News: Daca aveti articole pentru Revista Animefan, va rugam sa le trimiteti la [email protected]

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
May 18, 2008, 10:16:46 AM

Login with username, password and session length

Animefan - pentru toti fanii anime !
Descarcati ultimele animeuri aparute direct de pe animefan
Pages: [1] 2   Go Down
  Print  
Author Topic: Salvati animelele....  (Read 204 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
dark_leon
wtf mai vrei?
Advertising Staff
Hunter-nin (A-rank mission)

Chakra: 231

35.00 ryo

View Inventory
Send Money to dark_leon

pierduta in noaptea unei vieti de poezie

« on: March 06, 2008, 09:56:45 PM »

Link ce cruzi pot si uni oameni.. sau mai ales tiganii   am ramas    O.O cand am vazut clipul...
ce parere aveti?
« Last Edit: March 06, 2008, 10:10:42 PM by dark_leon » Logged

De ce-ai cântat?De ce te-am auzit?Tu te-ai duminicat cu mine vaporos nedespărţiţi în bolţi.Eu veneam de sus, tu veneai de jos.Tu veneai din vieţi,eu veneam din morţi

Străin la vorbă şi la port/Luceşti fără de viaţă/Căci eu sunt vie,tu eşti mort/Şi ochiul tău mă-ngheaţă
Kyo
You Must Unite What Has Been Set Asunder
A N B U
Elite Jounin (S-rank mission)

Chakra: 203

60.00 ryo

View Inventory
Send Money to Kyo

Gamehamster

« Reply #1 on: March 06, 2008, 10:05:09 PM »

http://www.youtube.com/watch?v=w3hrfn73I4U

parerea mea?

check the vid upstairs

(\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(")_(") signature to help him gain world dom
Brolly_AF
Akatsuki Leader !!!

Chakra: 2216

53.00 ryo

View Inventory
Send Money to Brolly_AF

世界の支配者

« Reply #2 on: March 06, 2008, 10:27:18 PM »

Gluma ii Gluma...
 Dar daca as vedea pe unul ca bate o pisica sau un caine in halul ala...
 Ias rupe toate oasele care le are... Ii sfarm fata de asfalt...
 Nu conteaza daca ii copil, sau adult... Cruzimea fata de animale este prea...
 Ma opresc aici... numa incep cu injuraturile daca nu !!!

Kyo
A N B U

60.00 ryo

View Inventory
Send Money to Kyo

Gamehamster

« Reply #3 on: March 07, 2008, 01:12:13 PM »

politia animalelor ar trebui numita politia animalelor mici si adorabile -_- . personal mi se pare o tampenie chestia cu salvati animalele.... mai ales infiintarea unei politii a animalelor... in fine...

(\__/)
Crow
Fanclub StarWars
Hidden-nin

Chakra: 132

25.00 ryo

View Inventory
Send Money to Crow

Close your eyes and see the light

« Reply #4 on: March 07, 2008, 01:29:41 PM »

nu pot spune ca politia animalelor e o idee buna sau rea, dar is deacord cu brolly aici, i-as bate cum bat ei animalele alea, sa vada cat de amuzant cand se schimba rolurile. una e sa te iei de un om, dar alta sa bati un animal care nu intelege cu ce a gresit sa pateasca asa ceva

jupy
Demon Hunter
Fanclub Digimon
ANBU (S-rank mission)

Chakra: 386

30.00 ryo

View Inventory
Send Money to jupy

may the rock be with you

« Reply #5 on: March 07, 2008, 01:31:45 PM »

da bine.... kyo tu vezi doar partea proasta!!! ATAT!!! DOAR PARTEA PROASTA!!! punete in locul pisicii batute sa te mai aud ce zici atunci... ca nu era obligatoriu sa te nasti om... puteai sa fi un caine mort !!!

pe mine erau sa ma muste vreo 2 caini care aveau stapani, dar n-aveau botnita...ba chiar mai mult: am o colega care are un vecin turbat!! TURBAT!!! avea un caine, pe care il pierduse si colagamea la gasit si i la dus... si stapananu' a inceput sal ia la suturi... alta poveste cu acelasi om: era iarna si sa asezat o pisica cu puii ei pe preshu lui; cand lea gasit lea rupt gatu si lea aruncat pe geam... cred ca vati uitat la stirii si ati vazut si pisica aia care era atuncata in sus si ii dadea pumni si suturi sau calul ala batut ! am citit ca mai demult o femeie sia bagat pisica in masina de spalat ca sa le pedepseasca pe fetele...

aaa... si politia animaleleor nu se ocupa doar de pisici si caini kyo... ca sa stii si tu: vacile, oile, caprele, magarii, caii maltratati ajung la ei daca stapanul lor nu face nimic... nai decat sa platesti amenzi si sa faci puscarie daca tiai luat animale pe care nu le poti ingrijii... si mi se pare corect ca nu miar convenii sa fiu o iapa si sa mor din cauza stapanului ptr k e batut in cap si ma bate si numi da de mancare...

"-vine ursu si ma sfasie
-nu da domne in el ca e protejat "
aloo: te doare capu' ?! cum dracu sa nu te ajute politistu' ce req e politist... aa: si ursii nu ataca fara motiv! tu l-ai provocat , tu suferi!

acum terminati cu vrajeala ca "politia animalelor ar trebui numita politia animalelor mici si adorabile"... punetiva in locul animalelor din exemplele de mai sus si apoi mai vedem !!!
« Last Edit: March 07, 2008, 01:34:15 PM by jupy » Logged

Kyo
A N B U

60.00 ryo

View Inventory
Send Money to Kyo

Gamehamster

« Reply #6 on: March 07, 2008, 08:36:34 PM »

si ce revoltata mai esti.... chillax wai, ca nu am de ce sa ma pun in locul unui animal din moment ce NU SUNT unul.

ca nu era obligatoriu sa te nasti om... puteai sa fi un caine mort !!!

ahaha, ai vrea tu , toti ati vrea asta. i'm alive, and still kickin'

DAR

una e sa te iei de un om, dar alta sa bati un animal care nu intelege cu ce a gresit sa pateasca asa ceva

aici ii dau dreptate cioarei, si sunt de acord.

(\__/)
andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U
Sennin

Chakra: 1003

43.00 ryo

View Inventory
Send Money to andemon

Nici prea personal...

« Reply #7 on: March 07, 2008, 08:57:40 PM »

kyo se distreaza prea mult k sa nu ma bag si eu...
ideea e asta:
a proteja animale: bine
a institui o politie pt asta: idiotenie
cu alte cuvinte..solutia cu politia nu e buna...insa problema ridicata e valabila.
acum tot ce trebuie sa faceti voi e sa gasiti o cale practica si eficienta de a o rezolva...sau sa continuati cu posturi inutile, pana ma satur de ras si inchid topicu.

Brolly_AF
Akatsuki Leader !!!

Chakra: 2216

53.00 ryo

View Inventory
Send Money to Brolly_AF

世界の支配者

« Reply #8 on: March 07, 2008, 11:32:33 PM »

Faza ii ca toate astea nu is pentru Politia animalelor...
 Ci pentru a impune o lege mai aspra...
 Mie nu imi comvine ca unu sa bata un animal pana ce il omoara
 Si sa scape doar cu o amenda de 200 de Lei pe care o platesc parintii
 Mai bine ii bagam direct in puscarie pe derbedei astia...

Si dupa cum spune titlul topicului Salvati animelele...
 Nu spune sa infintam Politia animalelor sau ceva de genul asta !!!

andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U
Sennin

Chakra: 1003

43.00 ryo

View Inventory
Send Money to andemon

Nici prea personal...

« Reply #9 on: March 08, 2008, 12:11:46 AM »

Mie nu imi comvine ca unu sa bata un animal pana ce il omoara
 Si sa scape doar cu o amenda de 200 de Lei pe care o platesc parintii
 Mai bine ii bagam direct in puscarie pe derbedei astia...

Si dupa cum spune titlul topicului Salvati animelele...
 Nu spune sa infintam Politia animalelor sau ceva de genul asta !!!

multi spun asta...dar lumea e plina de oameni buni la vorbe.
stiu k esti un baiat de treaba cu cele mai bune intentii...dar discutia o sa ramana fara rost dak aruncam numai idealuri.
NIMENI nu e de acord sa fie ranite animale...dar pe de alta parte, tu le mananci rudele in fiecare zi...e cam ipocrizie dak ma intrebi pe mine..nu din partea ta, ci din partea celor ce sustin cauza asta, fara o gandi pana la capat.

LaDy_D3viL
Pr!ntzesa C!up3rcutzel0r o_0
Hidden-nin

Chakra: 26

15.00 ryo

View Inventory
Send Money to LaDy_D3viL

^__^

« Reply #10 on: March 14, 2008, 11:06:20 AM »

Adevarul e ca in ziua de azi, tot mai multi oameni sunt nepasatori fata de animale. Politia animalelor... mai bine nu zic despre asta, nu e topicul in care sa vorbesc despre asta.
Mai urmaresc la tv, pe Animal Planet, emisiuni in legatura cu animalele suferinde. Well... nu mi se pare normal sa le iei asa in "suturi" si sa dai cu ele de pamant, etc...
Copiii, in general, pentru distractie, fac asa ceva. De exemplu, la mine in cartier, un baiat a gasit o pisica si a aruncat-o in sus, apoi a dat in ea cu piciorul, a zburat saraca vreo 2 m si s-a lovit intr-un zid. Sigur a sfarsit, moarta, ca doar cine mai traia dupa aia. Si nu s-a luat nicio masura.
Intr-adevar, exista animale fara stapan, care sunt "salbatice"[in sensul ca musca, zgarie, etc].. nici eu nu stiu ce e mai bine. Daca se strang toate animelele de pe strada intr-u loc special  amenajat, de unde atata mancare pe un termen lung, pentru toate. Nu se poate. Dar nici asa sa le bati, sau chestii dinastea.
Multora nu le pasa, fiindca daca mie mi-e bine, ce-mi pasa de tine, nu?
Dar sa faci asa cum au facut ei, chiar daca sunt animalele tale.Nu ai dreptul. Sunt de acord cu jupy, in unele secvente. De unde sa stie animalul, ca a gresit... ata ete...
Sunt ale tale, suporta-le

sakura
Image is not important! so don't u STARE!
A N B U

Chakra: 129

69.00 ryo

View Inventory
Send Money to sakura

« Reply #11 on: March 15, 2008, 12:08:07 AM »

in state chiar exista politia animalelor ... nah nu am nimic impotriva ... dar cam suna a idiotenie .. abia isi fac politistii treaba la noi in ce ii priveste pe oameni ... tare as vrea sa ii vad la lucru cu animalele ... sa fim seriosi ... atata vreme cat oamenii se trateaza intre ei ca niste animale ... cam greu sa existe vreo simpatie macar fatza de animale ... desi am vazut oameni care atata pampereaza animalele ... si mai ca nu dau cu pietre dupa copii ... iar oamenii astia ma seaca ...
o solutie: ore mai multe de educatie civica ... (lol ... totusi nu cred ca ar ajuta prea mult ... ma dau si eu in stamba)
si apoi o data cu o posibila politie a animalelor ... sa vedem atunci amenzi pt stapanii care nu au cainii inregistrati samd ... si care nu le dau nush ce mancare corespunzatoare ... samd ... si in rest am cam uitat ce am vrut sa spun ... dar oricum traim in tzara in care traim ... si a te ingriji de tine insutzi e cam greu aici ... si cam domina instinctele de autoconservare ... si apoi hrana pt om e scumpa da pt pisici si caini si alea alea ... sunt de acord cu infiintarea de centre ... unde sa stranga animalele fara stapani ca sa nu bantuie strazile si sa atace oamenii ... ca pana la urma protejand animalele ne protejam pe noi si controlandu-le "evolutia" avem grija si de noi si siguranta noastra (poate nu ati vazut filme in care pisici ataca k nebunele sau caini ... man ... those were scary ... but there is truth in that too ... da nah au fost unii destepti care au zis nu castrarii cainilor comunitari) dar chiar nu inteleg pe unii, prefera sa bage bani in animale dekt sa isi ajute semenii ... i'll never get people ... ok it might be that most of the people suck ... but if u want a change in the world u got to be that one ... so we should help people more (par exemple conducerea ar trebui sa aiba in vedere sa deschida oportunitati de munca pt tineri samd si asta o doar o idee ... k parca vad k imediat o dau in politici si nu imi plac) ... but well that is just a thought ...
« Last Edit: March 15, 2008, 12:10:41 AM by sakura » Logged

"Taina existentei umane nu sta in a trai, ci a sti pentru ce traiesti." Nicolae Iorga
"yami ni madoi shi aware na kage yo... hito wo kizutsuke toshimetem tsumi ni obore shigyou no tamashii... ippen shin de miru?" - Enma Ai
he0ky
Fanclub Dragon Ball
Special Jounin (S-rank mission)

Chakra: 241

56.00 ryo

View Inventory
Send Money to he0ky

---

« Reply #12 on: March 15, 2008, 02:49:06 PM »

aaaa togmai ce gasisem zilele astea un pisoi in putzu liftului a stat acolo 5 zile amaratu  (si nu reusesc sa scot vaselina aia din blanitza  )
eu sunt genu care dak vad un animal chinuit ma ia plansu , sau nu dorm noaptea dak nu l-am ajutat ,asa k am cules destule animale de pe strada  ,nu te costa nimic sa salvezi viatza unui caine sau unei pisicutze
la video nu mam uitat ,prefer sa intru pe forumurile cu animale ,acolo iti este prezentata cruzimea "oamenilor" dak esti curios sa vezi cat de departe poate ajunge ,numai k povestile au happy ending (ex: http://www.animale.ro/forum/viewtopic.php?t=17265 )

dark_leon
wtf mai vrei?
Advertising Staff

Chakra: 231

35.00 ryo

View Inventory
Send Money to dark_leon

pierduta in noaptea unei vieti de poezie

« Reply #13 on: March 15, 2008, 10:07:43 PM »

he0 si eu is ca si tine...
eu sunt genu care dak vad un animal chinuit ma ia plansu , sau nu dorm noaptea dak nu l-am ajutat ,asa k am cules destule animale de pe strada  ,nu te costa nimic sa salvezi viatza unui caine sau unei pisicutze
chiar zilele trecute un catelus vagabond a intrat in scoala.... saracu'.. era foarte dragut si dulce (mi-a mancat tot sandwichul... era fomist ) uni dintre baietii din a 11-a au inceput sa joace fotbal cu el..    fuckers.... dar pana la urma a luat cineva catelusul si l-a dus acasa... dar totusi as vrea sa stiu si eu ce gadesc oamenii care fac asa ceva cu animalele.. cred ca mai multa minte are animalul decat respecivele persoane.... si totusi de ce s-a jucat fotbal cu catelul..ca nu a gresit cu nimic sarmanul animal..

De ce-ai cântat?De ce te-am auzit?Tu te-ai duminicat cu mine vaporos nedespărţiţi în bolţi.Eu veneam de sus, tu veneai de jos.Tu veneai din vieţi,eu veneam din morţi

Străin la vorbă şi la port/Luceşti fără de viaţă/Căci eu sunt vie,tu eşti mort/Şi ochiul tău mă-ngheaţă
jebell
Ninja student (no ranked mission)

Chakra: 2

50.00 ryo

View Inventory
Send Money to jebell

« Reply #14 on: March 17, 2008, 07:59:43 PM »

tot ce faceti voi in acest topic este numai sa va plangeti ca ati gasit pisicute dragute si caletusi amarati pe strada vai de capul lor.... how sad... si ce aveti de gand sa faceti in legatura cu asta?? voi doar va exprimati parerea si nu numai in tara noastra se intampla asta... aaa, dar nu va`ti gandit si la celelalte animele: voi ce mancati de obicei prin restaorante sau la pranz?? nu`mi spuneti ca mancati numai salate si morcovi ca vegetarian nu prea cred ca e nimeni pe aici... dar voi luati apararea numai animalelelor care va plac si este absolut inutila parerea... ori faceti ceva ori nu se va intampla nimic niciodata... si apropo suntem in romania... o tara foarte inapoiata, ati fost vreodata in celelalte tari spre exemplu germania, elvetia etc?? daca ati fost sunt sigura ca nu ati prea intalnit animale pe strada care sa stea in drum tuturor oamenilor batuti in cap care se apuc sa le bata.. precum am spus noi romani suntem cat de inapoiati posibil si ce e azi in alte tari precum "politia" animalelor la noi va fi peste cel putin 2-3-4 ani...
Pages: [1] 2   Go Up
  Print  

Jump to: