleg pe Itachi are avantajul in lupta datorita Sharinganu-lui

euuu
agan the blue dragon
Uploading Staff
Hidden-nin

Chakra: -4

« Reply #4 on: April 06, 2007, 12:59:35 PM »

se vede ca orocimaru nu a mai aparut in naruto de ceva vreme,toata lumea crede ca Itachi e mai tare ,sa nu uitam ca orocimaru datorita tehnici dezvoltate de el poate sa traiasca pt. for ever schinband corpurile din 3 in 3 ani, Itachi nu are destula putere si tehnici sal bata pe orocimaru cu tot cu sharinganul lui!!!!!!!!!!!!1

Brolly_AF
the First Kage and the Akatsuki Fan Club Leader !!!
Kage

Chakra: 1678

Tobi the Akatsuki Mastermind !!!

« Reply #5 on: April 06, 2007, 01:13:21 PM »

Uitate din nou la seria Naruto, exista o fraza pe care o zice Orochimaru
 Motivul pentru care o iesit din Aktsuki este datorita faptului ca nu il mai putea lua pe Itachi
 Orochimaru dorea corpul lui Itachi !!!

adicrst
.::Fondator AF::.
Legendary Sannin
Elite Jounin (S-rank mission)

Chakra: 299

Don't make me use the eye !

« Reply #6 on: April 07, 2007, 05:42:38 AM »

oo da..chiar as vrea sa vad lupta asta.
Nu stiu daca va aduceti de-aminte de episodul "Lupta la un alt nivel" in care Sarutobi s-a luptat cu Orochimaru. Atat de mult mi-a placut lupta aceea incat si acuma cred ca-i cea mai buna lupta din naruto.

Atunci am putut vedea abilitatile lui Orochimaru, si se pare ca nu degeaba ar fi putut fi al 4-lea Hokage. L-am mai vazut si cand Jiraiya si Tsunade au luptat impotriva lui..si acea a fost o batalie memorabila in Naruto.
 pe Itachi nu l-am vazut decat in lupta scurta din Konoha si din ce povestea Sasuke cand il "inflacara" pe naruto...asa ca Itachi inca ramane o mina de episoade pt autori

Sincer..cred ca Orochimaru ar castiga la limita in fata lui Itachi, pt ca stie si tehnici interzise.
Nu stiu ce a invatat Itachi de cand este in Akatsuki...nu putem neglija nici asta.

uciha sasuke
Uciha Sasuke
Tensai nin (B-rank mission)

Chakra: 8

I am the last from the falen Uciha clan

« Reply #7 on: August 04, 2007, 10:35:35 AM »

motivul este simplu dak sasuke il omoara pe orochimaru automat itachi fiind mai puternic il distruge nu?

sungoddess
just me..nobody special..it's you're business if you notice me or not..
Fanclub Kakashi
Hunter-nin (A-rank mission)

Chakra: 277

''even a devil may cry if he loses a loved one''

« Reply #8 on: August 04, 2007, 05:21:02 PM »

Itachi..ptr ca orochimaru a spus clar ca motivul plecarii din akatsuki a fost itachi...plus...se stie ca nu l-a putut invinge si inca ii este teama de el..

[/URL]

andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U

Chakra: 503

Nici prea personal...

« Reply #9 on: August 05, 2007, 08:07:47 PM »

asa cum lui kakashi ii e frica de orochi, lui orochi ii e frica de itachi...dpdv ale jutsu pe kre le folosesc, orochi a aratat mai multa putere..si stie probabil sa contraatace tsukuyomi.
itachi e maestru katon, si are multa experienta din ANBU..amandoi fug din konoha, si pe amandoi ii dispretuiesc...dar pariez pe itachi...o sa scriu si aici o fantasy battle, da mai incolo poate...

Nashimo
彩子 / 彩乃
Fanclub Sasuke
Hidden-nin

Chakra: 65

雨 AmaYa 夜

« Reply #10 on: August 15, 2007, 01:24:34 PM »

eu pariez pe Itachi,pentru ca mi se pare mult mai puternic dupa stilul de lupta(desi nu a luptat prea mult) si intr-un episod Orochimaru chiar a spus ca e mai puternic Itachi decat el.

andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U

Chakra: 503

Nici prea personal...

« Reply #11 on: August 16, 2007, 06:05:31 PM »

fost si actual akatsuki...ambii tradatori ai konoha...sarpele malefic si nevastuica prevestitoare...cei doi se infrunta in sfarsit...
itachi nu are timp sau chef de amuzament...asa k incepe in forta folosind mangekyo...nu numai k va putea evita orice atac al lui orochi, dar dak se apropie prea mult, il va devora cu tsukuyomi. orochimaru stie cum sa evite zeul lunii..dar k sa atace ii va trebui mai mult decat viteza si agilitate.
sarpele incepe atacul, futon: daitopa...vantul niveleaza zona, apropiandu-se de itachi. acesta evita atacul si se apropie de orochimaru...intr-un moment, orocji e inconjurat de trei clone ale lui itachi..fiecare il prinde strans pe acesta, iar, la o distanta considerabila, itachi decalseaza capcana: Bunshin Daibakuha!!! Explozia acopera o zona de 50 de metri in raza, lasand un mare crater. Itachi nu se lasa insa pacalit si tine garda sus. Tresare! Incearca sa evite atacul de suba pamant, dar serpii ii prind unul din picioare..."rapid k intotdeauna...dar ai presupus prea multe. ai crezut k mi-e prea teama sa atac, si k vei putea sa te feresti...".
"de fapt..." serpii de la picioarele sale izbucnesc in flacari.."am sperat sa fii o provocare.."

TO BE CONTINUED>>>>>

L
Shinobi (D-rank mission)

Chakra: 6

I am justice!

« Reply #12 on: August 26, 2007, 05:53:25 PM »

itachi nu imi prea place...actioneaza mult prea repede...orochimaru in schimb sta mai mult la vorba si dupa ataca...parca ar cauta sa gaseasca ceva prin vorbarie

kikio_andra_eclair
Shinobi (D-rank mission)

Chakra: 2

« Reply #13 on: August 30, 2007, 08:03:07 PM »

Eu votez itachi  mi se pare mai puternic decit Orichamaru si in plus imi place mai mult de el.

Pages 1
AnimeFan | Anime/Manga | Serii Anime | Naruto | Topic: Orochimaru vs Itachi « previous next »
Jump to:  

Director Web Romania - Utilis.ro - Voteaza-ne