News: Daca aveti -20 chakra riscati sa luati ban, va rugam sa fiti atenti si daca sunteti in aceasta situatie sa cumparati din AF SHOP item-uri specifice !

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
March 31, 2008, 02:05:18 AM

Login with username, password and session length

Animefan - pentru toti fanii anime !
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Gears of War  (Read 52 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
RagnaroK
Sieghardt
Fanclub Kakashi
Sennin

Chakra: 72

170.00 ryo

View Inventory
Send Money to RagnaroK

Dark Avenger FTW

« on: January 28, 2008, 10:24:47 PM »

Are grafica foarte misto,o poveste cat de cat interesanta dar un gameplay exceptional. Sunt doar la inceput dar imi place foarte mult.

Romanian Girls are HOOOOOOT and the boys are NOOOOOOOT
Yazoo
Do I look like I care?
Hidden-nin

Chakra: 307

235.00 ryo

View Inventory
Send Money to Yazoo

~ [Singrave Legacy] ~

« Reply #1 on: January 29, 2008, 06:04:36 PM »

Am asteptat mult salivand dupa jocul asta. Chiar aveam de gand sa-mi iau un XBox360 pentru a-l juca.
Nu a fost nevoie, a apaut si pentru PC, jucat, terminat, extaz total. Pacat ca jocul e foarte scurt. Insa pot spune ca au fost unele din cele ma frumoase jocuri pe care le-am jucat vreodata. Atat tehnic, cat si ca feeling si poveste. Un joc care te captiveaza intru-totul, nu te lasa pana nu-l termini. O actiune ce te tine mereu in priza; cu putine elemente horror care nu stica niciodata. Un gameplay ce probabil nu mi s-ar fi parut atat de bun pe controleru de Xbox. Pacat ca bossi erau cam varza, insa intereseant realizati; mai ales Berserker-ii. Are unele bug-uri minuscule, probabil din cauza portatii pe PC insa nimic prea grav.
Recomand jocul asta tuturor carora le duce sistemu. Joc de 10/10 .
Mi-a placut mult cum s-a teriminat, si cum lasa de inteles ca apare si continuarea...abia astept.

P.S. Merita mult-MULT mai mult decat Lost Planet.

~ bored ~
RagnaroK
Sieghardt
Fanclub Kakashi
Sennin

Chakra: 72

170.00 ryo

View Inventory
Send Money to RagnaroK

Dark Avenger FTW

« Reply #2 on: February 01, 2008, 07:31:16 PM »

Nu prea m-am speriat dar Bersekerii imi dadeau mari emotii,mai ales cand l-am intalnit pe primul,am murit de frica :)))).
 Ma enerveaza bugul acela cand ar trebui sa fim toti 4,dar ai mei raman in urma si sunt nevoit sa omor eu tot ce misca iar apoi cand misiunea e gata,Hopa!, se teleporteaza langa mine camarazii.
« Last Edit: February 02, 2008, 07:01:29 PM by RagnaroK » Logged

Romanian Girls are HOOOOOOT and the boys are NOOOOOOOT
Yazoo
Do I look like I care?
Hidden-nin

Chakra: 307

235.00 ryo

View Inventory
Send Money to Yazoo

~ [Singrave Legacy] ~

« Reply #3 on: February 02, 2008, 12:53:07 PM »

Nu prea m-a msperiat

Zi-mi mie ca prima oara cand ai jucat misiunea aceea noaptea pe ploaie la fabrica aia, nu ti s-a parut scary. Din pacate efectul tie doar prima data, pentru ca a doua oara sti deja ce se va intampla. Oricum, atmosfera e unul din lucrurile ce fac jocul asta atat de fain. Sau unele din primele momente pe intuneric cu the cryill.
Berserkerii intr-adevar iti dadau palpitatii cand apareau, insa luptele cu ei erau prea tari.
Cat despre bug-ul cu camarazii...heh, who needs them anyway?! 

~ bored ~
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: