News: Daca aveti articole pentru Revista Animefan, va rugam sa le trimiteti la [email protected]

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
June 30, 2008, 05:05:39 AM

Login with username, password and session length

Animefan - pentru toti fanii anime !
Descarcati ultimele animeuri aparute direct de pe animefan
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Concurs Animefan - categoria GFX  (Read 436 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U
Sennin

Chakra: 999

64.00 ryo

View Inventory
Send Money to andemon

Nici prea personal...

« on: March 20, 2008, 12:30:39 AM »

GFX: tema este un wallpaper (1024x768px) de prezentare a site-ului animefan. Sunt obligatorii folosirea logo-ului AF ca si a sloganului.

Voturile vor fi facute cu note de la 1 - 10 pentru fiecare Wallpaper. Notele vor fi argumentate in functie de estetica si de mesajul transmis (legat de AF).
Mult succes!

Hiryu Hina: Entry

Dreamskeeper: Entry

l30_gaby0: Entry

Ice_Andrei: Entry

DeeDee: Entry

Falcon: Entry

Ariadna: Entry

Kyo: Entry

Cr1571na: Entry

kyo's edit: vor fi notate TOATE wallpaperele, cu note de la 1 la 10. nu se va acorda aceeasi nota in 2 sau mai multe cazuri
« Last Edit: March 20, 2008, 08:09:47 PM by andemon » Logged

Kyo
You Must Unite What Has Been Set Asunder
A N B U
Elite Jounin (S-rank mission)

Chakra: 101

5.00 ryo

View Inventory
Send Money to Kyo

Gamehamster

« Reply #1 on: March 20, 2008, 02:13:29 AM »

votul care va fi de forma: votul meu se duce la, sau votez pe x pentru ca imi palce povestea nu va fi luat in considerare.

comisia de validare a voturilor este formata din stafful AF.

DreamsKeeper
d.v.i.k.
Advertising Staff
Hunter-nin (A-rank mission)

Chakra: 33

47.00 ryo

View Inventory
Send Money to DreamsKeeper

« Reply #2 on: March 20, 2008, 01:44:33 PM »

Toate wallpapere au fost testate pe desktopul meu :

Hiryu Hina: 4 - Calitate bunicica imi place dar nu pt mine, pt ca e prea colorat.

l30_gaby0: 5 - Este clar imi place nu ma dor ochii dar sant prea multe personaje, background imi place

Ice_Andrei: 3- Prea pixelat culorile sant naspa , cam te ai grabit.

DeeDee: 3 - Pt ca ai vrut sa fie un wallpaper  pt site dar nu imi place si nu se merita pus pe desktop , e prea multe culori si scrisuri multe . Grafica se vede bine .

Falcon: 8 - Se vede destul de clar foarte simplu se merita pus pe desktop dar este prea deschis background

Ariadna: 9- imi place background se merita wall ,simplu ,crafica e clara .

Kyo: 7 - FOARTE MARE rezolutia imi place , dar unde ai scris JOIN US nu mia placut .

Cr1571na: 6 - background misto , este clar ,scrisul e misto , dar prea multe scrisuri. si asezate aiurea.
« Last Edit: March 20, 2008, 08:10:40 PM by andemon » Logged

† † † Sancte Deus, defende nos in proelio; contra diaboli esto praesidium. † † †
he0ky
Fanclub Dragon Ball
Special Jounin (S-rank mission)

Chakra: 241

6.00 ryo

View Inventory
Send Money to he0ky

---

« Reply #3 on: March 20, 2008, 01:53:40 PM »

Falcon - 10 , in primul rand culoarea e placuta , nu e aglomerat si tipator de nu mai imi gasesc iconitzele pe desktop, sincer mi sa parut foarte tare l-am pus deja pe desktop , nice job

Hiryu Hina- 9,80 , chear dak e aglomerat si putzin cam tipator , dupa mie e foarte reusit , imi place cat de bine se potrivesc culorile rendarului cu cele de pe fundal

Kyo - 9,50 , iasi fi dat un 10 pt cat de bine a introdus sigla af

Ariadna - 8,50 , cum am mai zis si la flacon culoarea , faptul k nu este aglomerat ma atrage foarte mult , dar e diferentza mare intre al ei si a lui flacon

Dreamskeeper - 8,50 imi place la dream k are stilul lui, faptu k mai mereu face un fel de cruce sau pur si simplu intersecteaza doua lini , in cazul asta 2 imagini , deobicei le pune mai in dreapta ,acuma nu cred k ar fi mers alt undeva decat central , asta mia placut cel mai mult la el k si-a respectat stilul , imaginea orizontala e super tare facuta si introducerea pe vertical a pagini cu reguli din death note nice touch

Cr1571na -6,50 , movul ce mi-a placut si semnele de pe fundal in schimb nu prea ma atras cu nimica

Ice_Andrei -6,50 lasand la o parte faptul k nu prea sunt bune rendarele si k nici nu prea e editat wallpaperul , mia placut la nebunie cum la pus pe itachi pe deal ,fundaul e luat din vreun joc (cu grafica cam slaba) e asa palid , la fel de "palid" e si itachi , k tipul din death note a picat k duda si k e cam strident , macar atat el cat si itachi se holbeaza la tine

l30_gaby0 - 6 , piramida din personaje e dragutza , destul de bine construita , ce nu mi-a placut e faptul k rendarele au luminozitati foarte diferite , adica e cam evident k e pe bucati , iar fundalul dupa mine nu merge e foarte intunecat facand personajele sa iasa pra mult in evidentza

DeeDee - 5 , nu mia placut deoarece e facut pe bucati , gomee
« Last Edit: March 20, 2008, 08:11:25 PM by andemon » Logged

Ichimaru Gin, uhhh prea hot
sungoddess
ignited!!!
Fanclub Kakashi
ANBU (S-rank mission)

Chakra: 377

25.00 ryo

View Inventory
Send Money to sungoddess

never say ever

« Reply #4 on: March 20, 2008, 08:21:52 PM »

Kyo  - 10 - Calitatea este foarte buna,imi place incadrarea siglei AF dar si mesajul ''Join us'' cum este scris..imi place ca background-ul ..cum este facut

Falcon-9,60 - Imi place ca este simplu ,dar mi s-a parut cam prea micutza sigla de reprezentare AF si poate ar fi fost mai buna o alta culoare si nu verde in background...in rest super marfa 

Hiryu Hina-9-Mi-a placut foarte mult si al tau...ceva m-a atras din prima la el....culoarea aurie si mi-a placut enorm personajul si mai ales bijuteriile din aur care le are[notez ca sa nu fie neintelegere ca nu mi-au placut ca accesorii ci ca incadrare si asortare cu wall-ul]...si ele mi-au atras foarte mult atentia in legatura cu ansamblul wallului..foarte fain.

Ariadna-8-Background-ul mi-a atras atentia la wall-ul tau...

l30_gaby0-6.50-De asemenea background-ul este mijto....mi-a placut tenta de piramida am observat c-ai pus-o pe Belldandi in varf..nu de alta insa are aripi si seamana cu un inger in varful piramidei..nuj daca a fost intentionat sau nu insa mi-a atras atentia

cr1571na-5-Este draguta ideea insa nu prea mi-a placut scrisul si mi-au placut florile negre din coltul stang sus..mi-as fi dorit sa continui ideea mai mult..

deedee-4.80-Background-ul este frumos...dar seamana mai mult cu o brosura de prezentare decat un wallpaper,calitate buna...e foarte voios insa in culori si asta m-a atras

dreamskeeper-4-Ideea cu rosul,negrul si crucile albe e interesanta..insa parca nu mi-a atras atentia prin ceva special anume...

ice_andrei-3Calitatea este proasta si..nuj..Light..e viu colorat in fata si apoi griul acela rece si Itachi tot intunecat..nuj..park nu s-a potrivit

Ariadna
Classified
Tensai nin (B-rank mission)

Chakra: 11

38.00 ryo

View Inventory
Send Money to Ariadna

« Reply #5 on: March 20, 2008, 09:25:17 PM »

Hiryu Hina - 4, calitatea lasa de dorit; nu-mi plac culorile si nici felul cum le-ai combinat si da, not my type at all.

Dreamskeeper - 6, se vede clar ca n-ai muncit prea mult la el, iar chestiile cu Death Note & stuff deja au devenit fumate, imo. Totusi, calitatea este superioara, iar fontul folosit pica bine in decor.

l30_gaby0 - 5, background-ul arata bine, dar wall-urile cu prea multe personaje nu-mi incanta privirea, fie ca formeaza sau nu o piramida xD. Totodata, dupa cum a spus si he0ky, fiecare render are luminozitate proprie, ceea ce face imaginea sa para inestetica.

Ice_Andrei - 3, calitate foarte proasta, culorile mult prea sterse, iar Light e plasat total aiurea.

DeeDee - 6.50, din nou, prea mult personaje la un loc, dar trebuie sa spun sunt incadrate ok. Probabil din cauza cuvintelor care imi atrag atentia. Oricum, e o incercare de prezentare a site-ului destul de draguta.

Falcon - 9, ok, no comment, simplu, de efect ~ imi place. Am scazut un punct datorita culorii background-ului.

Kyo - stiam eu ca mi se pare cunoscut. Uite:
Eu inteleg ca ai introdus efecte & co, dar originalitatea e oarecum nula. Si in plus, refuz sa punctez pentru ca perioada de inscriere, daca-mi amintesc bine, a fost 14.03 - 18.03, iar wall-ul tau nu l-am vazut postat in topicul respectiv inainte de data limita. Nu mi se pare corect, sorry.

Cr1571na - 5.50, background mult prea simplu, no blending, iar fontul lasa de dorit.
« Last Edit: March 20, 2008, 11:19:33 PM by Ariadna » Logged

DeeDee
Tensai nin (B-rank mission)

Chakra: 1031

48.00 ryo

View Inventory
Send Money to DeeDee

sugar high- Pepsi addict - :D

« Reply #6 on: March 20, 2008, 11:13:42 PM »

Ok...am si eu ceva note de dat. Mai intai, o sa notez wallurile care, cat de cat respecta conditiile: adica sa prezinte site-ul AnimeFan, asa cum a cerut Adicrst, nu care dau bine pe desktop dar in rest nu spun nimic.

Cr1571na: a incercat sa faca o prezentare a site-ului si este si placut la ochi. In plus, a pus topicurile intr-o ordine mai buna decat mine si a folosit un background excelent. 9

Falcon: ti-ai editat postul, primul tau sig pus nu continea partea de "prezentare", totusi acesta arata bine, iti dau 8.

l30_gaby0: wall-ul arata foarte bine...nu strica ceva mai mult text. 8,50

Hiryu Hina: imi place, culorile sunt vesele si adresa site-ului e scrisa maaaaaare 8,40

DreamsKeeper: un wall de prezentare trebuie sa prezinte. Nu sa dea bine pe desktop. E bine facut, dar nu respecta in totalitate conditiile. Iti dau 6,50.

Ariadna: *inca astept sa ti se incarce wallul* Finally! E un wallpaper bun, dar ai fi putut sa pui textul pe peletina personajului, asa, pare cam gol...per total, arata bine. 7,50

Ice_Andrei: e binisor pentru un incepator, dar itachi e singurul care "intra" in poza, si asta cu greu. Calitatea backgroundului lasa de dorit. daca incercai un pic de blending...dar ma rog. 6

Edit:

Kyo, ti-as fi pus si tie nota din prima, dar stiu sigur ca ai pus wallul in concurs dupa data-limita, asa ca nu stiam sigur daca esti in concurs (avand in vedere ca adminul nu a mai dat pe aici); oricum, nu mai zis nimic, o sa vedem la final

Kyo: Imaginea agresiva a site-ului obtinuta cu efecte de blur, un personaj suparat pe viata ...plus o sigla mare-mare cum nu am prea vazut pe aici  8,70
Si multumeste si tu celor care ti-au dat 10 

« Last Edit: March 21, 2008, 03:01:16 PM by DeeDee » Logged

Image and video hosting by TinyPic
The Force is with me!
Image and video hosting by TinyPic
adicrst
One Piece Fan
Legendary Sannin
Elite Jounin (S-rank mission)

Chakra: 449

1075.00 ryo

View Inventory
Send Money to adicrst

Don't make me use the eye !

« Reply #7 on: March 21, 2008, 09:33:24 PM »

Hiryu Hina: 9 - imi place ca evidentiaza animefan-ul, ceea ce era si tema. Calitate foarte buna si culorile se imbina foarte bine. Imi place si efectul de chenar pe care l-ai adaugat.

Dreamskeeper: 7 - calitate foarte buna a imaginii, dar nu este exact la tema proprusa. Wallpaperul nu prezinta situl af, doar ii acorda niste credite. Alt lucru care ma face sa-i scad din nota este faptul ca ii prea goala si nu acopera bine spatiul. Ceea ce-mi place este ideea imaginii din centru

l30_gaby0: 6 - calitate buna a imaginii dar nu este in conformitate cu tema concursului. Personajele sunt aglomerate si pozitionate in asa fel incat iti da senzatia ca sunt doar aruncate acolo pe un fundal care nu se potriveste cu ce ai vrut sa faci.

Ice_Andrei: 4 - calitate foarte slaba a imaginii si deasemenea nu prezinta situl, doar ii acorda niste credite. Se poate observa ca renderele nu sunt lucrate si doar aruncate pe un fundal. Deasemenea si logoul af are o calitate foarte proasta. Puteai sa folosesti logo-ul original care este un render, nu butonul de pe forum.

DeeDee: 10 (cu felicitari) - este lucrarea care este 100% in conformitate cu tema concursului. Varietate de personaje si foarte bine imbinate cu un background atragator si care nu te bate la ochi. Deasemenea si pozitionarea textelor este foate bine. Felicitari!

Falcon: 8 - calitate superioara dar la prima vedere a wallpaperului nu imi spune nimic despre situl animefan.ro, plus ca nu-mi place treaba cu adresele de e-mail

Ariadna: 7 - dupa parerea mea ai vrut mai mult sa maschezi situl decat sa-l prezinti. Singurul lucru care-mi place este calitatea suerioara a imaginii.

Kyo: 6 - in conformitate cu tema propusa, calitate foarte buna, dar parerea mea este ca se mai putea adauga text, cum a facut DeeDee. Deasemenea, logoul animefan nu este prea bine imbinat cu ce ai vrut sa faci. Deasemenea wallpaperul este doar editat nu creat.

Cr1571na: 9.50 - imi place foarte mult ce ai facut, cu exceptia culorilor alese care face imaginea greu de citit si fontului, in schimb ai pozitionat foate bine textul si imaginea in spatiul alocat.
« Last Edit: March 21, 2008, 09:38:10 PM by adicrst » Logged

PANA DUPA LICENTA NU MA MAI STRESATI CU NIMIC !!!
RagnaroK
Sieghardt
Fanclub Kakashi

Chakra: 72

20.00 ryo

View Inventory
Send Money to RagnaroK

Dark Avenger FTW

« Reply #8 on: March 24, 2008, 02:40:24 AM »

Hiryu Hina - 8- e dragutz,o imagine frumoasa dar nu se potriveste deloc cu animefanul,e mult prea colorat si parca pt copii mai mici

DreamsKeeper - 6 - mi se pare prea "Dark",iar fundalul acela negru e cam aiurea pus acolo; in plus nu prea iese in evidentza "animefan"

l30_gaby0 - 7 - poate daca alegeai un fundal mai luminos iti dadeam o nota mai buna

Ice Andrei - 5 - pare doar o poza de proasta calitate,nicidecum o imagine reprezentativa pt site

DeeDee -7- cam prea incarcata imaginea si prea mult scris

Falcon -7.5din nou,nu mi se pare reprezentativ pt site

Ariadna - 8- cam prea intunecat,asta ca sa nu zic si ce am mai spus lui falcon

Kyo - 9 - poate de ii puneai pe Naruto si Sasuke iti dadeam 10 pt ca in opinia mea animeul asta reprezinta siteul

Cristina - 5- prea mult scris,personaj aiurea etc.

Romanian Girls are HOOOOOOT and the boys are NOOOOOOOT
Archangel
Legendary Sannin

Chakra: 1711

Flag:
49.00 ryo

View Inventory
Send Money to Archangel

Evilish

« Reply #9 on: March 26, 2008, 04:56:48 PM »

Hiryu Hina:         7,45
Dreamskeeper: 6,33
l30_gaby0: 6,28
Ice_Andrei: 4,35
DeeDee:  6,05
Falcon: 8,58
Ariadna: 8
Kyo: 8,36
Cr1571na: 6,64

Castigatorul concursului la proba de GFX este Falcon cu o medie de 8.58.
Multumim tuturor participantilor si va uram succes la urmatoarele editii.
« Last Edit: March 26, 2008, 06:47:36 PM by adicrst » Logged

If the musics to loud B*TCH GET THE F*CK OUT.
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: