Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News : Va rugam sa ne acordati cateva secunde si sa votati pentru situl animefan in animetop list 50. Va multumim ! November 14, 2007, 09:46:25 AM
AnimeFan | Anime/Manga | Discutii Generale Despre Animeuri | Topic: A inteles cineva Spiral?
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages 1 2
Author
Topic: A inteles cineva Spiral?  (Read 239 times)
voltaire
I see dead ppl...
Missing-nin

Chakra: 101

Is it power you seek?....

« Reply #15 on: April 02, 2007, 09:16:15 PM »

am dat un exemplu de un anime foarte greu de urmarit

To see a world in a grain of sand,
And a heaven in a wild flower,
Hold infinity in the palm of your hand,
And eternity in an hour.

purple_angel
ANBU (S-rank mission)

Chakra: 172

Katekyo Hitman Reborn!

« Reply #16 on: April 03, 2007, 03:22:32 PM »

Mersi Kurai Yoru! acuma ca mi-ai rasp la intrebari imi place si mai mult anime-ul! cred ca o sa iau manga-ul... Mersi din nou! iti dau pass  pt ajutor

Turqoise
Ninja student (no ranked mission)

Chakra: 0

I've been abandoned to my dreams...

« Reply #17 on: May 01, 2007, 11:47:21 AM »

super tare animeu e unu din my favourite da nu am inteles decat vreo 60% din el...am ramas aburita total desi m-am uita la fiecare episod cu maaareee atentie......mi s-a spus sa citesc mangaul si asta si o sa fac poate inteleg mai mult

purple_angel
ANBU (S-rank mission)

Katekyo Hitman Reborn!

« Reply #18 on: May 01, 2007, 07:32:51 PM »

Uita-te la manga! e mult mai bine explicat acolo!si eu acuma am citit jumatate din el

Shiver
Genin (D-rank mission)

Chakra: 7

I'm a broken rose...I'm Rain Nana

« Reply #19 on: May 05, 2007, 07:30:00 AM »

OOOO...se pare ca se vorbeste si despre Spiral pe aici, unul dintre anime-urile mele preferate...se pare ca nu prea sa inteles cei cu Blade Children,sau "blestematii de copii spintecatori" dupa cum spune si Kanone Hilbert in serial, sau nu prea am inteles eu...
Blade Children sunt misteriul din anime, dar si din manga. Ei sunt blestematii, de aceea se mai numesc si copii blestematii, putini oameni stiu despre ei, iar majoritatea incerc sa ii omoare, aceia fiind numiti Vanatorii, dupa cum a spus si Kurai Yoru. Si inca ceva, ei nu stiu nimic despre tatal lor...dar daca am face o mica conexiune, ar fi foarte usor sa ne dam seama ca, de fapt, tatal lor este  Yaiba Mizushiro, cel care i-a creat...

Apoi, Sayoko Shiranagatani mai este diferita fata de ceilalti Blade Children datorita faptului ca ea este dornica de viata si vrea sa traiasca...Ea nu cauta sensul vietii sale spre deosebire de ceilalti, si din cauza acestuiu fapt este mai speciala.

Eu una l-am inteles de la cap pana la coada, pot sa spun ca este unul foarte interesant...

purple_angel
ANBU (S-rank mission)

Katekyo Hitman Reborn!

« Reply #20 on: May 05, 2007, 08:41:19 PM »

Deci eu nu am inteles animeul!Acuma citesc Spiral manga1si e cu mult mai bun decat ce era la a
  • . si e si adoranil desenat...atunci cand se prosteste HioHio...cute

dark_leon
Advertising Staff
Hunter-nin (A-rank mission)

Chakra: 180

if you just want run away, I drive you anywere

« Reply #21 on: July 06, 2007, 03:18:39 PM »

eu cand am vazut Spiral m-am uitat cu un mic interes ca la orice anime.... dar nu am inteles aproape nimic...numai un singur lucru k Ayumu  Narumi era salvarea copiilor spintecatori...nimik mai mult.... a da si ca Ayumu nu se pute compara cu fretesau cate era mort....

AnimeNG Studios
NewGroundsXXXXXXXXXX
Genin (D-rank mission)

Chakra: 3

« Reply #22 on: July 16, 2007, 10:12:11 PM »

Sincer nici eu nu prea am inteles ce e cu animeu asta dar oricum ma plictisit de  moarte!

Shot at 2024-07-30

andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U
Elite Jounin (S-rank mission)

Chakra: 510

Nici prea personal...

« Reply #23 on: July 21, 2007, 08:13:46 AM »

din acest anime am inteles k un anime presupune mai mult decat bataie fara rost, sange si sex...e un mod de a gandi si de a crea o poveste kre sa te captiveze.
desi nu am vazut tot spiral, cele 10 ep kre le-am vazut mi-au placut, si dak ti-a palcut YGO, death note sau zombie loan, eu zis sa incerci si spiral.

Shyene
Ninja student (no ranked mission)

Chakra: 0

The World is mine!!!!!!

« Reply #24 on: November 11, 2007, 06:07:14 PM »

Mie mia placut logica si deductiile fenomenale a lui Narumi.
Aceasta cel mai mult m-a captivat.
Un anime destul de cool

Pages 1 2
AnimeFan | Anime/Manga | Discutii Generale Despre Animeuri | Topic: A inteles cineva Spiral? « previous next »
Jump to:  

Director Web Romania - Utilis.ro - Voteaza-ne