News: Shop-ul a fost reinstalat, va rugam sa aveti grija la furtul banilor si la chakra

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
June 05, 2008, 10:22:39 AM

Login with username, password and session length

Animefan - pentru toti fanii anime !
Descarcati ultimele animeuri aparute direct de pe animefan
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Concurs Animefan - categoria AMV  (Read 382 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U
Sennin

Chakra: 999

76.00 ryo

View Inventory
Send Money to andemon

Nici prea personal...

« on: March 20, 2008, 08:09:26 PM »

AMV: un AnimeMusicVideo creat de dvs care obligatoriu trebuie sa includa pe parcurs credite site-ului www.animefan.ro

Voturile vor fi facute cu note de la 1 - 10 pentru fiecare AMV. Notele vor fi argumentate in functie de asortarea melodiei cu actiunea videoclipului, sincronizarea dintre cele doua, calitate, efecte vizuale (amplasate in momentul optim sau nu).

Mult succes!

DeeDee:  Entry

Ice_andrei: Entry

Yuki ^ ^: Entry

Kyo: Entry

« Last Edit: March 21, 2008, 09:44:06 PM by adicrst » Logged

DreamsKeeper
d.v.i.k.
Advertising Staff
Hunter-nin (A-rank mission)

Chakra: 60

20.00 ryo

View Inventory
Send Money to DreamsKeeper

« Reply #1 on: March 21, 2008, 11:03:53 AM »

Toate AMV au fost vizionate cu BSplayer apoi cu NeroShowTime si apoi cu MediaPlayer

DeeDee: -5- nu am vazut bine faci reclama la PEPSI !! Oricum sa revenim , animeul se potriveste 100% cu muzica pacata ca e romanesca .si din cate am observat si animeul e cam vechi cred eu ceea ce nu se vede bine.

Ice_andrei: -6- Hmmmm !! melodia se potriveste cu animeul dar AM VAZUT prea multe AMV cu Naruto cea cea ce vine plitiseala . Am observat ca esti singurul care are cea mai lunga melodie. Am zavut ca rezolutia e un pic cam naspa . Am uitat sa precizez ca mia crescut sufletul la melodie mi am dat seama ce ai dorit sa faci .

Yuki : -7- m ai dezamagit melodia era OK ai combinat animeuri ceea ce era bine , dar sa terminat ca in pom . iti dadeam nota mare. plus rezolutia cam slabuta dar se merita.

Kyo: -8- cred ca sti de ce ti am dat atat. Cand imi crestea si mie sufletul si ochi se mareauuu!! PAC ! sa terminat ce draku ma am pierdut bucati din AMV  ai sal trag dinou.Oricum misto melodie pacat ca era scurta plus ca ai ales scena potrivita pt acel music.
« Last Edit: March 21, 2008, 02:13:33 PM by andemon » Logged

† † † Sancte Deus, defende nos in proelio; contra diaboli esto praesidium. † † †
DeeDee
Tensai nin (B-rank mission)

Chakra: 1031

102.00 ryo

View Inventory
Send Money to DeeDee

sugar high- Pepsi addict - :D

« Reply #2 on: March 21, 2008, 12:41:01 PM »

1. Despre reclama la pepsi...acea parte de cateva secunde de la inceput este semnatura mea ca amv-maker si sta la inceputul tuturor amv-urilor facute cu vegas de cand am inceput sa il folosesc. Vei ajunge la aceasta concluzie daca imi vei viziona si celelate amv-uri de pe youtube.
Intreaba pe oricine de pe forumul asta care m-a vazut live care este primul lucru pe care il pot spune despre DeeDee. O sa vezi ca o sa zica Pepsi.

2. Te rog sa nu desfiintezi orice amv pe care il vezi, doar pentru ca este facut pe melodie romaneasca. Ce este, am ajuns sa credem ca tot ce e romanesc e neaparat prost? Aaaa, daca nu-ti placea solistul sau melodia, mai era ceva. Hai sa nu promovam anti-patriotismul si la acest nivel, ar fi mult prea trist.

Anime-ul este mai vechi, ai dreptate. E din 1996, filmul din 1997 si calitatea nu e ca cea de azi, dar am cautat clipurile cele mai bune. Si am folosit acest anime pentru ca se potriveste 100%...as fi putut chiar lasa toate subtitrarile, si nu ar fi stricat potrivirea. 

Frate, sper ca mi-ai dat 5 pentru rezolutie si eventual efecte vizuale (sau lipsa lor).   

-------------------------------------------

Revenind, sa dau si eu note pentru ca oamenii s-au straduit. In ordinea intrarii in concurs:

Ice_Andrei: asortarea melodiei cu clipurile alese -buna, sincronizarea...ma rog, nu prea puteai sa faci beat sync sau ceva...calitate a clipurilor buna, efecte putin dar puse cu gust 8

Yuki Wow...asortare melodie-clipuri buna, sincronizare superba, calitate a clipurilor foarte buna, efecte superbe (you're da man! I mean woman); desi e beta, se anunta a fi tare, pacat ca-i prea putin si se termina brusc 9,10

Kyo: Asortare melodie-clip buna, sincronizare perfecta, calitate a clipurilor excelenta, efecte bune...cel mai mult m-a impresionat sincronizarea la tine, o lord al beat syncurilor...9

« Last Edit: March 21, 2008, 01:46:20 PM by DeeDee » Logged

Image and video hosting by TinyPic
The Force is with me!
adicrst
.::Fondator AF::.
Legendary Sannin
Elite Jounin (S-rank mission)

Chakra: 444

110.00 ryo

View Inventory
Send Money to adicrst

Don't make me use the eye !

« Reply #3 on: March 21, 2008, 10:19:11 PM »

DeeDee: 7 - tot timpul am fost de parere ca subtitrarile trebuie evitate doar in cazul in care trebuie sa transmiti ceva anume in acel moment. Imi place ca melodia aleasa se potriveste cu ce ai aratat tu aici, calitatea lasa de dorit, dar presupun ca nici animeul nu avea o calitate prea buna. Un alt lucru care nu mi-a placut este ca ai pus prea din abundenta suprapunearea de scene...referitor la reclama de la cola, eu nu am treaba, avand in vedere textul initial. Per total, un AMV cute

Ice_Andrei: 6 - aceeasi treaba cu subtitrarile pe care i-am spus-o si lui deedee, pe langa asta melodia nu se potriveste prea bine cu ce ai aratat tu acolo, doar unele versuri mergeau cat de cat. Inca un lucru este ca aparea ANIMEFAN, ce animefan ?..de unde ? care ?. Deasemnea, calitate slaba.

yuki: 9 - foarte bine succesiune de imagini din diferite animeuri cu ritmul melodiei. Chiar mi-a placut asta. Calitate foarte buna, DAR...WTF ?..se termina brusc si fara nicio noima Puteai pune si tu un fade out sau ceva, sa mai adaugi o melodie scurta ca si prezentare la ceva, dar nimic.

Kyo: 9.5 - succesiunea imaginilor se potriveste foarte bine cu ritmul melodiei. Mi-a placut foarte mult efectul de la sfarsit cu creditele. Ceea ce ma determina sa-ti dau 9.5 este ca pe melodia asta merge orice scena de lupta si in FF gasesti destule sa-ti fie mai usor sa la sincronizezi + ca si calitatea filmelor FF este net superioara fata de ceea ce au avut ceilalti concurenti, deci aici nu-ti poti atribui niciun merit.
« Last Edit: March 21, 2008, 10:20:05 PM by adicrst » Logged

l3o_gaby0
Genin (D-rank mission)

Chakra: 5

5.00 ryo

View Inventory
Send Money to l3o_gaby0

« Reply #4 on: March 22, 2008, 11:28:39 AM »

pt un incepator in amv-uri acestea sunt notele mele:
deedee:9...cel mai mult imi place cum scenele se potriveau cu melodia si cu versurile acesteia...

ice andrei:6...nuj,ai combinat cam prost scenele(mia asa mi se pare),ai pus batalia cu fuzzy eyebrows VS gaara,apoi cea cu                sasuke VS naruto,intervine gaara si continui cu naruto,nu prea am intzeles,iar meodia fiind mai lenta tzia fost mai simplu sa asezi scenele in functie de mel,de calitate nu mai tre sa mai borbesc,dar stiu ca e cam greu sa gasesti scene video de calitate(dar nu am punctat calitatea)

yuky:8...ai asezat corect scenele dar finalul(dupa cum a mai zis si alt user),nu mia prea placut-sa spart paharul si a ramas blocat,poate daca dadeai cv efecte mai spre final(efecte si de sunet dar si video)

kyo:9.50...imi place cum ai asezat scenele in functie de melodia,iar melodia fiind mai ritmata mia placut enorm

RagnaroK
Sieghardt
Fanclub Kakashi
Hunter-nin (A-rank mission)

Chakra: 73

37.00 ryo

View Inventory
Send Money to RagnaroK

Dark Avenger FTW

« Reply #5 on: March 24, 2008, 02:27:10 AM »

DeeDee - 7  -  calitatea f proasta a Imaginii, nu imi place ca e melodie romaneasca
                  - daca ai fi ales alt Anime cu sigurantza ca multi ti-ar fi dat note mult mai mari
                  - totusi melodia si imaginile se potrivesc destul de bine altfel iti dadeam o nota mai mica(prima data am gresit nota cand am pus 5 )               
 Yuki - 6 - se vede clar ca nu e terminat. Prea brusc se termina iar amv nu e cine stie ce. Mie nu prea imi place melodia pe care ai ales-o si nici cum ai sincronizat.Aici ma refer la faptul ca au fost doar cate 2-3 secunde de imagini puse cam aiurea,fara prea mare legatura intre ele
 Kyo - 9 - el isi alege f bine Animeurile care sunt din era noastra,melodii care te duc cu gandul la lupte si exact imagini cu asa ceva pune
 Ice andrei - 6 - Sa zicem ca AMV tau are 3 parti.In prima si in ultima parte nu ai facut decat sa iei imagini din anime,sa lasi neschimbat si sa pui doar muzica. Mi s-a parut ca ma uit la un episod din naruto dar in loc de vocile personajelor si sunet era o melodie,nimic altceva. Nu prea am inteles trecerea asta de la Lee vs Gaaraa la Naruto vs Sasuke. Muzica e prost aleasa si imaginile sunt cam prost sincronizate. Totusi spre deosebire de mine si multi altii te-ai straduit macar
« Last Edit: March 25, 2008, 09:16:31 PM by RagnaroK » Logged

Romanian Girls are HOOOOOOT and the boys are NOOOOOOOT
yuki

Chakra: 14

102.00 ryo

View Inventory
Send Money to yuki

~*てんし-ファン*~

« Reply #6 on: March 26, 2008, 09:21:39 PM »

Yuki - 6 - se vede clar ca nu e terminat. Prea brusc se termina iar amv nu e cine stie ce. Mie nu prea imi place melodia pe care ai ales-o si nici cum ai sincronizat.Aici ma refer la faptul ca au fost doar cate 2-3 secunde de imagini puse cam aiurea,fara prea mare legatura intre ele

Stiam si eu ca nu am terminat AMV-ul...Si nici nu aveam cand sa il termin. Acum...Nu stiu cat de bine consideri ca ai argumentat AMV-urile, dar, ca fapt divers, te anunt ca un vot nu ar trebui sa contina argumente gen "Nu imi place melodia", "Nu imi place AMV-ul". Discriminezi. CLAR. Mai multa obiectivitate in legatura cu alegerea anime-ului si AMV-ului ar fi binevenita.
Apoi, daca ne gandim bine, numai eu si cu DeeDee am jucat cinstit in concursul asta, din moment ce initial era vorba de un AMV nou, realizat in decursul perioadei de inscriere. Eh, initial...Iar cum se stie, eu sunt cunoscuta pentru felul in care incep multe si termin putine, iar crearea unui AMV imi ia mult timp. De-aia am inscris un beta in concurs >_>.
Acum sincer...Sa ti-o spuna oricine...ce s-ar fi facut lumea daca as fi pus eu un AMV mai vechi de-al meu?

Acele 2-3 secunde "puse aiurea" erau sincronizate pe beat-uri sau pe silabele cuvintelor din versuri. ESTE sincron, wtf . Sa te vad pe tine facand un AMV mai bun in 2-3 zile...really.

And lastly, rog sa nu fie luat in considerare votul lui DeeDee (caci am vazut ca au inceput sa se numere voturile). Nu de alta, dar o dezavantajeaza. Da note tuturor celorlalte AMV-uri, dar al ei pierde puncte. Ideal ar fi fost ca toti participantii sa voteze si sa acorde note celorlalti, dar din moment ce nu o sa se intample, nu am fost dispusa sa votez nici eu. Oricum concursul asta mi-a starnit cheful de comentat AMV-uri...(Thx, adica xD).
Aaaa...si multumesc celor care s-au dovedit interesati.
« Last Edit: March 26, 2008, 09:24:15 PM by yuki » Logged

DeeDee

Chakra: 1031

102.00 ryo

View Inventory
Send Money to DeeDee

sugar high- Pepsi addict - :D

« Reply #7 on: March 26, 2008, 11:59:52 PM »

Yuki - dai dovada de foarte mult fair play. Stai linistita, am participat la toate concursurile, dar nu o sa castig nici unul si se pare ca cel mai aproape sunt (voi fi pe locul 2) la fanficuri...asa ca nu m-ar deranja sa mi se puna la socoteala votul.

Off: am in plan 2 AMV-uri noi  si vine vacanta de summit  din fericire cu anime-uri mai noi si calitate mai buna a footage-ului. Ma bag si la efecte, deci va dura...

A fost un concurs placut, desi mi-ar fi placut sa comenteze si Kyo (nu a comentat nicaieri) si poate si Ice_andrei care e incepator ca si mine dar s-a straduit (si poate il inveti tu sa scoata subtitrarile cu crop, Yuki-chan  )

Multumesc si eu celor care s-au dovedit interesati 
« Last Edit: March 27, 2008, 12:02:25 AM by DeeDee » Logged

The Force is with me!
Kyo
You Must Unite What Has Been Set Asunder
A N B U

Chakra: 137

53.00 ryo

View Inventory
Send Money to Kyo

Gamehamster

« Reply #8 on: March 27, 2008, 12:46:58 PM »

nu mi'am spus parerea ca sa nu fiu acuzat de favoritisme. asta e singurul motiv pt care nu am votat la nici un concurs. si asa au fost nemultumiri din partea unora k m'am bagat in concursuri

andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U
Sennin

Chakra: 999

76.00 ryo

View Inventory
Send Money to andemon

Nici prea personal...

« Reply #9 on: March 27, 2008, 01:33:44 PM »

nu mi'am spus parerea ca sa nu fiu acuzat de favoritisme. asta e singurul motiv pt care nu am votat la nici un concurs. si asa au fost nemultumiri din partea unora k m'am bagat in concursuri

de fapt nu ti-ai spus parerea, pt k tu erai printre singurii avizati pe forum sa comenteze obiectiv un amv...si ai lasat pe cei ce aleg melodie, anime etc k criterii sa isi verse naduful pe niste clipuri kiar bune.
sincer, si fara sa fac complimente SAU sa insult, Kyo si Yuki sunt la un alt nivel fata de celalalte 2 amvs...si kiar si fata de cele de pe forum. asta pt k:
1. yuki munceste mult la un amv
2. kyo stie sa faca efecte misto, din prima incercare, pt k are experienta

dak as fi vazut cele 4 amv, as fi zis k 2 sunt din alt concurs -_-
si as vi vrut sa vad mai multi participanti, DAR avand in vedere termenul limita, ar fi fost multi participanti cu clipuri facute asa:
-o melodie buna
-un anime fain
-si scena de 1 minut taiata din episod si pusa pe melodie

kiar si mie, k sa fac un amv bun, imi trebuie cel putin 7 zile. si nu k as fi migalos, pt k nu sunt...dar kiar si detaliile tehnice rapesc timp. kyo de ex a trebuit sa re-rendereasca amv-ul sau, iar yuki numai ea stie cat a cautat scenele alea, kiar dak erau in opennguri.

kyo kiar nu merita sa castige, pt k dupa parerea mea, desi amv-ul lui e bun, e la fel de scurt, brusc si fain k al lui yuki. dak ar fi sa aleg, ar fi egalitate intre cei doi la tot ce tine de melodie, anime, sync etc...dar as da punct in plus mandrei pt k ea kiar l-a facut cat de repede si bine a putut.
cam atat am avut pe cap, dupa ce am citit vaicareala lu yuki si postul impaciuitor al lui DD si al lui kyo.
concluzia:

MAKE AMVS, NOT WAR!

hai si niste note sa nu imi stearga adi postul:

ice: 5
DD: 6
kyo 8
yuki 9
« Last Edit: March 27, 2008, 01:36:12 PM by andemon » Logged

adicrst
.::Fondator AF::.
Legendary Sannin

Chakra: 444

110.00 ryo

View Inventory
Send Money to adicrst

Don't make me use the eye !

« Reply #10 on: March 29, 2008, 12:29:28 AM »

DeeDee: 8,2
Ice_andrei: 6,16
Yuki : 8,01
Kyo: 8,83

Si castigatorul acestei editii la sectiunea AMV este Kyo cu o medie de 8.83. Felicitari tuturor participantilor.

Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: