site-ul bux este un site care promoveaza site-uri, contra-cost, iar pe tine, ca utilizator te plateste ca sa le vizitezi abonatii. 8 centi zilnic.
dupa ce v'ati facut cont, va duceti la Surf Ads - si acolo veti avea 10 site-uri, linkuri, care va vor furniza bani daca veti da click pe ele. practic, cum dai un click, ti se deschide o fereastra noua, cu un cronometru afisat sus, care sa "se asigure" ca tu vizitezi site-ul respectiv, si ai luat la cunostiinta de reclama facuta.
partea frumoasa este ca in mod normal iti da 0.10 centi/zi. DAR, daca ajungi sa iti faci 20 refferers, adik 20 de pers sa afle de la tine de acest site, si sa activeze, vei primi cate 2.64$ zilnic, dand click pe aceleasi 10 linkuri . misto nu?
rugamintea mea, este una de ajutor evident, sa va faceti cont dand click pe linkul postat mai sus, si sa treceti la refferer Aarlekk, daca nu este deja trecut. ca sa reusesc si eu sa imi fac cei 20 reffereri.
este un ajutor simbiotic , eu v'am zis de site, voi ma ajutati pe mine sa ating pragul de 20 refferals :)
aici iti faci cont:
link