News: Shop-ul a fost reinstalat, va rugam sa aveti grija la furtul banilor si la chakra

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
February 11, 2008, 04:03:29 PM

Login with username, password and session length

Animefan - for all anime fans !
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Alien VS Predator 2 (AVSP R)  (Read 20 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
adicrst
.::Fondator AF::.
Legendary Sannin
Elite Jounin (S-rank mission)

Chakra: 415

468.00 ryo

View Inventory
Send Money to adicrst

Don't make me use the eye !

« on: January 28, 2008, 10:40:35 PM »

Am vazut avsp r si vreau sa spun ca-i tare de tot. Cel mai k-lumea mi s-a parut predatorul care am crezut de vreo 3 ori ca-i bucatele si "a gonner" dar reiesea dintre daramaturi. Despre efecte nu pot sa spun prea multe ca nu am vazut varianta DVD (u got the point right ?) asa ca ma chinuiam sa inteleg ce se petrece in imagine..oricum, merita vazut filmul

Brolly_AF
1st Kage / Akatsuki Leader !!!
Kage

Chakra: 1750

120.00 ryo

View Inventory
Send Money to Brolly_AF

☼ Tobi ☼

« Reply #1 on: January 28, 2008, 11:10:32 PM »

Un singur lucru nu am inteles... De ce o mers doar un singur Predator pe pamant in loc sa mearga mai multi...
 Si am un sentiment ca o sa fie o continuare dupa asta !!!

he0ky
Kenkyuu break
Fanclub Dragon Ball
ANBU (S-rank mission)

Chakra: 186

111.00 ryo

View Inventory
Send Money to he0ky

Jabberwock

« Reply #2 on: January 29, 2008, 12:44:02 AM »

auzisem de la un prieten k nu te apuca sa il vezi dak nu lai vazut pe primul si asa si este , eu am vazut 1 si 2 unul dupa altu si a fost super tare , 4 ore jumate sau cat revin ambele filme la un loc (well am cedat nervos k fix cand mai aveam 15 min a trebuit sa plec acasa k deja era aproape 11 seara si nu mai prindeam tranvaiu sa ajung acasa, si dupa ce k am lasat neterminat filmu, intarzie 30 de min tranvaiu , adika wtf luni de zile nu intarzie , si fix in seara in care hai k nu mai am 15 min la dispozitie intarzie tranvaiu si defapt hai k aveam 30 de min , sincer cedasem nervos in seara aia ---___---)

legat de faza k e dvd sau nu , sincer conteaza foarte mult , adika in tot filmul e noapte, bezna !!!!, in 1 au mai fost aia cu zapada, piramida , dar in 2, nimic , padure , canal , sa fie treaba treaba sau omorat aia pe la generatorul orasului k poate era prea multa lumina , si mai e faza k alien asta era corcit un pic si cu predator si cand se bateau aia doi pe terasa ma nu stiam care e cine , stresanta rau faza k era prea mult intuneric

ma mirat chestia k la sf , nu mai aparuse cum apar deobicei in filmele asta un ou nustiu pe unde care supravietuise , cum era in unu ,la sf til arata pe ala pe nava intins si k ii iese un alien din burta , dar in 2 nu a fost nici o faza , sa intzeleg k nu va exista 3 
« Last Edit: January 29, 2008, 12:47:39 AM by he0ky » Logged

adanc in sufletul tau e un fan yaoi , hai recunoste your checking out kakashi
adicrst
.::Fondator AF::.
Legendary Sannin
Elite Jounin (S-rank mission)

Chakra: 415

468.00 ryo

View Inventory
Send Money to adicrst

Don't make me use the eye !

« Reply #3 on: January 29, 2008, 12:49:18 AM »

@ brolly: pai faza este ca razboinicii se respecta intre ei si primul cu informatia are onoarea de a vana. In primul erau mai multi pt ca era sezonul de vanatoare, care era la nush cate sute de ani. Cel putin asta-i explicatia daca ne gandim la continutul filmului. Daca erau mai multi atunci isi pierdea din farmec si nu mai avea aceeasi atracie filmul

@ he0ky: si eu tot asa cred
« Last Edit: January 29, 2008, 12:49:35 AM by adicrst » Logged

Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: