Yazoo
Do I look like I care?
Hidden-nin
Chakra: 307
235.00 ryo
View Inventory
Send Money to Yazoo
~ [Singrave Legacy] ~
|
|
« Reply #1 on: January 31, 2008, 10:35:11 PM » |
|
Jucat. Terminat acum o ora. Inca din prima misiunea [aia cu vaporul, nu cea de training] mi-a cazut falca la atmosfera jocului. Cat de tare a putut fi totul realizat, parca simteai apa rece, fiecare glont, fiecare bubuitura. Misiunea preferata: ce-a stealth ce se intampla cu 15 ani inainte de actiunea jocului. Pur si simplu genial ilustrata. Pacat de campania extrem de scurta. Nu am ce sa comentez. Hat off to Infinity Ward pentru crearea unui joc atat de intens, atat de bine gandit, cu un feeling de milioane, o actiune ce te tine lipit de monitor [pana il termini sau pici de somn...ce am patit si io altfel il terminam in ziua in care m-am apucat, adica ieri], o grafica extremn de buna [animatii fluide si realiste, medii inconjuratoare foarte realiste, ce mai totul e perfect], voice acting si sunete overall bune. A da, tre sa mentionez aici *spoiler* sfarsitul misiunii cu nucleara in oras m-a facut din nou sa stau cu falca cazuta o vreme salivand la fiecare pixel ce juca pe ecran *spoiler* Inca nu am avut cand sa-l joc in multiplayer, o sa astept urmatorul LAN dupa sesiune sa vad ce poate, insa din cate vad se anunta numa lucruri bune. Deci, in concluzie, daca campania sp e chiar asa de scurta, cam asta ar fi singurul lucru de reprosat jocului...dar cum good things come in small packeges we leave it like that. Intr-adevar un joc ce merita toate laudele. 9.8/10
|