Brolly_AF
Akatsuki Leader !!!
Kage
Chakra: 2130
274.00 ryo
View Inventory
Send Money to Brolly_AF
♂ Распу́тин
|
|
« on: January 23, 2008, 01:36:01 PM » |
|
Deci... venind prospat ingrozit de la dentist... Anesteziat pe o parte... Am chef sa vorbesc de dentisti... 1. Mie nu mi frica de dentisti... Chiar si dupa ce ma torturat 2 ore si nu o realizat nimic... La naiba ca ma reprogramat pe Marti sa imi scoata Nervul la o masea Voi ce parere aveti de dentisti ???
Ps. Am o poza cu dentista... Daca nu vreti sa aveti cosmaruri nu va uitati la ea !!! http://i41.photobucket.com/albums/e286/Brolly_AF/Dany/02.jpg
|
|
|
|
andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U
Sennin
Chakra: 852
255.00 ryo
View Inventory
Send Money to andemon
Nici prea personal...
|
|
« Reply #1 on: January 23, 2008, 01:56:34 PM » |
|
nu mi-e frica de dentist in sine, cat mi-e de durere! am avut aparat dentar acum 10 ani...si crede-ma k nu e deloc placut sa iti lipeasca proteza aia de ceru gurii cu solutia kre ar arde si ghearele lu wolverine! plus de asta nici nu puteam sa mananc klumea k rahatu ala imi strangea dintii k naibii si ma dureau si knd respiram. nu am mai fost la dentist de atunci...si nici nu cred k mai ma duc.
|
|
|
|
sungoddess
humyum
Fanclub Kakashi
ANBU (S-rank mission)
Chakra: 373
140.00 ryo
View Inventory
Send Money to sungoddess
devils may cry....woot woot nero-kun
|
|
« Reply #2 on: January 23, 2008, 03:14:53 PM » |
|
Mi-e frica de dentist.....ma deranjeaza mirosul de dentist...zgomotul facut de aparatul ala...TAAHHHHZZZZZZ.... si mai ales de durere....yep..i am scared..
|
always...
|
|
|
sakura
Image is not important! so don't u STARE!
A N B U
Hunter-nin (A-rank mission)
Chakra: 129
135.00 ryo
View Inventory
Send Money to sakura
|
|
« Reply #3 on: January 23, 2008, 03:29:45 PM » |
|
Mi-e frica de dentist.....ma deranjeaza mirosul de dentist...zgomotul facut de aparatul ala...TAAHHHHZZZZZZ.... si mai ales de durere....yep..i am scared..
same here ... nu suport zgomotele facute de aparatele alea ... da e unul de le intrece pe toate ... si knd lucreaza cu el zici, k se cutremura tot capul (cel putin la mine) ... dar cel mai nasol lucru legat de dentisti sunt ca multi nu isi fac treaba bine si nici nu le pasa numa sa le iasa banii pana sa termin liceul am fost la o dentista mi-a plombat vreo 4 masele cu plombe definitive cik, 3 dintre ele s-au spart, si dupa ce s-a spart prima "trebuie sa o scoatem" ... "mai bine o salvam" ... "mi-ai adus adeverintza de la scoala?" (in fiecare luna tre sa duci adeverintza ori wtf?!?) ... "o salvam" ... "o scoatem" ... "trebuie sa te duci sa faci film" ... "o ... o putem salva" ... "e prea rau nu o putem salva" ... "acuma ai 18 ani trebuie sa platesti" ..."cat?" ... "mult" ... "cat?" (thinkin' "kt de mult poate costa o extractie nenorocita?") ... anyways pana la urma imi scoate maseaua dar ii spun inainte de asta k am probleme cu maxilarul (adik imi sare ... stiu k pare ciudat ... da nah) si sa aiba grija ... asa grija a avut k am tampit de durere credeam k nu o sa mai pot mesteca veci mancarea ... da nah ... anul trecut am gasit un detist ... nimic nu simti (bine face anestezie ... si nu oricum ... mai intai spray si pe urma injectie ... nu k dentista de mai dinainte ... care ma chinuia cu acele ei ... si nu imi facea anestezie dekt daca trebuia sa scoata ceva) ... da nah bine dentistul asta era scump de m-au usturat buzunarele ... da macar a facut treaba f buna si mi-a "salvat" si niste masele care fosta dentista zicea "imposibil" ... si mi-a schimbat si plombele cu altele mai bune ... aveam niste plombe inaite de ziceai k am metal bagat in masele ... acuma nici nu se vede care masea are plomba si care nu ^^ ... mai am o measea de terminat ... and i'm done ^^
|
"Taina existentei umane nu sta in a trai, ci a sti pentru ce traiesti." Nicolae Iorga "yami ni madoi shi aware na kage yo... hito wo kizutsuke toshimetem tsumi ni obore shigyou no tamashii... ippen shin de miru?" - Enma Ai
|
|
|
Cr1571n4
Punk's not dead!
Fanclub Yaoi
Hidden-nin
Chakra: 41
55.00 ryo
View Inventory
Send Money to Cr1571n4
|
|
« Reply #4 on: January 23, 2008, 03:32:10 PM » |
|
Cand eram mica mergeam la dentist o data la 2 zile shi eram ingrozita de aparatu' ala zgomotos shi plangeam de fiecare data, ceea ce a adus la traumatismul meu cand vad persoanele cu halat alb shi cu chestia aia care zbarnaie in mana shi simt mirosul ala specific de dentist...Chiar daca n-am mai fost de vreo 8 ani tot am ramas cu nishte sechele...
|
|
« Last Edit: January 23, 2008, 03:32:53 PM by Cr1571n4 »
|
|
|
|
|
sasuke
I am an avenger
Fanclub Dragon Ball
Special Jounin (S-rank mission)
Chakra: 72
20.00 ryo
View Inventory
Send Money to sasuke
I am the powerfull
|
|
« Reply #5 on: January 23, 2008, 09:57:14 PM » |
|
nu ca vreau sa ma laud da nu mii frica nici de dentist nici de durerem nici nmaar de injectiile pe care ti le da uneori
|
|
|
|
L
I like pie
Chuunin (C-rank mission)
Chakra: 8
15.00 ryo
View Inventory
Send Money to L
Natural Form
|
|
« Reply #6 on: January 23, 2008, 10:08:22 PM » |
|
imi scot singur dintzii/masele...de cariat nu mi se cariaza ca ma spal pe dintzi des ...odata si odata tot voi calca....dar nu pare a fi cine stie ce..oricum..anestezia..nu mai simptzi nimic...aparatele....is numai aparate..doare putin asta e...
|
|
|
|
voltaire
I see dead ppl...
Chakra: 141
50.00 ryo
View Inventory
Send Money to voltaire
Ma indoiesc de Univers :\
|
|
« Reply #7 on: January 23, 2008, 11:43:02 PM » |
|
dentistul....cel mai bun prieten al meu *bloody bastard*
|
|
|
|
he0ky
mama sforaie
Fanclub Dragon Ball
Chakra: 227
119.00 ryo
View Inventory
Send Money to he0ky
Jabberwock
|
|
« Reply #8 on: January 23, 2008, 11:45:43 PM » |
|
acum cativa ani cand au inceput prob cu dinti , am fost la stat unde e free , si cum acolo aia nu au chef de viatza te lucreaza putin iti pune pansamentu de cheama data viitoare il scoate pansamentu mai dau un pic cu freza baga la loc pansamentu si tot asa , ajunsesem sa merg saptamanal la dentist timp de cateva luni , nu imi este frica de el k mam obisnuit cu el , recent mi sa rupt o parte din masea , azi a mai crapat din ea , asa k zilele astea voi vizita iar dentistul
sfat , chear dak e free sa mergi la ceva de stat cat inca esti elev sau sub 19 ani , sincer nu o fa ,aia nu te lucreaza bine , cazul meu ma frecat atat cu freza incat mi sa spart maseaua k avea pereti prea suptiri de la cat a luat cu freza asa am ajuns sa am o corana ( care si aia e sparta k era lucrata prost ,numai k pe aia ai dat si bani cam unu jumate ,aaaa si dak stau sa ma gandesc ma duc acuma la dentis din aceias cauza incepe sa mi se sparga pereti k prea a luat cu freza) sau un alt caz in care nu mia curatzat bine ,mi-a plombat si dupaia cand mam dus dupa un an aceias doctora care ma rezolvat ,zice " aoleu da cine tia lucrat aici si-a batut joc de u , tia curatzat prost si plomband ti sa agravat" si ea imi pusese plomba
|
|
|
|
Archangel
Legendary Sannin
Chakra: 1652
OfflineFlag:
200.00 ryo
View Inventory
Send Money to Archangel
Evilish
|
|
« Reply #9 on: January 24, 2008, 11:37:17 AM » |
|
mie chiar imi place sa merg la dentolog dar noh, nu-mi pot permite financiar sa merg in fiecare luna.
|
|
|
|
sungoddess
humyum
Fanclub Kakashi
ANBU (S-rank mission)
Chakra: 373
140.00 ryo
View Inventory
Send Money to sungoddess
devils may cry....woot woot nero-kun
|
|
« Reply #10 on: January 24, 2008, 07:19:12 PM » |
|
mie chiar imi place sa merg la dentolog Fac pariu ca e o gagica tanara..ca altfel nuj cum ti-ar placea acea....durere..*ooooo the pain..the pain..ytaai!!!!!!!!!
|
always...
|
|
|
he0ky
mama sforaie
Fanclub Dragon Ball
119.00 ryo
View Inventory
Send Money to he0ky
Jabberwock
|
|
« Reply #11 on: January 24, 2008, 07:21:44 PM » |
|
sincer mi se pare aiurea , mai degraba masi duce la dentist , ok iti umbla acolo te doare , dar te doare o data de 2 ori pana te rezolva , vrei sa stai fara dentist , k bu hu tie frica de el , stai , dar sincer te va durea si va ajunge mult mai rau
|
|
|
|
smasher
raging butterfly
Fanclub Kakashi
Missing-nin
Chakra: 359
45.00 ryo
View Inventory
Send Money to smasher
loved by few hated by many respected by all
|
|
« Reply #12 on: January 24, 2008, 07:36:49 PM » |
|
pe mine nu ma deranjeaza sa merg la dentist ... normal k ma scoate din mintzi sa imi frece dintzii ... da' mai bine asha decat cu durere ... si da si dentista mea e o gagica tanara xD MWHAHAHA
|
Hardstyle is the music running throu my veins [
|
|
|
Brolly_AF
Akatsuki Leader !!!
Kage
Chakra: 2130
274.00 ryo
View Inventory
Send Money to Brolly_AF
♂ Распу́тин
|
|
« Reply #13 on: January 29, 2008, 04:09:25 AM » |
|
Deci maine am o programare la Dentist... Trebuie sa imi scoata nervul la o masea !!! the HORROR... the HORROR !!!
|
|
|
|
he0ky
mama sforaie
Fanclub Dragon Ball
119.00 ryo
View Inventory
Send Money to he0ky
Jabberwock
|
|
« Reply #14 on: January 29, 2008, 04:37:20 AM » |
|
mi la scos pe viu ,u nu sti cum plangeam azi am fost la dentist super tare am infectie ,sa vedem dak imi rezista maseaua dak nu merge tratamentu out ,aaa si mai costa si o gramada de bani ----_________----
|
|
|
|
|