News: Cu cat aveti mai multe posturi cu atat veti avea acces la mai multe sectiuni

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
February 15, 2008, 07:48:13 AM

Login with username, password and session length

Animefan - for all anime fans !
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Silver and Sable characters  (Read 27 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Crow
Missing-nin

Chakra: 43

0.00 ryo

View Inventory
Send Money to Crow

I am darkness, I am your end

« on: February 14, 2008, 06:36:03 PM »

Nume -
Varsta -
Descriere -
Clan & Alianta -

Folositi formularul de mai sus, in felul urmator:

Nume - Sardan Karj
Varsta - 175
Descriere - Inalt, solzi negri, ochi rosi. Are o fire tacuta si prefera sa observe din umbre inainte de a actiona. Este unul dintre primi din clanul sau care s-a intors impotriva ordinului si i s-a alaturat lui Sil. Ferocitatea lui in lupta si puterile lui de jumatate dragon l-au ajutata sa avanseze in rang si sa devina unul dintre putinii 'oameni' de incredere ai liderului lor.
Clan & Alianta - Rukai, Fist of Hra'dish

Personajul meu apropor, si stiu ca am scris povesta initiala in engleza, dar limba in rp va fi, evident, romana.

« Last Edit: February 14, 2008, 08:23:34 PM by Crow » Logged

andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U
Sennin

Chakra: 816

85.00 ryo

View Inventory
Send Money to andemon

Nici prea personal...

« Reply #1 on: February 14, 2008, 06:58:05 PM »

Nume - Zane Hall
Varsta - 21
Descriere - Istoric:
Uneori scopul nobil al magiei se pierde in timp. Astfel se nasc clanuri kre o folosesc in interes mai putin altruist. Nascut intr-un clan de oameni magi manipulatori de gheata, Zane putea de mic sa isi canalizeze energia interna, dand dovada de talent. De aceea, a fost de multe ori folosit k spion si asasin...mai ales impotriva demidrakes-ilor, acestia fiind vulnerabili la gheata. La 18 ani, satul de ordine, el a incercat sa isi paraseasca clanul. A trebuit sa lupte pentru a scapa, iar acum a taiat orice legaturi cu trecutul. Sabia sa, Hyoutou, a fost special faurita pentru a raspunde la energia sa glaciala. De asemenea, el dispune de mici vraji elementare de gheata.
Clan & Alianta - evident om.... Zane inca nu a ales o alianta, dar este in cautarea unui scop...asa k nu va trece mult
« Last Edit: February 14, 2008, 07:09:06 PM by andemon » Logged

sungoddess
humyum
Fanclub Kakashi
Hunter-nin (A-rank mission)

Chakra: 337

25.00 ryo

View Inventory
Send Money to sungoddess

devils may cry....woot woot nero-kun

« Reply #2 on: February 14, 2008, 09:01:29 PM »

Nume-  Kayla Sumari

Varsta- 19

Descriere- Candva de sange regal,printesa Kayla a fugit de pe meleagurile natale  ingropand adanc legaturile.Acum membra a order of the Silver Gauntlet,ea viseaza sa devina intr-o zi knight .Desi om,este inzestrata cu un mare talent in manuirea armelor ,si poate transforma orice intr-o arma periculoasa,desi este in general o fire pasnica,prefera sa nu foloseasca forta,considerand ca mintea invinge asupra materiei.

Clan& Alianta- Om,order of the Silver Gauntlet

always...
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: