he0ky
Kenkyuu break
Fanclub Dragon Ball
ANBU (S-rank mission)
Chakra: 186
111.00 ryo
View Inventory
Send Money to he0ky
Jabberwock
|
|
« Reply #2 on: January 29, 2008, 12:44:02 AM » |
|
auzisem de la un prieten k nu te apuca sa il vezi dak nu lai vazut pe primul si asa si este , eu am vazut 1 si 2 unul dupa altu si a fost super tare , 4 ore jumate sau cat revin ambele filme la un loc (well am cedat nervos k fix cand mai aveam 15 min a trebuit sa plec acasa k deja era aproape 11 seara si nu mai prindeam tranvaiu sa ajung acasa, si dupa ce k am lasat neterminat filmu, intarzie 30 de min tranvaiu , adika wtf luni de zile nu intarzie , si fix in seara in care hai k nu mai am 15 min la dispozitie intarzie tranvaiu si defapt hai k aveam 30 de min , sincer cedasem nervos in seara aia ---___---)
legat de faza k e dvd sau nu , sincer conteaza foarte mult , adika in tot filmul e noapte, bezna !!!!, in 1 au mai fost aia cu zapada, piramida , dar in 2, nimic , padure , canal , sa fie treaba treaba sau omorat aia pe la generatorul orasului k poate era prea multa lumina , si mai e faza k alien asta era corcit un pic si cu predator si cand se bateau aia doi pe terasa ma nu stiam care e cine , stresanta rau faza k era prea mult intuneric
ma mirat chestia k la sf , nu mai aparuse cum apar deobicei in filmele asta un ou nustiu pe unde care supravietuise , cum era in unu ,la sf til arata pe ala pe nava intins si k ii iese un alien din burta , dar in 2 nu a fost nici o faza , sa intzeleg k nu va exista 3
|